Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AltaCaraya']CZTERY :loveu: Ja Gabrysia Shakira Majkel Tobiasz Basha i MAŁA ALTUNIA:eviltong:[/QUOTE]

To już znasz płeć? Superowo :)
W taki razie jest przewaga...oczywiście w skarpetkach lub rajstopach :eviltong:

Posted

[quote name='AltaCaraya']No wlasnie ja juz wiem ale miloszowi nie powiem:loveu: niech dalej sie modli w sklepie jak to zazwyczaj robi czy spioszki powinny byc rozowe bo on by chcial dziewczynke:eviltong:[/QUOTE]

No tak, córeczka tatusia :)
Już z Gabryśką testuje "córeczkę" :)
Fajnie, z reguły faceci chcą synka ...

Posted

Cos ty on synka. w zyciu. Mowi ze dziewczynki sa takie fajne ze takie ladne.
I do zdania nie daje mi dojsc w temacie dziecka. Mam czasem wrazenie ze najlepiej by
bylo zebym urodzila i zajela sie psami:razz: No a z metod wychowawczych Gabryski uwierz mi ze nic dobrego sie nie dzieje.. Wredne to podle i lubi tylko pana:roll:

Posted

[quote name='AltaCaraya']:cooldevi: nie:eviltong: Kurde no zaraz zaloze pasuje?:)[/QUOTE]

Jak załozysz, to mnie zapraszaj :

[URL]https://www.facebook.com/marinka.xym[/URL]

Posted

Nic nie rozumiem z fejsa;) Cos tam poprzyciskalam jakies zaproszenia powysylalam czarna magia:roll: a z Majkelem nie wiem jak bedzie bo jesli wet powie ze cokolwiek bedzie sie dzialo to ja podziekuje zaczekam. Ostatnio mam dosc mocnych wrazen:)

Posted

[quote name='AltaCaraya']On juz od rana wygrzebuje karm e. Musialam schowac ja do szafy. Rozprul sobie worek
i podjada . Nie wiem ile zjadl. Kilka chrupek napewno. Nie wiem co powie wet[/QUOTE]

Zdajmy się na niego zatem :)
Nic na siłę, aby nie pogorszyć sytuacji..

Posted

[quote name='AltaCaraya']Nic nie rozumiem z fejsa;) Cos tam poprzyciskalam jakies zaproszenia powysylalam czarna magia:roll: a z Majkelem nie wiem jak bedzie bo jesli wet powie ze cokolwiek bedzie sie dzialo to ja podziekuje zaczekam. Ostatnio mam dosc mocnych wrazen:)[/QUOTE]

Wstawiłam Ci na fejsie na Twojej tablicy wydarzenia :)
Wystarczy nacisnąć udostępnij :)
Otworzyć wydarzenie i dołączyć do niego klikając "Dołącz"