zakla Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Czyj to taki ladny??...:lol: A gdzie rteszta fotek? Czekamy>>>>>>>>>>>>>>> Quote
Mokka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Żaklina, wszystkie fotki zostały zrzucone na Sajkowy komputer. Jest ich może 100 może 200, 300 albo jeszcze więcej. Ona będzie to nagrywać na płytki i kolportować, ale dajmy jej troche czasu, bo ona ma pracę i jakies wyjazdy służbowe, ale mam nadzieję, że nie każe nam zbyt długo czekać, bo się poskręcamy. :wink: Szkoda, że nie jedziesz na zawody. Mało licznie obsadziliśmy klasę L. Quote
PsychoSzczurek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 [quote name='Mokka'] Mało licznie obsadziliśmy klasę L.[/quote] My też nie zwiększymy obsadzenia, bo nie udało się znaleźć dla nas transportu :cry: ale bedziemy kibicować Cavanowiczom na odległość :P Quote
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Leonek jest cuuuuuuudny po prostu :angel: . A ja juz mam fotki 8) , hehe tak bardzo meczylam Sajko ze mi zgrala :wink: :evilbat: . Teraz dam plytki Lidce na wystawie, a zdjec jest duuuuuuuuuuuzo. Ale dziewczyny musze Wam podziekowac za taki sliczne fotki latajacego Bandziora, wszystkim sie strasznie podobaja, dzieki jeszcze raz :D . Aaaaa mam nadzieje, ze moge ich uzyc na mojej stronce cio??????? Quote
Mokka Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Ka-Vanga'] A ja juz mam fotki 8) [/quote] Tiaaaa, som równi i równiejsi, co? :evil: Nie lubię was :P Quote
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Hiehie, trzeba bylo meczyc tak Sajko jak ja :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . Quote
Mokka Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Tak się temi fotkami zdenerwowałam, że zapomniałabym o ważnej sprawie. Jeśli ktoś reflektuje na trening w sobotę, to spotykamy się o godz. 8 rano. Quote
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Hehe Mokka co sie tak zloscisz z rana, wiesz jak to mowia zlosc pieknosci szkodzi :D . Nio to moze rano szkoczymy na trening, a potem wezme Bandzitosa na wystawe, hahaha ciekawe jakby wygladala :lol: :lol: :lol: :lol: . Quote
Sajko Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 No bo Ania orze jak może ale już nie może :-? fotki (3 płytki) są zgrane wszystkie razem, bez selekcji itp. Ma je Ola, jak już się przyznała, a ja jutro wyjeżdżam i będę za tydzień :( więc albo weźmiecie od Oli, albo trzeba czekać, albo komuś się chce podjechać do mnie do domu wieczorem raczej późnym po komplet płytek :D Quote
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 No jak ktos chce to moze do mnie podjechac po plytki, hehe tylko ze do mnie kawalek drogi jest :wink: . Quote
Sajko Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Na wymianę- nie wiem czy jest sens, bo tam są wszystkie fotki, więc pewnie lepiej z płytek sobie wybrać co interesuje nas osobniczo i dopiero samotnie sobie wypalić :wink: ależ Mokka, najwyżej dostaniesz płytki po 19 września 8) Quote
Mokka Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Sajko']ależ Mokka, najwyżej dostaniesz płytki po 19 września 8)[/quote] O kurka, nawet nie wiesz, jak siem ciesze 8) Quote
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Ja bede teraz miala te plytki na wystawie w Wawie, jesli chcesz to Ci je dam, a pozniej Ty dasz Lidce np albo komu tam bedziesz chciala :D . Quote
Flaire Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Tylko że Mokki nie będzie na wystawie w Warszawie... Ale ja będę, więc jak mi dasz, to jej przekażę. Quote
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Super, to dam Tobie, hehe musze sobie te plytki naszykowac, zebym ich czasem nie zapomniala :wink: . Rozumiem, ze przy AT mam Was szukac :D . Quote
zakla Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Cierpiac katusze na wyciecze bede trzymac za Was, moi kochani cavanowicze kciuki, i w sobote, i w niedziele:* Quote
Mokka Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Flaire']Tylko że Mokki nie będzie na wystawie w Warszawie... Ale ja będę, więc jak mi dasz, to jej przekażę.[/quote] Oj tak, tak, proszę :multi: Quote
Ludek Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Dopiero teraz przeczytałam o płytkach. Na wystawie byłam, z Ola się widziałam, klatkę odebrałam, ale płytek nie dostałam. Kurza doopa i do tego ikonki nie chcą się wklejać. Quote
betty_labrador Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 a wiec dzis bylam na wystawie, ale nie wystawialam Tosci, spotkalam kilku cavanowiczow i Flaire takze :) milo mi bylo :) Niestety zrobilam zdjecie tylko Ani z jej malutka pocieszka :) jest to wielki slodziak :) [img]http://img66.imageshack.us/img66/33/ania8oh.jpg[/img] Quote
Mokka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 No i już po zawodach. Cavano wystawiło skromną ekipę (tylko 3 pieski), ale jak zwykle nie wróciliśmy z pustymi rękami. [b]HAPPY[/b] (debiut w grupie zaawansowanej) IAL mini - IIm. przebiegi open: agility M - IIm. . jumping M - IIIm. klasyfikacja łączna M - IIIm. [b]ARES [/b] (również debiut w grupie zaawansowanej) IAL midi - dis. przebiegi open: agility M - IIIm. jumping M - Im. klasyfikacja łączna M - IIm. [b]MONIA[/b] IAL midi - dis. :oops: przebiegi open: agility M - Im. jumping M - IIm. klasyfikacja łączna M - Im. [b]ARES[/b] z Marcinem agility 0M - IIm. jumping 0M - Im. [b]klasyfikacja łączna 0M - Im.[/b] Quote
Mokka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Aha, jeszcze jedno - wbrew pozorom w kategorii M startowało więcej piesków niż nasza trójka z Cavano :wink: Quote
Flaire Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Gratulacje! Mokka, Ty miałaś wstawić zdjęcie Moni z OGROMNIASTYM pucharem i ja o tym nie zapomniałam... Tym razem pucharek mniejszy, ale śliczniutki! :D I jeszcze upominków rozmaitych dziewczyny naprzywoziły, dyplomików, że hoho... Misia zazdrościła, chciała się poczęstować, ale Ciocia nie dała. :( Quote
aga_ostaszewska Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Cavanowicze, gratuluję sukcesów! Quote
Recommended Posts