Agula99 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Wiem, wiem, a nikogo do pomocy nie masz??? Quote
aga38 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 To ja pomagam pewnej dziewczynie od nas która załatwiła darmową akcję sterylkowa dla wszystkich psów,suczek,kotów i kocic. Ona ma ręce pełne roboty,a z ludźmi trzeba sie użerac bo nie wszyscy się zgadzają choć to darmo. A przy moim zoo tyra cała rodzina:) Quote
Agula99 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Wiem że jest ciężko, ale wierzę że się uda i uratujecie te dwie psinki, kawał dobrej roboty dziewczyny!!! :) :) Trzymam kciuki!!!! :) Quote
Onaa Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Aga38 napewno wie co robi, z ludźmi faktycznie nieraz trzeba na spokojnie, zwłaszcza w delikatnych sprawach. A my tutaj czekamy bo co innego nam pozostaje. Quote
Igam Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Też to przechodziłam (niechęć ludzi), więc bardzo mocno trzymam kciuki za powodzenie "operacji" Quote
Agula99 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Czekamy i trzymamy kciuki!!! Kowusiu jesteśmy z tobą psinko!!!! Quote
kamos Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Również czekamy na szczęśliwy finał . Oby Kowuś trafił do hotelu przed chłodami .Powodzenia!!!!!!!! Quote
Agula99 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ciągle zaglądam do Kowusia z nadzieją na dobre wieści!!! Trzymam kciuki!!!! Quote
Agula99 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Hop hop napiszcie coś!!! Człowiek się na serio denerwuje!!!!! :( Quote
Ginn Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Właśnie dziewczyny - u mnie tłok ale trzymam miejsce dla Kowusia. Co się z nim dzieje. Quote
lika1771 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Ginn']Właśnie dziewczyny - u mnie tłok ale trzymam miejsce dla Kowusia. Co się z nim dzieje.[/QUOTE] Wszyscy czekamy na wiadomosci.Dziekuje Ginn:loveu: Quote
Onaa Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Tyle lat na łańcuchu, a teraz gdy pojawiła się nadzieja musimy czekać w niepewności. Quote
Agula99 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 No właśnie dlaczego to tak długo trwa!!???? Kowuniu hop hop!! Quote
aga38 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Ginn']Właśnie dziewczyny - u mnie tłok ale trzymam miejsce dla Kowusia. Co się z nim dzieje.[/QUOTE] Postaramy sie Ginny na przyszły tydzień dowieźć Kowu do Ciebie:) Quote
Ginn Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='aga38']Postaramy sie Ginny na przyszły tydzień dowieźć Kowu do Ciebie:)[/QUOTE] A dzwoniłyście do Nadji w sprawie dwóch suń do sterylizacji. Mam straszne wyrzuty sumienia, że Wam nie pomogłam ale znacie rozkład mojego domu - zupełnie nie mam konceptu jak mogłabym je zabrać do siebie nawet na parę dni. Quote
aga38 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ginny ja dzis z Nadja i jej koleżanką byłam u Ciebie ale zostałam w samochodzie z psiakami po sterylkach. Nie wiem o jakie sunie chodzi,proszę przypomnij mi Quote
Ginn Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='aga38']Ginny ja dzis z Nadja i jej koleżanką byłam u Ciebie ale zostałam w samochodzie z psiakami po sterylkach. Nie wiem o jakie sunie chodzi,proszę przypomnij mi[/QUOTE] A to nie Ty prosiłaś mnie o przetrzymanie kilku dni suń ze Starachowic, które trzeba natychmiast wysterylizować. Może mi się z kimś pomyliłaś. Bo ja mam taki "przerób", że mogło mi się coś majtnąć. Quote
aga38 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Nie Ginny my nasze trzymamy u mnie albo u Nadji bądź u naszych przyjaciół Rajmunda i Bożenki. Wcale Ci sie nie dziwię u nas też zamęt straszny a ostatnie dni to masakra. Byłam juz kiedyś z Nadją u Ciebie przywoziłyśmy leki dla Maxa od Ani102:) [quote name='Ginn']A to nie Ty prosiłaś mnie o przetrzymanie kilku dni suń ze Starachowic, które trzeba natychmiast wysterylizować. Może mi się z kimś pomyliłaś. Bo ja mam taki "przerób", że mogło mi się coś majtnąć.[/QUOTE] Quote
Ginn Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='aga38']Nie Ginny my nasze trzymamy u mnie albo u Nadji bądź u naszych przyjaciół Rajmunda i Bożenki. Wcale Ci sie nie dziwię u nas też zamęt straszny a ostatnie dni to masakra. Byłam juz kiedyś z Nadją u Ciebie przywoziłyśmy leki dla Maxa od Ani102:)[/QUOTE] O to bardzo Cię przepraszam - dużo informacji, mogło mi się pomylić. Quote
Agula99 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Hooop hooop no co tu taka cisza??? Napiszcie cos!!!!! Co tam, jak taam??? wszystko ok??????????? Quote
kamos Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 :???:Co z Kowu ,czy są już jakieś wieści czy psiak już bezpieczny ? Quote
Recommended Posts