Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='figa33']dla Kaji:lol:
[URL]http://allegro.pl/kaja-na-dobre-i-zle-na-zawsze-i1834524689.html[/URL][/QUOTE]

Dziękujemy bardzo Figuniu, szkoda że Kajunia nie ma zdjęć w czerwonej chusteczce bo wierzę, że szczęście przynosi...:roll:

Posted

[quote name='figa33']a ma takie zdjęcia ? czy ja je nie zauwazyłam ?[/QUOTE]

właśnie nie ma, jak będę następnym razem w przytulisku to się postaram. Ostatnio byłam sama bo Agula ciągle z psami spacerowała, a zrobić Kajuni udane zdjęcie to wielka sztuka.

Posted

A dziś jak byłam w przytulisku to szedł taki pan i powiedział, że bardzo mu się Kaja podoba, co jest pocieszające, bo znaczy że może się podobać, pan ma już swojego pieska i mówił że nawet mógłby z nim spać i że jak już odejdzie to weźmie następnego. Takie widać było prosty chłop, a całkiem sensowny i kochający psy :) Pocieszające to :)

Posted

[quote name='Agula99']U Kajki też pustki, biedna, osamotniona, porzucona, nikt jej nie lubi, nikt nie zagląda.....co za koszmar :([/QUOTE]

Lubię, zaglądam ale tyle tych wątkow boguchwalskich jest że nie nadążam z ich obskakiwaniem. Włączam kompa i obiecuje sobie, że na godzine a dziś już siedze ze cztery.

Posted

[quote name='Agula99']Wiem, wiem jak to jest, ja też obskakuje 60 wątków hahah!!! No ale do Kajuni musowo trzeba zaglądać i pokazywać tę małpkę ;)[/QUOTE]

Ok. Będę musowo zaglądać !

Juz postanawilam sobie nie przyjmować zaproszeń na nowe wątki - poza waszymi oczywiście. Po prostu nie jestem w stanie. A jeszcze w wątek Kamy ostatnio się zangażowalam i jej bazarki ale ona orzechowska" to dlatego.
I wygląda, że wszystko tam zmierza w dobrym kierunku.
Jest jakiś domek w perspektywie.

Posted

[quote name='Agula99']No to fajnie, a czy ja zaglądam na wątek Kamy??? :)[/QUOTE]

A dalabyś jeszcze radę? Chyba nie bardzo? To ten wątek [url]http://www.dogomania.pl/threads/206929-***UWAGA!***-Kama-ma-DOM-na-wyciągnięcie-łapki!-PILNIE-transport-woj.-maz-Kraków[/url]!
Tak w skrocie: kama pojechala do Łodzi do dt ale jej Pani (Zuzka zmarla) i Kama miala wrocić do schroniska. Ale dogomaniacy się zorganizowali , wynegocjowali sprawe z kierownikiem i trafila do innego dt (w woj.mazowieckim) też platnego i droższego niz poprzednie.
No i teraz trzeba jej zrobić wizyte przedadopcyjna w Krakowie, bo zglosil sie domek.

Posted

[quote name='Agula99']A Kama, to ta śliczna, śmieszna suczka, pewnie że ją pamiętam!!! :)[/QUOTE]

Ona taka raczej smutna z wyglądu. Śmieszna to bardziej Chaba.

Posted

[quote name='barb']Ona taka raczej smutna z wyglądu. Śmieszna to bardziej Chaba.[/QUOTE]
Smutna tak, ale ten pyszczek ma taki śmieszny, te oczka o to mi chodziło,a nie o stopień wesołości ;)

Posted

[quote name='Agula99']A Kama, to ta śliczna, śmieszna suczka, pewnie że ją pamiętam!!! :)[/QUOTE]

U Kamy dobre wieści. Już po wizycie przedadopcyjnej. Teraz tylko transport z Warszawy do Krakowa.
Żeby i pięknej Kajuni tez tak sie poszczęścilo.

Posted

Kaja to taki dziwny pies, głaszcze sie ją i głaszcze, mizdrzy to się do ciebie całą gębą i nagle cap zębiskami. I to tak nagle, bez zapowiedzi, z zastygniętym uśmiechem na gębie, taka to ci frania mała. Piwa sobie nawarzyła to siedzi zamknięta cały czas w boksie, wychodzi tylko kiedy jest ktoś w przytulisku. Szkoda mi jej bardzo bo szanse na jej adopcje są zdecydowanie mniejsze od pozostałych.

[IMG]http://img827.imageshack.us/img827/5732/p1040514h.jpg[/IMG]

Posted

Rzeczywiście trudny charakter :shake: To na pewno nie ulatwia adopcji :shake:.
Ale przeczytalam, na wątku Mimi, ze malutka prawie ma już domek tylko niestety daleko.