giselle4 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Mam okolo 12 lat,jestem rudy i wystraszony z wielka blizna na szyjce po łancuchu Brudny,smierdzacy i warczacy........ Jestem w schronisku,dano mi imię ,zaszczepiono i odrobaczono a dzisiaj wzięto sie za kapiel i czesanie fajnie bylo...:evil_lol: Ciotka kapala i kąpala a pozniej suszyla i czesala i ciągle nie byla zadowolona...ja tak:oops: Mam na imie Rasti i jzu wiem ze krzywdy mi nikt nie zrobi daja jesc i czasem pomiziaja chociaz sie balem wyciągnietej ręki nad głowa ze oberwę ale wiem ze nie jest zle i ciotki obiecaly mnie zareklamowac i poszukac domu... pomozecie?:crazyeye: Dokąd idą psy gdy odchodzą? No bo jeśli nie idą do nieba, to przepraszam Cię, Panie Boże, mnie tam także iść nie potrzeba. Ja poproszę na inny przystanek – tam gdzie merda stado ogonów; zrezygnuję z anielskich chórów tudzież innych nagród nieboskłonu. W moim niebie będą miękkie sierści, nosy, łapy, ogony i kły; w moim niebie będę znowu głaskać wszystkie moje pożegnane psy… Grazyna -664 315 852 Jasia-74 83 11 800 [email protected] Quote
giselle4 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Rasti Poprzedni Następny jestem brudny tak wyglada pies wykopana na pole za wierna słuzbe:( pani Wiesia B-50zl ......wieso:) Quote
giselle4 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Tak zas schroniskowy chlopak po przejsciach Poprzedni Następny Poprzedni Następny rudy Rasti slad po milosci Quote
giselle4 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 poszła po koc i jedzenie Poprzedni Następny Następny Quote
giselle4 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 zapraszam ciotki do maluszka -staruszka Ja to mam szczescie do dziadkow:( Quote
wieso Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 wlasnie przybieglam z pracy i zaraz tutaj przyszlam....Boziu gdzie Ty masz oczy.....bidulinek.... Quote
giselle4 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 on ledwo chodzi a ja znowu zle mowie o ludziach:( Quote
basia34 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Ale to trzeba mowic glosno grasiu bo to nie sa ludzie ,bo ja nigdy bym tak nie postapila. Quote
giselle4 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 basia34 napisał(a):Ale to trzeba mowic glosno grasiu bo to nie sa ludzie ,bo ja nigdy bym tak nie postapila. a wiesz ze jutro pani kierownik mi łeb ukreci? wiesz,bo zapomnialam imienia Quote
giselle4 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 masz racje tylko o tych ,,dobrych,,ludziach mowie zle:( Quote
iwstar58 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 I niestety widać te naście lat na karku. Co tu powiedzieć, bida i tyle. Na dom to chyba minimalne szanse Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Zapisuje sie. Jest mi ciężko patrzac na staruszków skazanych na bezdomność, bez szans na adopcję. Bo nie mamy co liczyc w tym przypadku na cud. Nie mam pojecia co bedzie dalej, ile przezyje bez swojego czlowieka. Pamietasz Grazynko Kajtka z Bielawy oddanego przed swietami Bozego Narodzenia? :( Quote
giselle4 Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 pamietam ..... :( on tez jest bez szans Quote
basia34 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Ja za Grasia podazam i podrzucam Snapiego-Rasti. Quote
giselle4 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 kupie jemu ogłoszenia...moz esie uda Dzisiaj przez 3 godziny lezal na jednym boczku i cos myslal:( Quote
giselle4 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Rasti dzisiaj Poprzedni Następny Poprzedni Następny Następny Quote
giselle4 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 ...mysle ze długo nie bedziemy czekac na TM:( Quote
basia34 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Maly staruszku kto mial sumienie Ciebie wyrzucic.Nie moge zrozumiec. Quote
giselle4 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 basia34 napisał(a):Maly staruszku kto mial sumienie Ciebie wyrzucic.Nie moge zrozumiec. masz racje ...takiego dziadka:( Quote
Recommended Posts