Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A może teraz coś prostego typu siad - klik - smakołyk ? Raczej nie od razu jakieś nie wiadomo co... Kurde, mam ochotę znowu zacząć... Ale u nas nie ma w zoologach :( Znaczy się musiałabym kawałek autobusem podjechać.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wikikoniki']A może teraz coś prostego typu siad - klik - smakołyk ? Raczej nie od razu jakieś nie wiadomo co... Kurde, mam ochotę znowu zacząć... Ale u nas nie ma w zoologach :( Znaczy się musiałabym kawałek autobusem podjechać.[/QUOTE]
Dzisiaj raczej nie będę z nim ćwiczyć, bo źle się czuje. Od rana burczy, przelewa itp. mu się w brzuchu. Nie chciał nic jeść. Zobaczymy jak będzie później.
To przejedź się się kawałek. Będzie warto. :)
[quote name='Patka & Alan']Jak Coduś się czuje??? Oby nic mu nie było .[/QUOTE]
Teraz wydaję mi się, że lepiej(odpukać). Przed chwilą wróciłam z nim z długiego spaceru, wykichał się i mu się chyba polepszyło. Jak wróciliśmy zjadł jedzonko z rana, a teraz się wygrzewa i nie słychać już tych burków(czy co to tam było). ;)
[quote name='Doginka']Fajny filmik:loveu: - jestem ciekawa w czym montujesz filmiki?:hmmmm:

Klikier u nas się nie sprawdza - Lotos się go boi:roflt:[/QUOTE]
Ale chodzi o kamere czy o program?:diabloti:
Haha, to nieźle. :lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Super rysujesz :)[/QUOTE]
Dzięki, ale bez przesady. ;)
[quote name='betty_labrador']czesc. witamy sie :) ale fajny agillitowy psiak :D
zdjecia tez super.

pozdrawiamy![/QUOTE]
Fajnie, że wpadłaś. :D
i dzięki. :D

Posted

[quote name='Silky123']Chodzi Ci o telefon HTC? Bo jeśli nie to nie wiem o co. ;p[/QUOTE]
Tak o telefon HTC Sensation;-)
Z resztą filmiki z D7000 też nie przechodzą w tym MovieMakerze:angryy:

Śliczny rysunek:loveu:

Posted

[quote name='Doginka']Tak o telefon HTC Sensation;-)

Śliczny rysunek:loveu:[/QUOTE]

a jaką masz wersję programu? w najnowszej powinno pójść. a jak nie, to najpierw musisz zmienić format :)

Posted

[quote name='Doginka']Tak o telefon HTC Sensation;-)

Śliczny rysunek:loveu:[/QUOTE]
[quote name='motyleqq']a jaką masz wersję programu? w najnowszej powinno pójść. a jak nie, to najpierw musisz zmienić format :)[/QUOTE]
Tak jak powiedziała motyleqq, najpierw sprawdź czy masz najnowszą, jeśli nie to szukaj i pobieraj. :diabloti:
[quote name='Patka & Alan']super rysunek :)[/QUOTE]
Dziękuję. :D

Posted

[quote name='Estreya']Świetne zdjęcia! Cody jest naprawdę piękny i fajnie przez hopeczki skacze :3 Super wam też sztuczki wychodzą ;)[/QUOTE]
Dzięki, dzięki. :D
Estero może byśmy się wcześniej umówiły na ten dłuższy spacer?(niż na wiosne:diabloti:)

Posted

[quote name='Molowe']O.O jaki ładny bołdeł :loveu: kolejny wielki talent na dogo :D[/QUOTE]
dzięki. Nie przesadzaj. ;)

Więc...mam dobre wieści apropo naszych Vaultów! Przed chwilą ćwiczyliśmy(co prawda w domu, ale zawsze coś;))i stwierdziłam, że obniże noge. Jak narazie ładnie się odbija. Oczywiście narazie bierze dysk z ręki. Nie zawsze złapie, ale dobrze mu idzie. Jeśli stwierdze, że już załapał to podwyższe trochę noge. ;)

Posted

[quote name='Molowe']ale to prawda noo :D super że tak dobrze Wam idzie :loveu:[/QUOTE]
dzięki! :D

Znowu mam dobre wiadomości!
1. Na Wielkanoc jedziemy z Codym w góry(nareszcie!) :D
2. Mama strasznie w tym roku chce jechać nad morze. Ja powiedziałam, że pojadę pod warunkiem, że pojedzie z nami pies. Mama mi powiedziała, że pojedzie o ile znajdę pewną informację, że na daną plażę można bez problemu wchodzić z psem...Może jeździliście gdzieś ze swoimi psiakami i wiecie gdzie są takie plaże?

Posted

pozwolę sobie zareklamować mój bazarek z pendrivem w kształcie Serca z TP :)

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/223737-pendrive-Serce-z-reklamy-TP-dla-ONki-Diny-do-6-marca-OTWARTE?p=18720687#post18720687[/URL]

Posted

[quote name='Silky123']dzięki! :D

Znowu mam dobre wiadomości!
1. Na Wielkanoc jedziemy z Codym w góry(nareszcie!) :D
2. Mama strasznie w tym roku chce jechać nad morze. Ja powiedziałam, że pojadę pod warunkiem, że pojedzie z nami pies. Mama mi powiedziała, że pojedzie o ile znajdę pewną informację, że na daną plażę można bez problemu wchodzić z psem...Może jeździliście gdzieś ze swoimi psiakami i wiecie gdzie są takie plaże?[/QUOTE]

SPOTKAMY SIĘ ! :D
Hmm... o ile wiem, to tylko poza sezonem można z psami, ale Onamato-Peja wczoraj mi coś opowiadała, że mieszka niedaleko niestrzeżonych plaż, mogę do niej uderzyć jak chcesz :D