Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozmawiałam z Agą rano, ma spis wszystkich spraw które trzeba poruszyć z kierowniczką, dużo tego, dużo ale Aga stanęła na wysokości zadania, z notesem pojechała do schronu i wszystko zapisze żeby niezapomnieć.

Posted

Sprawy amstaffów wyglądają dobrze. Są młode - ok1,5 roku, łagodne, zachowują się spokojnie. Nie powinno być problemu z wydaniem ich do adopcji. Pan od Maxa podobno podtrzymuje chęć zaadoptowania samca amst. Ma odwiedzić schronisko chyba w przyszły weekend, ale nie wiem czy w sprawie jeszcze jakichś formalności związanych z Maxem, czy w sprawie amstaffa.
Duży Rudy na razie nie nadaje się do adopcji - jest bojaźliwy, na ciele ma małe rany być może z przypalenia papierosem. Nie wiadomo do końca przez co przeszedł. Konieczna jest dalsza jego obserwacja i ocena zachowania.
Zdjęć nowych niestety nie mam bo zaczęłam fotografowanie od małych psów i niespodziewanie wyczerpały się akumulatorki w aparacie.

Posted

już je wrzuciłąm na jeden wątek, rudego też, mimo ,że podobno jeszcze nie gotowy, ale wiemy jak długo trwa znajdowanie domków dlatego niech już czeka.

• 2 weeks later...
Posted

Hund napisał(a):
Rozmawiałam z kierowniczką schroniska pan od Maxa zadzwonił, jest zadowolony , adopcja się udała!!

to dobre wiesci

szkoda tych pozostalych amstafow i tosy :( :(

• 5 months later...
Posted

wczoraj o bardzo późnej porze ale udało nam się z bubu odwiedzić Maxa :) mieszka w dużym pięknym domu z wielkim ogrodem który dzieli z koleżanką rottweilerką Zuzią :) czasem zdażają mu się naganne wybryki ale jego Pan jest ogólnie zadowolony :)

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Super, że wszystko dobrze się ułożyło.
Przyznam się, że miałam czasami niespokojne myśli, bo Pan nie odpowiadał na moje meile i smsy.

wlasnie, dobrze ze wszystko jest w porzadku, bo i mnie nachodzily zle mysli, gdy nie bylo kontaktu z nowym wlascielem Maxa
szkoda tylko, ze nie mamy jego nowych zdjec...