Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żaklina, wszystkie fotki zostały zrzucone na Sajkowy komputer. Jest ich może 100 może 200, 300 albo jeszcze więcej. Ona będzie to nagrywać na płytki i kolportować, ale dajmy jej troche czasu, bo ona ma pracę i jakies wyjazdy służbowe, ale mam nadzieję, że nie każe nam zbyt długo czekać, bo się poskręcamy. :wink:
Szkoda, że nie jedziesz na zawody. Mało licznie obsadziliśmy klasę L.

Posted

Leonek jest cuuuuuuudny po prostu :angel: .

A ja juz mam fotki 8) , hehe tak bardzo meczylam Sajko ze mi zgrala :wink: :evilbat: . Teraz dam plytki Lidce na wystawie, a zdjec jest duuuuuuuuuuuzo.
Ale dziewczyny musze Wam podziekowac za taki sliczne fotki latajacego Bandziora, wszystkim sie strasznie podobaja, dzieki jeszcze raz :D . Aaaaa mam nadzieje, ze moge ich uzyc na mojej stronce cio???????

Posted

Tak się temi fotkami zdenerwowałam, że zapomniałabym o ważnej sprawie.
Jeśli ktoś reflektuje na trening w sobotę, to spotykamy się o godz. 8 rano.

Posted

Hehe Mokka co sie tak zloscisz z rana, wiesz jak to mowia zlosc pieknosci szkodzi :D .

Nio to moze rano szkoczymy na trening, a potem wezme Bandzitosa na wystawe, hahaha ciekawe jakby wygladala :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

No bo Ania orze jak może ale już nie może :-? fotki (3 płytki) są zgrane wszystkie razem, bez selekcji itp. Ma je Ola, jak już się przyznała, a ja jutro wyjeżdżam i będę za tydzień :( więc albo weźmiecie od Oli, albo trzeba czekać, albo komuś się chce podjechać do mnie do domu wieczorem raczej późnym po komplet płytek :D

Posted

Na wymianę- nie wiem czy jest sens, bo tam są wszystkie fotki, więc pewnie lepiej z płytek sobie wybrać co interesuje nas osobniczo i dopiero samotnie sobie wypalić :wink:

ależ Mokka, najwyżej dostaniesz płytki po 19 września 8)

Posted

[quote name='Flaire']Tylko że Mokki nie będzie na wystawie w Warszawie... Ale ja będę, więc jak mi dasz, to jej przekażę.[/quote]

Oj tak, tak, proszę :multi:

Posted

Dopiero teraz przeczytałam o płytkach. Na wystawie byłam, z Ola się widziałam, klatkę odebrałam, ale płytek nie dostałam.

Kurza doopa i do tego ikonki nie chcą się wklejać.

Posted

a wiec dzis bylam na wystawie, ale nie wystawialam Tosci, spotkalam kilku cavanowiczow i Flaire takze :) milo mi bylo :)
Niestety zrobilam zdjecie tylko Ani z jej malutka pocieszka :) jest to wielki slodziak :)
[img]http://img66.imageshack.us/img66/33/ania8oh.jpg[/img]

Posted

No i już po zawodach. Cavano wystawiło skromną ekipę (tylko 3 pieski), ale jak zwykle nie wróciliśmy z pustymi rękami.

[b]HAPPY[/b] (debiut w grupie zaawansowanej)

IAL mini - IIm.

przebiegi open:

agility M - IIm. .
jumping M - IIIm.
klasyfikacja łączna M - IIIm.

[b]ARES [/b] (również debiut w grupie zaawansowanej)

IAL midi - dis.

przebiegi open:

agility M - IIIm.
jumping M - Im.
klasyfikacja łączna M - IIm.

[b]MONIA[/b]

IAL midi - dis. :oops:

przebiegi open:

agility M - Im.
jumping M - IIm.
klasyfikacja łączna M - Im.

[b]ARES[/b] z Marcinem

agility 0M - IIm.
jumping 0M - Im.
[b]klasyfikacja łączna 0M - Im.[/b]

Posted

Gratulacje!

Mokka, Ty miałaś wstawić zdjęcie Moni z OGROMNIASTYM pucharem i ja o tym nie zapomniałam...

Tym razem pucharek mniejszy, ale śliczniutki! :D I jeszcze upominków rozmaitych dziewczyny naprzywoziły, dyplomików, że hoho... Misia zazdrościła, chciała się poczęstować, ale Ciocia nie dała. :(