blaira Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Gartuluje wszystkim, mam nadzieje ze zawody wam tak samo sie podobaly jak nam :D Quote
Ludek Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Czy wiadomo już coś na temat treningu w weekend? Quote
Mokka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Trening w sobotę i niedzielę o godz. 9, dla wszystkich. Quote
betty_labrador Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 fajnie, ciesze sie ze jest trening :) szkoda z enie na pozniej :D Quote
ogromek Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 czesc wam :wink: ja niestety nie moge przyjsc na trening bo wlasnie siedze w Bruxeli w prawdzie bez Koki :fadein: ale zycze wam udanych treningow i udanych zawodow i po prostu udanych wakacji na obozie i nie tylko pozdrawiam was bardzo serdecznie i do zobaczenia na treningu dopiero w pazdzierniku a na razie bede cwiczyc swoja kondycje zebym mogla dogonic mojego psa ktory pewnie przez 3 miesiace karmiony przez rodzicow troche przytyje :evil: buziaki wielkie Ps dzieki Beata za pamiec :wink: Quote
betty_labrador Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 hej Jana, szkoda ze Cie nie bedzie. A moze zrob sobie jakis maly tor przeszkod i beigaj tak jakbys biegala z Koka? lub dorwij tam jakiegos psa, i z nim cwicz :D powodzenia na praktykach :) i milego wypoczynku jesli bedziesz takowy miec :) Ja jutro jade na egzamin z ktorego nic a nic nie umiem(te przeklete metody hodowlane :P ) pozdr. Quote
blaira Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 dziewczyny...sluchajcie pytanie jak wam poszly trawy i te owce ?? Quote
Ludek Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Wrzuciłam trochę zdjęć z naszych zawodów klubowych. Można je obejrzeć pod adresem [url]http://www.album.com.pl/album.php?id=10348[/url]. Postaram się jeszcze trochę podorzucać. Nie bardzo mam czas, żeby wstawić na dogo. Quote
betty_labrador Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 :) dzieki Lidka. Natalia, Trawy z Jana zaliczyłyśmy, ale owiec niestety nie.... ja mialam 35% poprawnych odpowiedzi, a Jana 40 cos% .. i szykuje sie poprawka na wrzesien. Dzis trening byl wyczerpujacy, ale bardzo fajny :) Quote
Ludek Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Laski sa tu [url]http://www.album.com.pl/album.php?id=10356[/url] Miłego oglądania :D Quote
betty_labrador Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 hej zapraszam do obejzenia (co prawda nie wielu) zaleglych zdjec z seminarium z Maszewa. [url]http://community.webshots.com/user/agilitytosca[/url] Quote
Mokka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Betty, fajne fotki, tylko trochę mało. :wink: OB malinois nazywa się Cir, kerak to Lana, a szelciak Doroty to CDik. Quote
betty_labrador Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Dzieki Mokka, bledy poprawione :) bym zrobila wiecej zdjec ale pozniej deszcz padal i nie bylo do tego warunkow... Quote
Mokka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 A ja nie zrobiłam żadnego, bo nawet nie chciało mi się aparatu z plecaka wyjąć :wink: Quote
betty_labrador Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Mokka']A ja nie zrobiłam żadnego, bo nawet nie chciało mi się aparatu z plecaka wyjąć :wink:[/quote] 8) to tak jak mi w Pecicach... Quote
zakla Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 A jak Wam poszło????:) Ja właśnie wróciłam do domciu...:) Quote
betty_labrador Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 czesc Zakla, i jak bylo na wypoczynku? :D poszlo dobrze Bella w swoim przebiegu 1 miejsce, Monia drugie. :) reszte niech zda ktos co wie wiecej :) bo ja tylko patrzylam :) Quote
Flaire Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Mnie tam nie było, bo sekretarzowałam na innym ringu, ale przez megafon słyszałam, a potem Mokka potwierdziła, że Bella zaliczyła "egzamin", czyli pobiegła A1 na tyle dobrze, że zakwalifikowała się do A2. Pierwszy przebieg w A2 miała dzisiaj, ale już nie poszło tak dobrze, bo chyba była już zmęczona. A Monia miała dwa drugie miejsca :D i detkę... :( Quote
zakla Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Czyli widzę że dobrze:) A2 zdobyte:P Monia tesh bardzo ładnie:) Beatko- było bardzo fajnie, przez pierwszy tydzień chłopaki kąpały się w morzu:P Quote
zakla Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Słuchajcie, czy w tygodniu będą jakieś treningi?? Bo ja w weekend znów nad morze jae, na dwa dni:P Żeby na desce popływać i sprawdzić czy przypadkiem mnie tam nie ma 8) [size=1]No i jeszcze wziąć namiary do blondyna... [/size] :lol: Więc jak w środę lub czwartek nie ma to my dopiero w drugim tygodniu sierpnia się pojawimy i na obozie:) No i co do obozu- do kiedy i ile dokładnie kasy trzeba dać, no i komu?? Quote
Mokka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 No to jeszcze się pochwalę, że w niedzielę Monia wygrała MA1 (bo już nie było Belli :wink: ), a Pucharze Polski zajęłyśmy miejsca 5 i 3, co w sumie dało nam 4 lokatę w klasyfikacji, czyli nasze pierwsze punkty w PP. :D Było koszmarnie gorąco, dlatego dziewczyny wycofały Bellę, bo nie miała siły biegać. :( Sędzia był bezlitosny, jeśli chodzi o normy czasowe, nie wziął chyba poprawki na pogodę. Dość powiedzieć, że np. w niedzielę w egzaminach od A1 do A3, we wszystkich klasach od S do L - żaden pies nie zmieścił się w czasie standardowym, wszystkie miały przekroczenie! A Monia miała najlepszy czas w A1 ze wszystkich (od S-ek do L-ek). Bardzo się starała, choć nie wszystko nam wyszło najlepiej, ale jestem z niej bardzo dumna za chęć do pracy. Quote
Flaire Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Wielkie gratulacje dla Moni i Belli. Ja nie widziałam przebiegów, bo byłam zajęta sekretarzowaniem pierwszego dnia, a wystawianiem drugiego. Natomiast przyszłam obejrzeć rozdawanie nagród i Monia i Bella na podium prezentowały się super. Bella chciała od razu użyć pucharu jako miski i wyglądała na zawiedzioną, że w środku nic nie było :D Mam nadzieję, że ktoś zwycięskie panny ufocił, bo mój aparat odmówił współpracy (chociaż chyba nie ze względu na pogodę, tylko starą baterię :wink: ). Quote
ciacho Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 dziewczyny gratuluję sukcesów! uściski dla wszystkich przewodników i psiaków Quote
Mokka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='Flaire']Wielkie gratulacje dla Moni i Belli. Monia i Bella na podium prezentowały się super. Bella chciała od razu użyć pucharu jako miski i wyglądała na zawiedzioną, że w środku nic nie było :D Mam nadzieję, że ktoś zwycięskie panny ufocił[/quote] Wind była na posterunku [img]http://img75.imageshack.us/img75/2832/mg4754x5ua.jpg[/img] [img]http://img75.imageshack.us/img75/7660/mg47681x2jj.jpg[/img] Quote
Recommended Posts