Flaire Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Już nas zapowiedzieli: "A za chwilę porozmawiamy o tym, co to jest agility"!!! :D Tak bardzo chciałabym to nagrać - ale nie mam kasety! :cry: Quote
Flaire Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 No, pierwsza część była rewelacyjna, a szczególnie podobała się Misi, która wpatrywała się w radio chyba próbując rozpoznać głosy koleżanek i kolegów: :D Brawo, Elka! (I PATI). Quote
Mokka Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Ja słuchałam jednym uchem, bo mi oczywiście gitarę zawracali. Ale dziewczyny pięknie gadały, a ja też nie miałam kasety :-? Znowu gadają, lecę !!!!! Quote
Flaire Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 RE-WE-LA-CJA! Ale skąd Misia wiedziała, żeby ułożyć się przed radiem i słuchać? Bo to zdjęcie to żadna sztuczka ani fotomontaż - ona ułożyła się przed radiem i z podniesionymi uszami słuchała całego reportażu! Więc ja zdążyłam znaleźć i włączyć aparat i zrobić jej zdjęcie. :lol: Quote
PATIszon Posted August 12, 2004 Author Posted August 12, 2004 Kenia na glosy plynace z radia zeskoczyla z lozka i zaczela mnie namietnie lizac po wszystkim, biegala przy tym po calym pokoju i piszczala jakby miala zaraz isc na trening :lol: Quote
ciacho Posted August 12, 2004 Posted August 12, 2004 u nas cieczka sie skonczyla wiec w niedziele pojawimy sie na treningu - przez te wszystkie utrudnienia (urlop, cieczka) bedzie to dopiero nasze 3 podejscie Quote
Mokka Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 Ciacho, dlaczego dopiero w niedzielę? A sobota? Quote
ciacho Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 w sobote niestety nie uda nam sie dotrzec... z powodow rodzinnych Quote
Flaire Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 No i przestało padać i nawet słoneczko próbuje trochę wyjść zza chmur! Kto dziś będzie, poza mną? Quote
Mokka Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 Patrzę przez okno z pewnym niepokojem (u mnie słoneczko niełaskawe), ale psy ze mną w pracy, więc do obrania tylko jeden azymut - trening. :) Quote
PATIszon Posted August 13, 2004 Author Posted August 13, 2004 Ja sie dzisiaj poddaje, bede sie integrowac z mezem :roll: , poza tym mam ochote na lososia z piekarnika, a poza tym i tamtym moj pies jes goopi i i tak nic sie nie nauczy. :drinking: Quote
Flaire Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 A tu raz pada, a raz nie. Jakbym miała łososia, to też bym została w domciu :wink: . Quote
Mokka Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 Ja sie dzisiaj poddaje, bede sie integrowac z mezem :roll: ,. :drinking: Znowu powiększacie rodzinę? :o Quote
Flaire Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 Informuję na bieżąco: mieliśmy krótką, silną wichurę, a teraz ciągle nieźle wieje, a do tego leje jak z cebra. Słyszał ktoś coś od Elki? Quote
Sajko Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 Mam pytanie do Cavano :wink: czy wszystkim przeszkadza, że galerie są w różnym stylu? POmysł na to był prosty, jak mam mało zdjęć to wtedy galeria jest w tabelce, bo się szybko ładuje i wygodniej się ją ogląda. Jak mam sporo zdjęć to w takiej rozwijanej galerii, bo dzięki temu się godzinami nie ładuje. Ale to moje zdanie- czekam na głosy reszty czy modyfikować czy nie 8) Quote
Flaire Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 Mam pytanie do Cavano :wink: czy wszystkim przeszkadza, że galerie są w różnym stylu? POmysł na to był prosty, jak mam mało zdjęć to wtedy galeria jest w tabelce, bo się szybko ładuje i wygodniej się ją ogląda. Jak mam sporo zdjęć to w takiej rozwijanej galerii, bo dzięki temu się godzinami nie ładuje. To jeszcze byłoby pół biedy (chociaż nasze definicje słowa "mało" się różnią - mało u mnie musi znaczyć, że mieszczą się naraz na ekranie). Ale żeby było jeszcze bardziej różnie, ta rozwijana galeria rozwija się na różne sposoby, czasami paskiem poziomym, czasami pionowym. Przynajmniej tak było, jak ostatni raz ją oglądałąm.Jedną z podstawowych zasad dziedziny UI design (nie wiem, jak po polsku, ale chodzi o projektowanie sposobu, w jaki użytkownik porozumiewa się z kompem) jest żeby użytkownika jak najmniej zaskakiwać, żeby wszystko było w miarę jednolite. Jeśli jest jakiś powód, żeby tę zasadę złamać (np. bo zrobienie czegoś w sposób niejednolity znaczy, że będzie się dużo szbciej ładować) - no to trudno, ale powinien to być naprawdę dobry powód. Quote
PsychoSzczurek Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 hej! jest dzisiaj trening? a czy był wczoraj :roll: ? jeszcze nie zdażyło się nam trenować w deszczu i nie wiemy czy jest on przeszkodą.... Quote
Flaire Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 Wczoraj, grupa najbardziej zdeterminowanych psów i właścicieli, czyli Mokka z Monią i Leonem, oraz ja z Misią i Api, no i oczywiście Elka, spotkaliśmy się, niby po to, żeby sprzątnąć garaż, bo całą drogę tam lał deszcz i to porządnie! Ale jak znaleźliśmy się na miejscu, to przestało padać i nawet słoneczko się pokazało! Więc mieliśmy wspaniały trening w malutkim składzie... Kończyliśmy już po ciemku! Z tego co wiem, dzisiaj trening odbywa się normalnie... Ale z pogodą nigdy nic nie wiadomo! Quote
Flaire Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Elka prosiła, żeby Was powiadomić, żeby dziś na trening przyjść w dobrych butach i przygotowanym na dużo biegania. Quote
Wind Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Niestety my na pewno nie bedziemy. W poniedzialek odnowila mi sie kontuzja kregoslupa i po kilku dniach lezenia plackiem zaczelam chodzic ... Poki co nie wolno mi sie ani schylac, ani skrecac, ani wykonywac zadnych gwaltownych ruchow. Pod koniec sierpnia mam rezonans i zobaczymy gdzie to cholerstwo we mnie siedzi ... W ramach rehabilitacji jedyne co mi wolno, to byc moze za miesiac bede mogla plywac ... pozdrawiam, Quote
PATIszon Posted August 15, 2004 Author Posted August 15, 2004 Oj to nie dobrze. Raz ze sie meczysz, a dwa, ze Majeczka bedzie miala duuuuuuuze zaleglosci. A moze TZ-a bys tak z Majeczka na trening wyslala... 8) Quote
Wind Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Tiaaaa ... jak pojde za Niego projekty sieci czynic to pewnie znajdzie czas na male co nieco na torze ;) Quote
Flaire Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Tiaaaa ... jak pojde za Niego projekty sieci czynic to pewnie znajdzie czas na male co nieco na torze ;)Więc rozumiem, że możemy spodziewać się Marka dziś na treningu? :wink: A tak poważniej, potrzeba Ci czegoś? O ile pamiętam, to Ty mnie ratowałaś, jak mi wysiadł kręgosłup - może teraz moja kolejka? Quote
Flaire Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 A moje dwie dziewczynki ślicznie się razem bawią :D . Misi metody wychowawcze są chyba podobne do metod mamy Byczka Fernando: "Jego mamusia, choć krowa, była wyrozumiała: -Niech mi się tylko uchowa. Już na nic nie będę zważała." :D Quote
PATIszon Posted August 15, 2004 Author Posted August 15, 2004 "Jego mamusia, choć krowa, była wyrozumiała: -Niech mi się tylko uchowa. Już na nic nie będę zważała." :D Dobre, dobre. Chyba bede stosowac ;) Quote
Recommended Posts