giselle4 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Dziewczyny mozecie zmienic tytuł wątku Borysek dzisiaj opuscił nasze schronisko ..jako ostatni ale wcale nie najgorszy:) Ma swojego pana i mamy nadzieje ze ten ciągnacy jak lokomotywa grubsek bedzie szczesliwy... wstawie fotki Quote
badmonique Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Aż się popłakałam w pracy:):):):):):):):):) Borysek był pierwszym psem,z którym miałam kontakt jako wolontariusz...Niech będzie szczęśliwy... i oby wszystkie psiaki doczekały się domu...tak jak Borysek, który tyle czekał.... Quote
giselle4 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 o osikałem im drzwi rwalem do domku nie mogli mnie utrzymac Quote
giselle4 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 badmonique napisał(a):Aż się popłakałam w pracy:):):):):):):):):) Borysek był pierwszym psem,z którym miałam kontakt jako wolontariusz...Niech będzie szczęśliwy... i oby wszystkie psiaki doczekały się domu...tak jak Borysek, który tyle czekał.... mam nadzieje ze wszystkie kiedys znajda swoj dom Quote
beataczl Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 [quote name='giselle4']Dziewczyny mozecie zmienic tytuł wątku Borysek dzisiaj opuscił nasze schronisko ..jako ostatni ale wcale nie najgorszy:) Ma swojego pana i mamy nadzieje ze ten ciągnacy jak lokomotywa grubsek bedzie szczesliwy... wstawie fotki cudownie :multi::multi::multi: caly czas kibicuje Boryskowi :loveu: czekalam na to od dawna az sie doczekalam i dzieki za foteczki piekne :lol: badz szczesliwy Borysku ...:) Quote
Kasiakk Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Miejmy nadzieję, że Borysek będzie już szczęśliwy.. Jedno jest pewne.. My na bank to sprawdzimy.. :) Quote
beataczl Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 i bardzo dobrze;) bedziemy czekac na wiesci :) Quote
badmonique Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='Kasiakk']Miejmy nadzieję, że Borysek będzie już szczęśliwy.. Jedno jest pewne.. My na bank to sprawdzimy.. :)[/QUOTE] Super:) Dziękuję, że opiekowałyście się Boryskiem:) Quote
Recommended Posts