wtatara Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 jestem mozecie do mnie dzwonic. Mam tez stacjonarny 12 413 87 10 Quote
wtatara Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 młode małżeństwo mieszkające w bloku na 1 pietrze.W domu 3 letni york siostry, który wiecej przebywa u nich. Ludzie na pewno kochaja zwierzeta, opowiadali o leczeniu suni, która odeszła. Po pieska chcą jechać a ja mam zaproszenie ze swoimi pieskami. [B][COLOR=darkred]Szykujcie wyprawkę[/COLOR][/B] Quote
Ania102 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [B]dzieki wtarara[/B]:) Nie mogło byc inaczej, Pani Asia moim zdaniem jest własnie TA SZANSĄ KOWU:) Ja jestem w pracy i dlatego nie zadzwoniłam ani do Ciebie ani do niej. dziekujemy ogromnie za wizyte. Mam tylko obawę,musimy wziąć pod uwage, że psy moga się nie polubić ...ale musza:) Z Pania Asia dogadam się co do odbioru Kowusia:) [B]Ginn[/B] jej mąż z tego co wiem do późna pracuje, czy moga podjechać po Kowu wieczorem?(późnym) Ja tez koniecznie więc tak sie dogadamy wszyscy żebym tez mogła. Quote
Onaa Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Ja też już wiem co to za fajny domek :). Oby psiaczki się polubiły. :) :) :) Quote
__Lara Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 O ludzie, Kowusiu, po prostu genialnie!!! :) I jak tu nie chwalić dziewczyn za to, że wyciągnęły Kowu - dziewczyny, jesteście wspaniałe!!! Quote
Ginn Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='Ania102'][B]dzieki wtarara[/B]:) Nie mogło byc inaczej, Pani Asia moim zdaniem jest własnie TA SZANSĄ KOWU:) Ja jestem w pracy i dlatego nie zadzwoniłam ani do Ciebie ani do niej. dziekujemy ogromnie za wizyte. Mam tylko obawę,musimy wziąć pod uwage, że psy moga się nie polubić ...ale musza:) Z Pania Asia dogadam się co do odbioru Kowusia:) [B]Ginn[/B] jej mąż z tego co wiem do późna pracuje, czy moga podjechać po Kowu wieczorem?(późnym) Ja tez koniecznie więc tak sie dogadamy wszyscy żebym tez mogła.[/QUOTE] A czy nie byłoby sensownie aby ludzie przyjechali np. w sobotę rano - mają wtedy weekend na zapoznanie psów z sobą - to tylko luźna uwaga. Quote
Ania102 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [B]Ginn[/B] w sobotę mąż Pani Asi jest na studiach, w tygodniu pracuje do póżna. Też myslałam nad weekendem. Jestem po rozmowie z Panią Asią. Państwo mogą przyjechać, zreszta bardzo chcieli ale wtedy około 21 byliby na tygodniu. Uważam, że lepiej żeby Kowuś trafił do nich w ciągu dnia. Powiedziałam, że pomożemy zorganizować transport. Pani sama nie pokona takiej trasy. Może akurat ktoś będzie jechał do Krakowa. Albo zorganizujemy transport? Quote
Zuzka2 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Już rozesłałam pytania do ludzi o Kraków-pewnie wieczorem odpiszą:-) Quote
Ginn Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Jeśli chodzi o mnie to może być i 21-sza byle dla Kowusia było dobrze. Quote
Agula99 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Kowusiu, trzymam kciuki, takie super wieści, oby wszystko się powiodło!!!! Quote
kamos Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Kowusiu ,ty szczęściarzu:multi:, obyście polubili się z yorkiem:-D. No to czekamy na dalsze wydarzenia.:jumpie: Quote
Ania102 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Coś posty przeskakują, to zacytuję siebie z powyższego: [B],,Ginn[/B] w sobotę mąż Pani Asi jest na studiach, w tygodniu pracuje do póżna. Też myslałam nad weekendem. Jestem po rozmowie z Panią Asią. Państwo mogą przyjechać, zreszta bardzo chcieli ale wtedy około 21 byliby na tygodniu. Uważam, że lepiej żeby Kowuś trafił do nich w ciągu dnia. Powiedziałam, że pomożemy zorganizować transport. Pani sama nie pokona takiej trasy. Może akurat ktoś będzie jechał do Krakowa. ,, Albo zorganizujemy transport? Moim zdaniem lepiej żeby Kowuś trafił w dzień, żeby mogli sie wszyscy poznać,pooglądać itd:) Quote
Agula99 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Ja też myślę, że on powinien zapoznać się z innymi w ciągu dnia, ciemna noc nie za bardzo sprzyja takim spotkaniom, to dla niego może być szok, a jednak dzień to dzień i inne spojrzenie na świat!! Quote
Ania102 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 No własnie, pomóżcie szukać transportu. Quote
Zuzka2 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Już mi parę osób odpisało-jedna ma pełne auto i nie weźmie psa,druga jedzie dopiero 4grudnia. Quote
wtatara Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 dwa tygodnie temu jechałam przez tereny- szkoda że nie teraz Quote
Ania102 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 A tak myslę może zorganizować transport, tylko potrzebne pieniądze oczywiście na paliwo. Tu już nie jestem w stanie pomóc bo naprawdę jestem spłukana, jeżdzić zresztą też nie umiem na tyle żeby dojechać do wielkiego miasta i się nie zabić a przy okazji psa. Może poszukamy kierowcy? Nie proponowałam Pani opcji za zwrotem kosztów ale naprawdę myślę że trzeba jakos pomóc. Co o tym myslicie? Quote
Ania102 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Rozmawiałam z Panią Asią. Wstępnie jesteśmy jutro umówione na odbiór Kowu w Kielcach. Państwu łatwiej będzie tam dojechać i szybciej. Ja i tak wybierałam się z TZ. Ginn będę dziś wieczorem wiedzieć dokładnie, ale tak orientacyjnie przyjadę jutro po Kowu koło 16. Koło 20-21 dopiero spotkamy się w Kilcach, więc może lepiej będzie jak Kowu rano zje malutką porcyjkę suchej karmy. Quote
__Lara Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Czyli już jutro ten szczęśliwy dzień :) :) :) Quote
Zuzka2 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [B]28.11. [I]Romi[/I] jedzie na trasie Kraków-Warszawa-Kraków.[/B] Po trasie może wziąć zwierzaka,czyli np.w Chęcinach,Radomiu.Cena jest bardzo przystępna. Możliwy też wjazd do Kielc po zwierzaka. Quote
Ania102 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Kochani Święta się zbliżają, czas pomyśleć o prezentach... a u nas duży wybór. Zapraszam na bazarek. Dochód z niego przeznaczony będzie na Akcję Kastracja Fundacji Przyjaciele Czterech Łap. Liczymy na obecność, zawzięta walkę i udane zakupy. [url]http://www.dogomania.pl/threads/218231-Zapraszamy-po-świąteczne-prezenty-Akcję-Kastracja-do-10.12.11-g-21.?p=18059609#post18059609[/url] Quote
Ania102 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [B]Kowu właśnie jedzie do swojego domku.[/B] Chciałabym żeby każdy pies miał tyle szczęścia co nasz Kowuś (imie ulegnie zmianie) . W podróży był grzeczny, wyglądał przez okno. Chyba interesują go samochody;) Quote
Recommended Posts