Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AltaCaraya'];) hahaha no coz... Ja myslalam ze jesz a nie zujesz:)[/QUOTE]

no bo jak żujesz bułke, to myslisz se gołąbek....co nie....:evil_lol:

Posted (edited)

Niby masz racje ale akurat ja jadlam wiec nawet dla celow badawczych nie wcisne:) Na przekonujaca odpowiedz i wynik testu musisz czekac az mi glodek w dupencje zajrzy:evil_lol:

Majkel jest przezarty. Skubaniec dobral sie do worka z karma a ja sie zastanawialam
czemu on akurat tam lazi tzn na przedpokoj. Szczwany lisek chytrusek

Edited by Wiola&Miłosz
Posted

[quote name='AltaCaraya']Niby masz racje ale akurat ja jadlam wiec nawet dla celow badawczych nie wcisne:) Na przekonujaca odpowiedz i wynik testu musisz czekac az mi glodek w dupencje zajrzy:evil_lol:[/QUOTE]

nio...ale to jeszcze trzeba chyba ustalic z czym ta żuta bułka być musi,żeby przypominala kapuste...ja żuje z żółtym serem, ale na opakowaniu widzę- morski, to może seropodobne....:-o

Posted

A z tym sie zgodze majka mozna glaskac nawet stopami byle by glaskac a jak przestajesz ale masz noge wyciagnieta to wlasnie sciaga skarpetki:eviltong:
Dodatkowo jego ulubiona zabawa to latanie ze skarpetka uwaga!! Na psyku

Posted

[quote name='AltaCaraya']A z tym sie zgodze majka mozna glaskac nawet stopami byle by glaskac a jak przestajesz ale masz noge wyciagnieta to wlasnie sciaga skarpetki:eviltong:
Dodatkowo jego ulubiona zabawa to latanie ze skarpetka uwaga!! Na psyku[/QUOTE]

a psyk ma kurdupel z przodu czy z tyłu....:evil_lol: