Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny,dobre wieści guzy,które miała mała Pusia nie są guzami nowotworowymi,to była przepuklina,mała wlaśnie wybudza się po narkozie...będzie dobrze.Swoją drogą,jak ktoś nie pomógł biednej niuni i cały czas nosiła to przed sobą...a jak żle musiały pracować jelita...

Posted

W środę wraca do schroniska o ile wcześniej nie pójdzie do domu...interesuje się nią jakaś rodzina...ale podoba im się także Kirke...z jej zdrowiem wszystko ok...chciałabym zobaczyć małą bez tego guza na brzuchu...

Posted

Romka napisał(a):
Edzia ,nie bądż taka tajemnicza i pochwal się Hugo...:cool3:;)

Nie jestem tajemnicza bo nie brałam udziału w adopcji Hugo.Wiem tylko, że bedzie miał na imię Lexus i będzie miała duże podwórko.

Posted

edzia.71 napisał(a):
Nie jestem tajemnicza bo nie brałam udziału w adopcji Hugo.Wiem tylko, że bedzie miał na imię Lexus i będzie miała duże podwórko.

No to napisz coś o Leksusie na jego wątku...imię super jakby nie było...to jest dziewczyna?

Posted

[quote name='edzia.71']Czy maleńka wóciła juz do schroniska ?[/QUOTE]
Nie wiem,p.Marek był na urlopie a ja cały dzień na konferencji...jutro ustalę...