Jump to content
Dogomania

Borys , Kazan,Cygan i Bandzior - bolesławieckie psy w schronisku w Dzierżoniowie.

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cały czas mam nadzieję, że będę bardziej dyspozycyjna i naumiem się ogłoszenia robić. Bardzo bym chciała odwiedzić Chłopaków i poznać Dzierżoniowskie Ciocie. Mam nadzieję, że się uda. Miziam Boryska i Cyganka. A Jasię i Grazię serdecznie pozdrawiam.

Posted

Pytam o ogloszenia ,bo Cygan ma wykupione ogł. ,więc myślałam ,ze Borys także .
Nie chodzi o robienie w tym wypadku , ja robię lokalne nie t ylko lokalne ogł.
wykupię mu ,jeśli nie ma .
Tekst to nie problem , bo schodziłyśmy z nim na spacery i znamy Boryska dobrze ..

Posted

BYŁABYM b. wdzięczna za wieści o Bandziorku / I Dantym .
Bandzior był mi bardzo bliski .. ... Jako ,ze ja wychodziłam z duzym psami, z problemami behawioralnymi ...
jak Bandzior ,Dante ,obecnie -Tygrys , to ich los nie jest mi obojętny ..

Posted

Ja za Wami też. Wypożyczyłam monitor. Borysek i Cyganek spokojnych snów. Dzisiaj Wasz Dzień , dzień wszystkich zwierzaków. Będę zaglądać i rozglądać się za bazarkami ogłoszeniowymi.

Posted

[quote name='dorota k.']Ja za Wami też. Wypożyczyłam monitor. Borysek i Cyganek spokojnych snów. Dzisiaj Wasz Dzień , dzień wszystkich zwierzaków. Będę zaglądać i rozglądać się za bazarkami ogłoszeniowymi.[/QUOTE]
w natłoku spraw ...zapomnialam
ale dziekuje za przypomnienie:)