Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

bobroska. napisał(a):
Ojtam, na facebooku są aktualne, nie bij. :oops:

No dobra nie będę bić <tuli tuli> :-)
jesli możesz wyślesz mi na pw swojego fb? to cie zaproszę i pooglądam zdjęcia :lol:

Edited by vege*
Posted

chrupcia napisał(a):
będziecie w Rzeszowie ? ja również :) może się jakoś spotkamy ? :razz: fajnie by było na żywo takiego kolosa zobaczyć i podotykać ;)

Chętnie. :) Będziecie w sobotę czy w niedzielę? My w sobotę, pewnie na piętrze. ;)

Posted

bobroska. napisał(a):
Chętnie. :) Będziecie w sobotę czy w niedzielę? My w sobotę, pewnie na piętrze. ;)

w sobotę na pewno :) hmm tylko tam pewnie będzie dużo niufków, po czym Was mam poznać ? :lol:

Posted

chrupcia napisał(a):
w sobotę na pewno :) hmm tylko tam pewnie będzie dużo niufków, po czym Was mam poznać ? :lol:

No właśnie :)? Też z chęcią bym pomiziała takiego miśka :loveu: a na wystawie będę w oba dni ;)

Posted

Wybaczcie, nie zaglądałam tu. Może jeszcze przeczytacie przed wystawą. Ogólnie będzie nas widać z daleka bo Młody pewnie szalał będzie. :lol: Ja brązowe włosy, ubrana na ciemno, w glanach, z nadwagą :P Zo na czarnej smyczy.

Posted

kurna no nie udało się :( a ja szukałam, szukałam, ale trochę późno poszłam na ten ring niufów już starszaczki chodziły i jakieś brązowe szczeniaki były :( nawet pytałam jakąś dziewczynę czy młodziaki już były... do której byliście ?