Jump to content
Dogomania

Borys , Kazan,Cygan i Bandzior - bolesławieckie psy w schronisku w Dzierżoniowie.

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='badmonique']Cześć Borysku:)

Może zdjęcia się nadadzą do ogłoszeń:)

Przesyłam filmik, bo taki szczęsliwy na nim:)

Tutaj link:
http://s266.photobucket.com/albums/ii250/badmonique84/?action=view&current=MOV00412.mp4

Tekst do ogłoszeń dla Boryska

Borys to około trzyletni psiak, który na pierwszy rzut oka niczym się nie wyróżnia, ale w jego przypadku pierwsze wrażenie jest bardzo mylące :) Bo Borys to pies o wielkim serduchu. Pies, o którym wprost nie można zapomnieć... Borysek byłby idealnym towarzyszem osoby aktywnej. Jest niezwykle energiczny, ale to pewnie dlatego, że spacer to dla niego rzadkość :( Borys trafił do schroniska wraz z czwórką innych psiaków. Do wszystkich los się uśmiechnął- do wszystkich oprócz niego:(
Czekamy na kogoś , kto da mu szansę na nowe, prawdziwe życie. Kto da tak niewiele a zarazem tak dużo- pełną miskę , własny kąt i odrobinę ciepła...
Borysek nie jest ani owczarkiem ani labradorem ani nawet yorkiem, ale pamiętajmy- najważniejsze jest niewidoczne dla oczu :)

Na górze przypomniałam fotki- przydadzą się do ogłoszeń.

Posted

już pisałam ,że ja zamówię dla Maksa i Burbona ,a Monika miała dla Szakala zrobić -tak jest ustalone na głównym wątku .............
Inne trzeba lepiej poznać ..