Romka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Dziewczyny,dobre wieści guzy,które miała mała Pusia nie są guzami nowotworowymi,to była przepuklina,mała wlaśnie wybudza się po narkozie...będzie dobrze.Swoją drogą,jak ktoś nie pomógł biednej niuni i cały czas nosiła to przed sobą...a jak żle musiały pracować jelita... Quote
Romka Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Suczka na spacerku w ubiegłą sobotę: A tu przywitanie z moją Romką: Quote
Romka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 W środę wraca do schroniska o ile wcześniej nie pójdzie do domu...interesuje się nią jakaś rodzina...ale podoba im się także Kirke...z jej zdrowiem wszystko ok...chciałabym zobaczyć małą bez tego guza na brzuchu... Quote
edzia.71 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Cieszę sie bardzo. Mała chyba pójdzie do domku. Quote
Romka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 edzia.71 napisał(a):Cieszę sie bardzo. Mała chyba pójdzie do domku. Edzia ,nie bądż taka tajemnicza i pochwal się Hugo...:cool3:;) Quote
edzia.71 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Romka napisał(a):Edzia ,nie bądż taka tajemnicza i pochwal się Hugo...:cool3:;) Nie jestem tajemnicza bo nie brałam udziału w adopcji Hugo.Wiem tylko, że bedzie miał na imię Lexus i będzie miała duże podwórko. Quote
Romka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 edzia.71 napisał(a):Nie jestem tajemnicza bo nie brałam udziału w adopcji Hugo.Wiem tylko, że bedzie miał na imię Lexus i będzie miała duże podwórko. No to napisz coś o Leksusie na jego wątku...imię super jakby nie było...to jest dziewczyna? Quote
Romka Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='edzia.71']Czy maleńka wóciła juz do schroniska ?[/QUOTE] Nie wiem,p.Marek był na urlopie a ja cały dzień na konferencji...jutro ustalę... Quote
Romka Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Wspaniale...zmieniam tytuł wątku...:lol::lol::lol::lol: Quote
edzia.71 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Jest jeszcze kilka zdjęć. Później Kaja wrzuci. Nowa pani przeszczęśliwa, Pusia ma tam raj na ziemi.:multi: Quote
Recommended Posts