Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 460
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

U Kowu bez zmian,ale jest mała poprawa ta młoda dziewczyna zabiera go czasem żeby pobiegał na ogrodzie,niestety Kowu dalej pędzi życie na łańcuchu przy budzie.

Posted

Mamy piękny banerek dzięki Scooby Doo, dziękuję :lol:.
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/209147-KOWU.-Ca%C5%82e-swoje-%C5%BCycie-na-%C5%82a%C5%84cuchu-%28.-Potrzebne-DT-OG%C5%81OSZENIA.-Pom%C3%B3%C5%BC-%21"][IMG]http://www.dogomania.pl/site/gallery/getThumb/61579[/IMG][/URL]

Posted

Cioteczki a może spróbować z jakimś dt dla Kowu, można byłoby się zorientować chociaż jaka cena byłaby tymczasowania go. W naszym rejonie jest nowo otworzony hotelik u Ginn- warunki jak dla mnie ekstra bo u Ginn jak nie ma tłoku to psy śpią w domu. Ja trzymałam u niej 2 psy- mogę zaświadczyć, że jest ekstra.
Świeże wiadomości, aktualne zdjęcia.
Tylko trzeba by było uzbierać deklaracje.

Posted

A ile takie dt ? On chyba niewielki, coś jak spanielek tak ?
Tak pytam o cene bo niektóre hoteliki to sobie teraz sporo liczą za hotelowanie :(.

Posted

[quote name='Dogo07']A ile takie dt ? On chyba niewielki, coś jak spanielek tak ?
Tak pytam o cene bo niektóre hoteliki to sobie teraz sporo liczą za hotelowanie :(.[/QUOTE]

Własnie ile by kosztował hotelik?

Posted

Rozmawiałam z Ginn na temat KOwu, zaproponowała naprawde małą sumę 150 zł/miesiąc. Ja nie jestem w stanie kompletnie nic się zadeklarować bo mnie nie stać juz w tym momencie ale z przyjemnością porozrzucam wątek.

Posted

Z karma, tylko Ginn nie bierze na siebie zabiegów pielegnacyjnych ale z tym by nie było problemów bo my jeździmy w odwiedziny do psów, teraz mam u Ginn Maxa. Warunki sa świetne i moim zdaniem to raj dla zwierząt.
Ginn z pewnościa wiele by o nim mogła powiedzieć i może ułatwiłoby to jego promocję.

Posted

[quote name='lika1771']Słuchajcie ja moge zapłacic za 2 moze 3 miesiace zostało troche pieniedzy po mojej Soni wiec moge podzielic.
Tylko wtedy fryzjer i fotki i bardzo go ogłaszac.[/QUOTE]

Super! :) Moglibyśmy ruszyć od razu z ogłoszeniami z lepszymi zdjęciami :)

Posted

Zaglądam do cudownego, ślicznego Kowu, trzymam kciuki i życzę mu szczęścia!! Oby ktoś wreszcie osłodził jego życie, zabierając go z tego paskudnego łańcucha!!! [COLOR=red][B]ŁAŃCUCHOM MÓWIMY NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR]

Posted

[quote name='lika1771']Słuchajcie ja moge zapłacic za 2 moze 3 miesiace zostało troche pieniedzy po mojej Soni wiec moge podzielic.
Tylko wtedy fryzjer i fotki i bardzo go ogłaszac.[/QUOTE]
Dziękujemy za tak wspaniałą pomoc. Mimo wszystko myślę, że trzeba by zbierać deklaracje, bo nigdy nie wiadomo co będzie...
Przydałaby się jeszcze jakaś chętna osoba na skarbnika.

Posted

[quote name='Dogo07']Kowu czeka na pomoc.[/QUOTE]

Dziewczyny trzeba działac 150zł to nie jest wielka kwota moze sie myle,ale przy dobrym ogłaszaniu i wizycie u fryzjera nowe foty i ma szanse szybko znalesc dom.