Agula99 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Potrzebna nam taka właścicielka, jak pancia Wojtusia :placz: tylko gdzie taką znaleźć??? :shake: Quote
barb Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='Agula99']Potrzebna nam taka właścicielka, jak pancia Wojtusia :placz: tylko gdzie taką znaleźć??? :shake:[/QUOTE] Pańcia Wojtusia....? Quote
Agula99 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='barb']Pańcia Wojtusia....?[/QUOTE] Tak mieliśmy takiego Wojtusia!!! To dopiero był trudny pies, kochał tylko mnie a ja jego jeszcze bardziej, nie mogłam go zabrać do domu, no bo wiadomo i nie spodziewałam się, że ktoś go zaadoptuje bo strasznie cięzki charakter miał, po strasznych przejsciach musiał być, a tu jak się nie pojawi taka pani, jak go nie zabierze do domu!!! Uwielbia ją i tylko ona może z nim robić co chce!!! Taka cudowna historia!! Quote
barb Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 To może Kai tez przydarzy sie taka cudowna historia :lol:. Tym bardziej z jej urodą, puszystym futerkim i nieduzymi gabarytami :lol: . Quote
Agula99 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='barb']To może Kai tez przydarzy sie taka cudowna historia :lol:. Tym bardziej z jej urodą, puszystym futerkim i nieduzymi gabarytami :lol: .[/QUOTE] Ale o nią nikt nie pyta, kompletnie nikt!!!! :( Quote
barb Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Jutro musze zrobić ogloszenia Atosowi bo juz obiecalam. Widzialam, że na przygarnij zwierzaka w podkarpackim jest jego ogloszenie, co naprawda figuruje już jako nieaktualne ale jest widoczne. Nie robily tego wasze dziewczyny więc nie mozna odswiezyć. Chyba,zeby dać go na przygarnij w innym wojewodztwie np. malopolskim? Quote
Agula99 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 A wstaw na małopolskie, każdy skrawek się przyda, tam lubią adoptować psy, zawsze były fajne domki, można spróbować!! :) Quote
majuska Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 No to chyba jednak Kajusi można robić, Atos zwolnił kolejkę.... Quote
barb Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='majuska']No to chyba jednak Kajusi można robić, Atos zwolnił kolejkę....[/QUOTE] Czyżby coś mnie ominęło? Zagladam na wątek Atosa. Quote
SZPiLKA23 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Podmieniłam na Kaje ale trzeba poczekac zeby zalapało Quote
SZPiLKA23 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 wymieniłam allegro ale zdjecia nie przeskoczyły w edycji mam zmienione ale na akcji sie pokazuje Mimi Quote
Agula99 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Do Kajki jak zwykle nawet pies z kulawą nogą nie zajrzy.... Quote
SZPiLKA23 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [url]http://allegro.pl/kaja-mala-sunia-czeka-na-dom-pomocy-pies-psa-i1844171129.html[/url] Quote
Jota67 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Kajuś śliczna jesteś! Do domku z tobą! Niech cię ktoś wreszcie zauważy! Quote
Becia66 Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='SZPiLKA23'][URL]http://allegro.pl/kaja-mala-sunia-czeka-na-dom-pomocy-pies-psa-i1844171129.html[/URL][/QUOTE] Szpileczko, bardzo dziękujemy za allegro :buzi:. Zeby choć jeden ludź zadzwonił....nie musi brać ale żeby zadzwonil bo do tej pory zero odzewu. Quote
Agula99 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Dzięki za allegro, ale prosiłam was żeby nie był telefon na mnie, zobaczycie, do mnie nikt nie zadzwoni...mówiłam...:( Quote
Becia66 Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='Agula99']Dzięki za allegro, ale prosiłam was żeby nie był telefon na mnie, zobaczycie, do mnie nikt nie zadzwoni...mówiłam...:([/QUOTE] Agula - wcześniej do nie też nikt nie dzwonił, po prostu - nikt :-(. Myślę że ogłoszenia w większości powinniśmy robić na lokalnych ogłoszeniach bo ewentualny zwrot z adopcji bardzo możliwy. Quote
barb Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Becia66']Agula - wcześniej do nie też nikt nie dzwonił, po prostu - nikt :-(. Myślę że ogłoszenia w większości powinniśmy robić na lokalnych ogłoszeniach bo ewentualny zwrot z adopcji bardzo możliwy.[/QUOTE] Aga, przestań, Chaba miala w kolejnych kilkudziesięciu ogloszeniach cztery rozne kontakty i cisza :shake:. No i zapraszam na ble, ble na jej wątek ;). Quote
Jota67 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Kajusia- co u ciebie dalej cisz? Boziu a taka śliczna jesteś! :( Quote
Becia66 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Kajunia poturbowana przez Ninę na własne życzenie. Nina wychodziła na spacer z Czoko, byli już poza przytuliskiem kiedy Kaja w oka mgnieniu po siatce wydostała sie na zewnatrz i tamtą zaatakowala. Teraz leczy rany głupia, mała zołza. Nie wiem co z nią będzie, mam nadzieje że nie dożywocie w przytulisku. Quote
SZPiLKA23 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Wajme sie jedza tylko czas mi naciągnijcie ;( Quote
majuska Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Myślałam, że może trochę spokornieje po tym starciu, ale ponoć dalej harda jak lwica, .....nie widziałam jeszcze takiego psa jak Kaja:shake: Agatka, może poszukamy jakiegos Twojego klona , sobowtóra, no bo inaczej chyba tego Kajowego domku "nie ugryziemy";) Quote
barb Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Becia66']Kajunia poturbowana przez Ninę na własne życzenie. Nina wychodziła na spacer z Czoko, byli już poza przytuliskiem kiedy Kaja w oka mgnieniu po siatce wydostała sie na zewnatrz i tamtą zaatakowala. Teraz leczy rany głupia, mała zołza. Nie wiem co z nią będzie, mama nadzieje że nie dożywocie w przytulisku.[/QUOTE] To dostala nauczkę. :eviltong: Moze bedzie grzeczniejsza :evil_lol:. Quote
majuska Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='barb']To dostala nauczkę. :eviltong: Moze bedzie grzeczniejsza :evil_lol:.[/QUOTE] Tyle co napisałam, że nie zamierza zgrzecznieć....zastanawia mnie kim ona była w poprzednim wcieleniu??:evil_lol: Quote
Recommended Posts