Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agula99']Potrzebna nam taka właścicielka, jak pancia Wojtusia :placz: tylko gdzie taką znaleźć??? :shake:[/QUOTE]

Pańcia Wojtusia....?

Posted

[quote name='barb']Pańcia Wojtusia....?[/QUOTE]
Tak mieliśmy takiego Wojtusia!!! To dopiero był trudny pies, kochał tylko mnie a ja jego jeszcze bardziej, nie mogłam go zabrać do domu, no bo wiadomo i nie spodziewałam się, że ktoś go zaadoptuje bo strasznie cięzki charakter miał, po strasznych przejsciach musiał być, a tu jak się nie pojawi taka pani, jak go nie zabierze do domu!!! Uwielbia ją i tylko ona może z nim robić co chce!!! Taka cudowna historia!!

Posted

To może Kai tez przydarzy sie taka cudowna historia :lol:. Tym bardziej z jej urodą, puszystym futerkim i nieduzymi gabarytami :lol: .

Posted

[quote name='barb']To może Kai tez przydarzy sie taka cudowna historia :lol:. Tym bardziej z jej urodą, puszystym futerkim i nieduzymi gabarytami :lol: .[/QUOTE]
Ale o nią nikt nie pyta, kompletnie nikt!!!! :(

Posted

Jutro musze zrobić ogloszenia Atosowi bo juz obiecalam.
Widzialam, że na przygarnij zwierzaka w podkarpackim jest jego ogloszenie, co naprawda figuruje już jako nieaktualne ale jest widoczne.
Nie robily tego wasze dziewczyny więc nie mozna odswiezyć.
Chyba,zeby dać go na przygarnij w innym wojewodztwie np. malopolskim?

Posted

[quote name='majuska']No to chyba jednak Kajusi można robić, Atos zwolnił kolejkę....[/QUOTE]

Czyżby coś mnie ominęło? Zagladam na wątek Atosa.

Posted

[quote name='SZPiLKA23'][URL]http://allegro.pl/kaja-mala-sunia-czeka-na-dom-pomocy-pies-psa-i1844171129.html[/URL][/QUOTE]

Szpileczko, bardzo dziękujemy za allegro :buzi:. Zeby choć jeden ludź zadzwonił....nie musi brać ale żeby zadzwonil bo do tej pory zero odzewu.

Posted

[quote name='Agula99']Dzięki za allegro, ale prosiłam was żeby nie był telefon na mnie, zobaczycie, do mnie nikt nie zadzwoni...mówiłam...:([/QUOTE]

Agula - wcześniej do nie też nikt nie dzwonił, po prostu - nikt :-(.
Myślę że ogłoszenia w większości powinniśmy robić na lokalnych ogłoszeniach bo ewentualny zwrot z adopcji bardzo możliwy.

Posted

[quote name='Becia66']Agula - wcześniej do nie też nikt nie dzwonił, po prostu - nikt :-(.
Myślę że ogłoszenia w większości powinniśmy robić na lokalnych ogłoszeniach bo ewentualny zwrot z adopcji bardzo możliwy.[/QUOTE]

Aga, przestań, Chaba miala w kolejnych kilkudziesięciu ogloszeniach cztery rozne kontakty i cisza :shake:.
No i zapraszam na ble, ble na jej wątek ;).

Posted

Kajunia poturbowana przez Ninę na własne życzenie. Nina wychodziła na spacer z Czoko, byli już poza przytuliskiem kiedy Kaja w oka mgnieniu po siatce wydostała sie na zewnatrz i tamtą zaatakowala. Teraz leczy rany głupia, mała zołza. Nie wiem co z nią będzie, mam nadzieje że nie dożywocie w przytulisku.

Posted

Myślałam, że może trochę spokornieje po tym starciu, ale ponoć dalej harda jak lwica, .....nie widziałam jeszcze takiego psa jak Kaja:shake: Agatka, może poszukamy jakiegos Twojego klona , sobowtóra, no bo inaczej chyba tego Kajowego domku "nie ugryziemy";)

Posted

[quote name='Becia66']Kajunia poturbowana przez Ninę na własne życzenie. Nina wychodziła na spacer z Czoko, byli już poza przytuliskiem kiedy Kaja w oka mgnieniu po siatce wydostała sie na zewnatrz i tamtą zaatakowala. Teraz leczy rany głupia, mała zołza. Nie wiem co z nią będzie, mama nadzieje że nie dożywocie w przytulisku.[/QUOTE]

To dostala nauczkę. :eviltong: Moze bedzie grzeczniejsza :evil_lol:.

Posted

[quote name='barb']To dostala nauczkę. :eviltong: Moze bedzie grzeczniejsza :evil_lol:.[/QUOTE]

Tyle co napisałam, że nie zamierza zgrzecznieć....zastanawia mnie kim ona była w poprzednim wcieleniu??:evil_lol: