Wiola&Miłosz Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Nie no ide stad bo oszaleje z wami:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Marinka Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='ranias']i tu i tam....jak Chuck Norris....:evil_lol:[/QUOTE] Dobre :roflt::roflt::roflt: Quote
Marinka Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='AltaCaraya']Nie no ide stad bo oszaleje z wami:eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] Altuniu...a gdzie Ci będzie lepiej... Quote
Wiola&Miłosz Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Pod koldra :eviltong: pana nie ma i przez mc nie bedzie mamy raj:eviltong: Quote
ranias Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='AltaCaraya']Pod koldra :eviltong: pana nie ma i przez mc nie bedzie mamy raj:eviltong:[/QUOTE] tylko se załóż skarpetki....:evil_lol: Quote
Marinka Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='AltaCaraya']Pod koldra :eviltong: pana nie ma i przez mc nie bedzie mamy raj:eviltong:[/QUOTE] To teraz jest Was trzy na trzech :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 :boom::boom: bujaj ciotka:eviltong: se skarpetkami:eviltong: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Marinka']To teraz jest Was trzy na trzech :)[/QUOTE] CZTERY :loveu: Ja Gabrysia Shakira Majkel Tobiasz Basha i MAŁA ALTUNIA:eviltong: Quote
Marinka Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='AltaCaraya']CZTERY :loveu: Ja Gabrysia Shakira Majkel Tobiasz Basha i MAŁA ALTUNIA:eviltong:[/QUOTE] To już znasz płeć? Superowo :) W taki razie jest przewaga...oczywiście w skarpetkach lub rajstopach :eviltong: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 No wlasnie ja juz wiem ale miloszowi nie powiem:loveu: niech dalej sie modli w sklepie jak to zazwyczaj robi czy spioszki powinny byc rozowe bo on by chcial dziewczynke:eviltong: Quote
Marinka Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='AltaCaraya']No wlasnie ja juz wiem ale miloszowi nie powiem:loveu: niech dalej sie modli w sklepie jak to zazwyczaj robi czy spioszki powinny byc rozowe bo on by chcial dziewczynke:eviltong:[/QUOTE] No tak, córeczka tatusia :) Już z Gabryśką testuje "córeczkę" :) Fajnie, z reguły faceci chcą synka ... Quote
Wiola&Miłosz Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Cos ty on synka. w zyciu. Mowi ze dziewczynki sa takie fajne ze takie ladne. I do zdania nie daje mi dojsc w temacie dziecka. Mam czasem wrazenie ze najlepiej by bylo zebym urodzila i zajela sie psami:razz: No a z metod wychowawczych Gabryski uwierz mi ze nic dobrego sie nie dzieje.. Wredne to podle i lubi tylko pana:roll: Quote
Marinka Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 To chce być tatuśkiem ślicznej dziewczynki rozpieszczającym do granic możliwości :) Nie pozwól mu na to... Quote
Wiola&Miłosz Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Marinka']Wioluś, założyłaś fejsa?[/QUOTE] :cooldevi: nie:eviltong: Kurde no zaraz zaloze pasuje?:) Quote
Marinka Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='AltaCaraya']:cooldevi: nie:eviltong: Kurde no zaraz zaloze pasuje?:)[/QUOTE] Jak załozysz, to mnie zapraszaj : [URL]https://www.facebook.com/marinka.xym[/URL] Quote
Wiola&Miłosz Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Cyba juz ale nie wiem czy to tak ja ciemna jestem w tych sprawach:lol: Quote
Marinka Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='AltaCaraya']Cyba juz ale nie wiem czy to tak ja ciemna jestem w tych sprawach:lol:[/QUOTE] Już :) Udało się :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 jutro tam zagladne dzisiaj nic z tego nie kumam Quote
Marinka Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 Zajrzałaś? Jedziecie dziś na operację łapki? Pewnie Majkel na wielkim głodzie jest... Quote
Wiola&Miłosz Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 On juz od rana wygrzebuje karm e. Musialam schowac ja do szafy. Rozprul sobie worek i podjada . Nie wiem ile zjadl. Kilka chrupek napewno. Nie wiem co powie wet Quote
Wiola&Miłosz Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Nic nie rozumiem z fejsa;) Cos tam poprzyciskalam jakies zaproszenia powysylalam czarna magia:roll: a z Majkelem nie wiem jak bedzie bo jesli wet powie ze cokolwiek bedzie sie dzialo to ja podziekuje zaczekam. Ostatnio mam dosc mocnych wrazen:) Quote
Marinka Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='AltaCaraya']On juz od rana wygrzebuje karm e. Musialam schowac ja do szafy. Rozprul sobie worek i podjada . Nie wiem ile zjadl. Kilka chrupek napewno. Nie wiem co powie wet[/QUOTE] Zdajmy się na niego zatem :) Nic na siłę, aby nie pogorszyć sytuacji.. Quote
Wiola&Miłosz Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Wlasnie dlatego jakby co odpuszcze przeczekam nie wiem ile dzien, dwa, nawet tydzien. Najwazniejsze by nic sie zlego nie wydarzylo. Jakos mam uraz ostatnio.. Quote
Marinka Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='AltaCaraya']Nic nie rozumiem z fejsa;) Cos tam poprzyciskalam jakies zaproszenia powysylalam czarna magia:roll: a z Majkelem nie wiem jak bedzie bo jesli wet powie ze cokolwiek bedzie sie dzialo to ja podziekuje zaczekam. Ostatnio mam dosc mocnych wrazen:)[/QUOTE] Wstawiłam Ci na fejsie na Twojej tablicy wydarzenia :) Wystarczy nacisnąć udostępnij :) Otworzyć wydarzenie i dołączyć do niego klikając "Dołącz" Quote
Recommended Posts