Wiola&Miłosz Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Dla psa Napewno;) Gorzej dla Milosza;) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Mialam isc spac ale sie powstrzymalam bo zroblam kilka zdjec;) macie;) [IMG]http://imageshack.us/a/img856/6982/dscn4385w.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img577/7185/dscn4382e.jpg[/IMG] Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Melduje ze pospacerowane gruba sprawa zrobiona:cool3: teraz jedza- oczywiscie majkel najmniejszy a najwiecej wcina;) Quote
Marinka Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='AltaCaraya']Melduje ze pospacerowane gruba sprawa zrobiona:cool3: teraz jedza- oczywiscie majkel najmniejszy a najwiecej wcina;)[/QUOTE] Alta...a brałas pod uwagę, że może chce dorównać wzrostem chłopakom...bo niby jest psem..a wielkością raczej przypomina kota :) ;) Majkel na gołej podłodze...no no no :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 No tak wielkosciowo przy nich moze kot. Ale gabryska to napewno kotopies;) niby kot a zachowuje sie jak psiur:) Ano gola:cool3: jak wczesniej musialam podkladac dywaniki bo nie chcial chodzic tak musialam sciagnac bo gandalf sie bal. To teraz znowu podkladam. Co pies to zwyczaje w domu sie zmieniaja:evil_lol: Jedyne koty maja to w uszanowaniu bo po meblach skacza;) Quote
Aimez_moi Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Kurdupelek wyglada tak slodko i niewinnie.......:) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 No bo bylo pozno;) musialabys go zobaczyc z rana;) Rogi mu rosna.:diabloti: Quote
Marinka Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='AltaCaraya']No bo bylo pozno;) musialabys go zobaczyc z rana;) Rogi mu rosna.:diabloti:[/QUOTE] Co to się porobiło...spsiały kot i skociały pies... :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 swiat schodzi na... no wlasnie na psy?? nie wiem co napisac;) dzwonie do Ciebie i cisza jak bedziesz mogla gadac oddzwon;) Quote
Marinka Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Hahaha...nie tylko Ty, jak widzę...szefowa też. Okazało się, że mam wyłączony dźwięk w telefonie... Zaraz oddzwonię...jak skończę gadać z szefową...mam dziś playa ze sobą :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 czesanko bylo. Majkelik tak lubi czesansko ze nie moglam w spokoju wyczesac innych futrzakow. Pchal sie na sile i pchal az w koncu musialam go odizolowac bo miauczal jak kot. Quote
Marinka Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Bidny odizolowany Majkelek...on chciał tylko pięknie wyglądać .. :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Wy go tak kochane nie zalujcie;) On wymusza wszystko co chce;) Nic mu sie nie stalo a piekny jest i tak;) Quote
ranias Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Ten kurdupel to w ogóle jakaś gwiazda...małe to a każdy chce utulić...:loveu: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 To jest moja prywatna gwiazda;) Jest super chlop:) Quote
Marinka Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 Melduję, że w środę przelałam swoją deklarację dla Majkela :) Za XII. Niebawem doślę jeszcze za I 2013 Quote
Marinka Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 Melduję również, że Rudzik vel Majkel otrzymał właśnie cegiełkę na operację łapki w wysokości 50 euro od cudownej Alicji S. z fb :) Jak najkorzystniej wymienić tę walutę? Quote
Wiola&Miłosz Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Czesc nie mam obecnie czasu wybaczcie. Kot mi sie pochorowal i to strasznie. Z majkelem wszystko ok:) Quote
Marinka Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Nikt nie odwiedza naszego Gwiazdora? :( Quote
Marinka Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='AltaCaraya']No jak to ja jestem;)[/QUOTE] Altuniu, ale ja nie mówię o Tobie, bo Ty zawsze jesteś :)...i to realnie :) Jak jego łapka? Quote
Wiola&Miłosz Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Znacznie lepiej. Wczoraj dostal zastrzykli przeciwzapalne.. Niestety ale zmiana pogody na zimniejsza mu nie sluzy.. Za to mam wspaniale wiesci;) Wiec babo zadzwon do mnie bo ja sie do ciebie dobijam i lipa... Quote
Marinka Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='AltaCaraya']Znacznie lepiej. Wczoraj dostal zastrzykli przeciwzapalne.. Niestety ale zmiana pogody na zimniejsza mu nie sluzy.. Za to mam wspaniale wiesci;) Wiec babo zadzwon do mnie bo ja sie do ciebie dobijam i lipa...[/QUOTE] Fakt:) Wieści super :) Majkelek dostał od domu adopcyjnego Gandalfa (dodam cudownego domu) 200 zł na operację łapki :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Tak dokladnie tak wiec jak tylko zejdzie stan zapalny umawiamy termin i dzialamy. Dzisiaj majkel dostal juz nie zastrzyk a tabletki przeciwbolowe. Pozniej napisze wam nazwe. Wczoraj dostal sterydowke ktora dziala 3 tygodnie. Ale nie widac po nim co i jak bo biega po chacie i probuje wymusic zarcie;) Quote
Recommended Posts