Becia66 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 i co z tobą Kajuniu będzie...tak mi cię szkoda psinko mała że nie wiesz. Boję się panicznie tej zimy, takie maleństwo, jak ono te mrozy przetrzyma :shake:. Quote
Agula99 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Ja też nie wiem Beciu, zero, zero a nawet mniej niż zero zainteresowania, a ona tak malutka, leciutka, taka kruszynka....o matko :( Quote
figa33 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 dla Kaji:lol: [URL]http://allegro.pl/kaja-na-dobre-i-zle-na-zawsze-i1834524689.html[/URL] Quote
Agula99 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Dzięki Figuś, by Twoje allegro zdziałało cuda!!! :) Quote
Becia66 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 [quote name='figa33']dla Kaji:lol: [URL]http://allegro.pl/kaja-na-dobre-i-zle-na-zawsze-i1834524689.html[/URL][/QUOTE] Dziękujemy bardzo Figuniu, szkoda że Kajunia nie ma zdjęć w czerwonej chusteczce bo wierzę, że szczęście przynosi...:roll: Quote
figa33 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 a ma takie zdjęcia ? czy ja je nie zauwazyłam ? Quote
Becia66 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 [quote name='figa33']a ma takie zdjęcia ? czy ja je nie zauwazyłam ?[/QUOTE] właśnie nie ma, jak będę następnym razem w przytulisku to się postaram. Ostatnio byłam sama bo Agula ciągle z psami spacerowała, a zrobić Kajuni udane zdjęcie to wielka sztuka. Quote
figa33 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 ludzie lubią takie małe charakterne kudłatki , czemu nie , musi trafić tylko na swojego człowieka , Wojtul znalazł miłość swego życia , Kajuli tez się uda ! Quote
Agula99 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Oby, oby, chociaż nie wiem, jakaś taka sceptyczna jestem , ale trzymam za kruszynkę kciuki!!! Quote
Agula99 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 A dziś jak byłam w przytulisku to szedł taki pan i powiedział, że bardzo mu się Kaja podoba, co jest pocieszające, bo znaczy że może się podobać, pan ma już swojego pieska i mówił że nawet mógłby z nim spać i że jak już odejdzie to weźmie następnego. Takie widać było prosty chłop, a całkiem sensowny i kochający psy :) Pocieszające to :) Quote
Becia66 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 do Kai to już nikt nie zagląda, eeech....:shake: Quote
Agula99 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='Becia66']do Kai to już nikt nie zagląda, eeech....:shake:[/QUOTE] No właśnie oprócz mnie!!!! Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 U Kajki też pustki, biedna, osamotniona, porzucona, nikt jej nie lubi, nikt nie zagląda.....co za koszmar :( Quote
barb Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='Agula99']U Kajki też pustki, biedna, osamotniona, porzucona, nikt jej nie lubi, nikt nie zagląda.....co za koszmar :([/QUOTE] Lubię, zaglądam ale tyle tych wątkow boguchwalskich jest że nie nadążam z ich obskakiwaniem. Włączam kompa i obiecuje sobie, że na godzine a dziś już siedze ze cztery. Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Wiem, wiem jak to jest, ja też obskakuje 60 wątków hahah!!! No ale do Kajuni musowo trzeba zaglądać i pokazywać tę małpkę ;) Quote
barb Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='Agula99']Wiem, wiem jak to jest, ja też obskakuje 60 wątków hahah!!! No ale do Kajuni musowo trzeba zaglądać i pokazywać tę małpkę ;)[/QUOTE] Ok. Będę musowo zaglądać ! Juz postanawilam sobie nie przyjmować zaproszeń na nowe wątki - poza waszymi oczywiście. Po prostu nie jestem w stanie. A jeszcze w wątek Kamy ostatnio się zangażowalam i jej bazarki ale ona orzechowska" to dlatego. I wygląda, że wszystko tam zmierza w dobrym kierunku. Jest jakiś domek w perspektywie. Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 No to fajnie, a czy ja zaglądam na wątek Kamy??? :) Quote
barb Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='Agula99']No to fajnie, a czy ja zaglądam na wątek Kamy??? :)[/QUOTE] A dalabyś jeszcze radę? Chyba nie bardzo? To ten wątek [url]http://www.dogomania.pl/threads/206929-***UWAGA!***-Kama-ma-DOM-na-wyciągnięcie-łapki!-PILNIE-transport-woj.-maz-Kraków[/url]! Tak w skrocie: kama pojechala do Łodzi do dt ale jej Pani (Zuzka zmarla) i Kama miala wrocić do schroniska. Ale dogomaniacy się zorganizowali , wynegocjowali sprawe z kierownikiem i trafila do innego dt (w woj.mazowieckim) też platnego i droższego niz poprzednie. No i teraz trzeba jej zrobić wizyte przedadopcyjna w Krakowie, bo zglosil sie domek. Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 A Kama, to ta śliczna, śmieszna suczka, pewnie że ją pamiętam!!! :) Quote
barb Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='Agula99']A Kama, to ta śliczna, śmieszna suczka, pewnie że ją pamiętam!!! :)[/QUOTE] Ona taka raczej smutna z wyglądu. Śmieszna to bardziej Chaba. Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='barb']Ona taka raczej smutna z wyglądu. Śmieszna to bardziej Chaba.[/QUOTE] Smutna tak, ale ten pyszczek ma taki śmieszny, te oczka o to mi chodziło,a nie o stopień wesołości ;) Quote
barb Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='Agula99']A Kama, to ta śliczna, śmieszna suczka, pewnie że ją pamiętam!!! :)[/QUOTE] U Kamy dobre wieści. Już po wizycie przedadopcyjnej. Teraz tylko transport z Warszawy do Krakowa. Żeby i pięknej Kajuni tez tak sie poszczęścilo. Quote
Agula99 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 No to super wieści Barb, ale na Kaję nikt nawet nie spojrzy, niikt :( Quote
Becia66 Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Kaja to taki dziwny pies, głaszcze sie ją i głaszcze, mizdrzy to się do ciebie całą gębą i nagle cap zębiskami. I to tak nagle, bez zapowiedzi, z zastygniętym uśmiechem na gębie, taka to ci frania mała. Piwa sobie nawarzyła to siedzi zamknięta cały czas w boksie, wychodzi tylko kiedy jest ktoś w przytulisku. Szkoda mi jej bardzo bo szanse na jej adopcje są zdecydowanie mniejsze od pozostałych. [IMG]http://img827.imageshack.us/img827/5732/p1040514h.jpg[/IMG] Quote
barb Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Rzeczywiście trudny charakter :shake: To na pewno nie ulatwia adopcji :shake:. Ale przeczytalam, na wątku Mimi, ze malutka prawie ma już domek tylko niestety daleko. Quote
Recommended Posts