Becia66 Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='majuska']Kto spłodzi jakiś zgrabny tekścik dla Kajuni, to ja pyknę jakiś pakiecik ogłoszeniowy[/QUOTE] może dzisiaj coś spłodzę ale nie obiecuję bo jakoś weny brak. Zresztą trudno Kajkę opisać , sama nie wiem jak ją zakwalifikować... Quote
Agula99 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Kaja, mała urocza suczka, która nigdy nie zaznała domowego ciepła i uczucia, może dlatego jest tak nieufna a nawet bojaźliwa. To mały piesek, który uwielbia spacery, głaskanie i przytulanie, a wtedy sama odwdzięcza się ufnością i radością. Kaja czeka na kogoś kto poświęciłby jej swój czas i dużo uwagi. Uff siódme poty, coś w tym stylu może, kurcze ciężko, albo to ta dzisiejsza pogoda, albo faktycznie ciężko ją opisać, dla mnie to jednak pies po przejściach i dlatego ona taka trochę nerwuska. Trzeba by dodać, że jest indywidualistką, nie za bardzo tolerancyjną do innych psów, no może z jakimś psem by się zgodziła, ale suczka uuuu odpada (no chyba że to była by Blondi), zawsze można dodać że druga w pakiecie gratis ;) Quote
Becia66 Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Moje wypociny, mix wszystkiego co było na wątku. [B]Kaja należy do psów, które potrafią w całości oddać swoje serce ukochanej osobie. Jeśli kogoś pokocha - pójdzie za nim w ogień i wodę ale tego człowieka musi sama wybrać. Potrafi być przylepną psinką, a kiedy trzeba - obudzić w swoim małym serduszku odwagę lwa. To dzielna ok. 4-letnia suczka, indywidualistka, z charakterem, to pies o złożonej osobowości, który przy człowieku rozkwitnie pełnią barw.[/B][B] Jest śliczną, małą sunieczką z jedwabiście miękkim futerkiem i dłuższym włosem w brązowo -podpalanym kolorze.[/B][B] Kaja jest posłuszna, wykonuje polecenia, przychodzi na zawołanie i ładnie chodzi na smyczy. Bywa odrobinę zaborcza, dlatego nie powinna trafić do domu z małymi dziećmi ani innym psem. Bo Kaja bardzo by chciała mieć swojego człowieka tylko dla siebie. Będzie go bronić z całych sił, będzie bronić ich wspólnego tertytorium nie wpuszczając do niego intruzów. Jeśli więc szukasz czujnego i oddanego ci bezgranicznie psa - Kaja jest idealna dla ciebie. Sunia jest odrobaczona i zaszczepiona, istnieje możliwość sterylizacji w przytulisku. Obecnie Kaja przebywa w Przytulisku w Boguchwale k/ Rzeszowa tel. kontaktowy 797297201 mail - [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B] Quote
Agula99 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 No super tekst Beciu, widać upały sprzyjają twej wenie twórczej!! :) Ale te upały to...koszmar!!!! Współczuje biedactwom. Wkrótce się wybieram, niestety nie ma już mojego bratanka i nie wiem jak to ogarne, no ale jakoś muszę!!! Quote
Becia66 Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Zmieniłam też jej opis w pierwszym poście bo faktycznie miało to się nijak do tego, jaka naprawdę jest. :diabloti: No ale na początku tak dobrze żeśmy jej nie znały. Quote
Agula99 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Oj tak, czuję że i tak jej do końca nie znamy, a ona nawiewa na okrągło!!! małpa jedna nie rozumie, że za kare będzie siedziała w ciupie, na upale, cały dzień!!!! co zaaa...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
majuska Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Beciu tekst rewelacja, coś po malutku poogłaszam, ale wybaczcie, bo ledwo zipię od wczoraj, siódme poty mnie zalewają, nie mogę siedzieć za długo na kompie.... :( Quote
Becia66 Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 [quote name='Agula99']Oj tak, czuję że i tak jej do końca nie znamy, a ona nawiewa na okrągło!!! małpa jedna nie rozumie, że za kare będzie siedziała w ciupie, na upale, cały dzień!!!! co zaaa...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] To ona za to siedzi ? To najgłupszy powód z możliwych bo jak będzie chciała to i tak jej nie upilnujemy ani tu, ani gdzieś potem.:shake: Czyli co, cale życie ma być gdzieś zamknięta ? Skoro wraca to nie widzę problemu. Myślałam że zamknięta bo się gryzie... Quote
Agula99 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 No wiem, ale nic na to nie poradzę, ja jej nie zamykam. A ją to tylko do bloku widzę, bo tam przynajmniej będzie w domku a uciekać nie będzie miała jak, a i spacerki będzie miała zapewnione! Tylko gdzie ten dom???? Quote
Agula99 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Kajkę też podrzucę, nikt jej nie odwiedza, o matkoo...........:( Quote
Agula99 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Kajunia to zołza, oj zołza, wszystkich przegania, bez różnicy czy to małe, czy to duże, ile ja się na nią odrę, proszę, błagam, dobrze że chociaż mnie słucha! Dziś jak były te dziewczynki, jedna zaczęła ją głaskać, z czego Kajka była bardzo zadowolona, ale za chwile jak nie strzeli zębami ( nic nie zrobiła, no ale dziewczynka trochę się przestraszyła), za chwilę, Kajunia znowu wisi na dziewczynce, przymila się, łapkami oparta, prosi, więc mała nie zważajać na wcześniejszy incydent dalej ją głaszcze, a ta za chwile znowu zębami....no co za pies...ona jest na prawdę po przejściach!!! Ma takie czasami dziwne zachowania, ale wiem to na sto, że gdyby miała swojego człowieka,kogoś kto odda jej całego siebie, nawet jakieś dziecko, tylko ciut starsze, to ona jak będzie potrzeba to rzuci się za tym kimś w ogień!!! :) Zal mi jej, ktoś ją nieźle skrzywił :( Quote
majuska Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Dla Kaji: [url]http://krakow.cwirek.pl/oddam-przyjme-zamienie/kaja-mala-sunia-szuka-domu,id9988f4hu20112.html[/url] [url]http://krakow.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=310131398&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ACTIVATEDMXAdIdMZ310131398MXGuidMZ1321bf43-4100-a20b-2780-62adfffe0a17&mpname=LocClass-PreAuthAd&mpname=LocClass-FreeAd&mpuid=39962837%3B310131398%3B39962837%3B3200003%3B9124%3B%3B%3B%3B%3B1314728982133&secev=AQAAATIQQrYAAM0AAAABACIxMzIxYmY0MzY3NS5hMjBiMjc3LjdmYWIwLmZmZmM1ZTAxAAAAAQAAAAASfDrGAIwqNBd9xwsUjK5HNheSrhWh8E42&wmid=310131398[/url] [url]http://tablica.pl/oferta/kaja-mala-sunia-szuka-domu-IDi4P1.html[/url] [url]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kaja,46988[/url] [url]http://www.krakusik.pl/82178_kaja_mala_sunia_szuka_domu_.html[/url] [url]http://rzeszow.olx.pl/item_page.php?Id=245438245&ts=1314729517[/url] [url]http://www.podkarpacie24.pl/ogloszenia/szczegoly/171796[/url] rzeszowiak.pl tarnowiak.pl brzozowiak.pl Quote
Agula99 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Majuska, normalnie wyściskam CIę przy okazji!!!! Jesteś kobitka na schwał!!! OOO Królowo!!!! Dziękuję w imieniu Kajunii!! :) :) :) Quote
majuska Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ty mnie nie ściskaj, bo nie obejmiesz :) lepiej telefon przy doopce noś, bo na Ciebie wszystko napisałam :) Quote
Agula99 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 No pięknie!! :) Ale mam nadzieję, że zaznaczyłaś żeby dzwonić po 15??? Bo inaczej nie odbiorę, nie dam rady!!!! Quote
Agula99 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 I Kajunię podnoszę, naszą zołzunię, naszego robaczka!!! :) Quote
figa33 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 hej Kajuniu , poczytałam o Tobie ,że taka troszkę charakterna jesteś..i jak tu ją reklamować ale w końcu trafi na swojego człowieka czyli co nawiewa i kłapie zębami ? ale sztamę z Blondi trzyma , nie jest źle , w sumie Kaja do mojej Figi podobna , Tz mówi o niej Szujka , ładnie prawda ? o mojej ukochanej laleczce , oburzające :diabloti: , a ona z meliny wyciągnięta , więc się napatrzyła i doświadczyła , no to jak ma nie kłapać zębami ..ech..:shake: Quote
Becia66 Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 w razie czego przypominam, że ten tekst pasuje do niej jak ulał. I namiary koniecznie na Agule bo to ona se ją przywiozła i niech się teraz martwi. :diabloti: [COLOR=darkred] [B]Kaja należy do psów, które potrafią w całości oddać swoje serce ukochanej osobie. Jeśli kogoś pokocha - pójdzie za nim w ogień i wodę ale tego człowieka musi sama wybrać. Potrafi być przylepną psinką, a kiedy trzeba - obudzić w swoim małym serduszku odwagę lwa. To dzielna ok. 4-letnia suczka, indywidualistka, z charakterem, to pies o złożonej osobowości, który przy człowieku rozkwitnie pełnią barw.[/B][B] Jest śliczną, małą sunieczką z jedwabiście miękkim futerkiem i dłuższym włosem w brązowo -podpalanym kolorze.[/B][B] Kaja jest posłuszna, wykonuje polecenia, przychodzi na zawołanie i ładnie chodzi na smyczy. Bywa odrobinę zaborcza, dlatego nie powinna trafić do domu z małymi dziećmi ani innym psem. Bo Kaja bardzo by chciała mieć swojego człowieka tylko dla siebie. Będzie go bronić z całych sił, będzie bronić ich wspólnego tertytorium nie wpuszczając do niego intruzów. Jeśli więc szukasz czujnego i oddanego ci bezgranicznie psa - Kaja jest idealna dla ciebie. Sunia jest odrobaczona i zaszczepiona, istnieje możliwość sterylizacji w przytulisku. Obecnie Kaja przebywa w Przytulisku w Boguchwale k/ Rzeszowa tel. kontaktowy 797297201 po godz.15 mail - [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B][/COLOR] Quote
Agula99 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Dzieki becia, a martwie się o moją zołzunię, martwię, bo to kochane psisko jest mimo wszystko!! Ona też swoje przeszła...:( Quote
figa33 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 dla Kajuni , co to ma charakterek :lol: [URL]http://allegro.pl/kajunia-na-dobre-i-zle-na-zawsze-i1807452312.html[/URL] niech ci się szczęści sunieczko ! Quote
Agula99 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ach cudowne allegro figuś, jak zwykle zresztą, masz do tego dar i rękę!!! Dziękuję!!! :) Quote
majuska Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Musi trafić na swojego zołza, musi.....jak o Kaji myślę i jej potencjalnym domku to mi się od razu nasz parówiasty Wojtuś przypomina, któremu nie wróżyłyśmy świetlanej przyszłości, ale przyjechał po niego jego ludź i po sprawie, Kaja takiego ludzia potrzebuje. Quote
Becia66 Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 [quote name='figa33']dla Kajuni , co to ma charakterek :lol: [URL]http://allegro.pl/kajunia-na-dobre-i-zle-na-zawsze-i1807452312.html[/URL] niech ci się szczęści sunieczko ![/QUOTE] Dzięki Figuniu wielkie, zrobię niedługo bazarek to koszta zwrócimy :lol:. Wiecie , tak się śmieje pod nosem bo wyobrażam sobie kogoś np. z Krakowa , kto wypatrzył Kajunię na tym allegro i pędzi czym prędzej do Boguchwały....po tę naszą małą zołzę :evil_lol:. Już się boję.....albo w sumie i nie, bo namiary na Agulę :diabloti:. Quote
Recommended Posts