Natalia&Cody Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Znaczy ja jeszcze nie wiem czy będę JĄ miała na 100%...Poczekamy zobaczymy. :) Wiem tylko to co napisałam i że prawdopodobnie będzie miała na imię Vegas albo Holly. :loveu: A ten psiak z Wami mieszka? :) Quote
wikikoniki Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='Silky123']Znaczy ja jeszcze nie wiem czy będę JĄ miała na 100%...Poczekamy zobaczymy. :) A ten psiak z Wami mieszka? :)[/QUOTE] Kundelek na dwozru rok starszy od Neski ale dopiero teraz zaczynam coś z nim robić... [url]www.neskowo.blogspot.com[/url] ----> tam jest więcej o nim ;) Quote
Natalia&Cody Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 (edited) To rób, rób może z biegiem czasu zobaczymy Cię z nim na jakichś zawodach...:cool3: EDIT: Zapomniałam dopisać, że Holly bądź Vegas będzie z [B]hodowli TRUE STORY[/B], [B]ENERGIZER lub[/B] [B]ALDERAAN[/B]. Wiem mam jeszcze dużo czasu na wybór hodowli i nawet nie jest to pewne czy taki maluch znajdzie się pod moją opieką, ale wole już wcześniej jakby co wybrać najlepszą hodowlę. [B]Może ktoś słyszał coś o tych hodowlach?[/B] :) Edited January 29, 2012 by Natalia&Cody Quote
Aleksa. Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 suuuuupeeeer :loveu: to ja Was wtedy odwiedzę:evil_lol: :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 [quote name='Aleksandra95']suuuuupeeeer :loveu: to ja Was wtedy odwiedzę:evil_lol: :loveu:[/QUOTE] z Dorą mam nadzieję? :D Quote
Qeeriefire Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Macie dać filmik ! :diabloti: Zdjęcia śliczne i super, że pod Waszą opieką znajdzie się nowy psiak :eviltong: Mi się obiła o uszy hodowla [B]ENERGIZER :) [/B] Quote
Aleksa. Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='Silky123']z Dorą mam nadzieję? :D[/QUOTE] Jeśli chcesz.:D Quote
Natalia&Cody Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 [quote name='Collie']Macie dać filmik ! :diabloti: Zdjęcia śliczne i super, że pod Waszą opieką znajdzie się nowy psiak :eviltong: Mi się obiła o uszy hodowla [B]ENERGIZER :)[/B] [/QUOTE] Damy, damy. Obiecuje, że dam. Nie wiem czy dzisiaj, ale jak nie to obiecuje, że skombinuje coś w tygodniu...:) Musicie trzymać kciuki, żeby Holly bądź Vegas była u nas. :D [quote name='Aleksandra95']Jeśli chcesz.:D[/QUOTE] Chce, chce! :D Quote
Aleksa. Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 kiedy planujesz żeby była u Was ?;) ale to konkretne sunie masz na oku czy tylko imię ?:D Quote
Natalia&Cody Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Nie to tylko u nas. Ja nie planuje tylko moi rodzice, ale raczej będzie to koniec czerwca-lipiec. Zakończenie roku szkolnego. Jakoś tak. Jak się zdecydują, że tak...:D Na imię nie mogę się jeszcze zdecydować czy będzie Vegas czy Holly, ale do tego czasu imię będzie wybrane. Tylko boje się, że jak jednak wybiore Holly to czy nie będzie się mieszało z Cody, bo jednak oba kończą się na i. Czy to nie ma znaczenia dla psów?... Chcę ją wziąć z hodowli TRUE STORY lub ALDERAAN. Może ktoś coś słyszał na temat tych hodowli? :) Quote
A&L Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Bosz... Ty też te BC? :D Fajnie, że rodzice są otwarci na propozycje ;) Ja Ci powiem to samo co mówiłam nieraz Justynie - zastanów się czy przez najbliższe 10 lat będziesz miała czas na takiego psa. Chodzi mi o to, ze BC potrzebuje dużo uwagi i przede wszystkim ruchu. A przed Tobą studia itd. Wiem, że zrzędzę, ale muszę :P O hodowlach nie mam pojęcia, bo się nie interesują mnie BC, ale pogadaj może z Justą, bo ona też szukała hodowli i z tego co wiem, to znalazła. I fajnie, ze zaczynasz już teraz szukac, bo moim zdaniem wybór hodowli jest ważny. Jak dla mnie Vegas ładniej :) Quote
paulaa. Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Wow, zazdroszcze. :smile: Ja wiem, że następny pies to będzie BC, ale póki moge chce trenować ze Scoobym, no i wiadomo narazie nie mam tyle czasu ile trzeba poświęcić bc, liceum to porażka, szczególnie biol-chem.. ;) Quote
Natalia&Cody Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 [quote name='A&L']Bosz... Ty też te BC? :D Fajnie, że rodzice są otwarci na propozycje ;) Ja Ci powiem to samo co mówiłam nieraz Justynie - zastanów się czy przez najbliższe 10 lat będziesz miała czas na takiego psa. Chodzi mi o to, ze BC potrzebuje dużo uwagi i przede wszystkim ruchu. A przed Tobą studia itd. Wiem, że zrzędzę, ale muszę :P O hodowlach nie mam pojęcia, bo się nie interesują mnie BC, ale pogadaj może z Justą, bo ona też szukała hodowli i z tego co wiem, to znalazła. I fajnie, ze zaczynasz już teraz szukac, bo moim zdaniem wybór hodowli jest ważny. Jak dla mnie Vegas ładniej :)[/QUOTE] Dam radę. Już sobie zaplanowałam, po szkole będę wychodzić z psami, żeby je wybiegać. Będzie to od razu odpoczynek dla mojego umysłu, później ucze się. Bawię się z psami, ucze je itp. Wiem, że napewno jeśli rodzice się zdecydują to w razie czego mi pomogą. W spacerach to raczej tata, bo mama nawet boi się spuszczać ze smyczy Codyego, a co dopiero jakby miała spuścić dwa psy. Ale to jeszcze nie jest na 100%, że będzie. Chociaż myślę, że raczej będzie. :D + mi się chyba też bardziej Vegas podoba. :) [quote name='paulaa.']Wow, zazdroszcze. :smile: Ja wiem, że następny pies to będzie BC, ale póki moge chce trenować ze Scoobym, no i wiadomo narazie nie mam tyle czasu ile trzeba poświęcić bc, liceum to porażka, szczególnie biol-chem.. ;)[/QUOTE] Zobaczymy jak to będzie u nas. Psy będą razem nauczone, że jak się ucze to mogą tylko zająć się sobą, kiedy skończe się uczyć będzie zabawa, spacer czy nauka. :) Nawet mogę wstawać trochę wcześniej i będę z nimi na rano wychodzić na długi spacer, żeby głównie spały kiedy nikogo nie będzie w domu. W sumie Cody nie jest nigdy dłużej niz 4-5 godzin sam w domu i chyba śpi. Mam nadzieję, że wtedy Border weźmie z niego przykład. Cody ma do dyspozycji tylko korytarz i kuchnie, jak nikogo nie ma. Jak BC będzie jeszcze mały to trzeba będzie coś wymyślić, żeby nie byli razem, aby sobie nie zrobili krzywdy, ale do tego czasu jeszcze długa droga. ;) Mam nadzieję, że jak Holly-Vegas będzie pod naszym dachem to będziecie mnie jakoś wspierać. ;p Quote
wikikoniki Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Na pewno będziemy wspierać :D Mnie również bardziej podoba się Vegas :p Quote
Aleksa. Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 o tak tak będziemy Cię wspierać nawet wpadniemy !:evil_lol::p Quote
Natalia&Cody Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 [quote name='wikikoniki']Na pewno będziemy wspierać :D Mnie również bardziej podoba się Vegas :p[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']o tak tak będziemy Cię wspierać nawet wpadniemy !:evil_lol::p[/QUOTE] To w takim razie przyszłe DZIĘKI. :) Pewnie będzie Vegas, ale do tego czasu może wpadnie mi w ucho jeszcze jakieś fajne imię. :D Quote
Doginka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='Silky123']... Musicie trzymać kciuki, żeby Holly bądź Vegas była u nas. :D...[/QUOTE] To chyba najbardziej zależy od Twoich wyników w nauce;-) Vegas - fajne imię dla psiaka:lol: Quote
A&L Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Ale się nakręciłaś :D Zamiast gadać to... do książek, bo bordera nie będzie :diabloti: Quote
Natalia&Cody Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 (edited) I to jeszcze jak się nakręciłam. :D z nauką już mi lepiej idzie. Ogólnie to mam o wielee lepsze oceny niż w poprzednim semestrze i więcej się ucze. :) Wczoraj gadałam z rodzicami i Border będzie za rok-dwa, ale to nie znaczy, że nie mogę się cieszyć, że w przyszłości Vegas będzie moja na 100% i wybierać hodowli itp. Wiem już, że na 99% będzie z hodowli True Story. Do tego czasu nabędę takiego doświadczenia na temat tej rasy itd. że będę najlepszym kandydatem na właściciela BC. :D :multi: :laola: EDIT: Z okazji rekompensaty za to, że dzisiaj nie dam rady zrobić filmiku(ucieło mi gdzieś program, a nie moge wybłagać taty, żeby spowrotem zrobił mnie administratorem)to wstawiam zdjęcie Vegas. ;p [IMG]http://img52.imageshack.us/img52/46/vegasd.jpg[/IMG] Edited January 30, 2012 by Natalia&Cody Quote
Aleksa. Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 hahahahah :D:D:D mama nie zdążyła na pocztę jechać... :( jutro wyśle..;) Quote
Natalia&Cody Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='Aleksandra95']hahahahah :D:D:D mama nie zdążyła na pocztę jechać... :( jutro wyśle..;)[/QUOTE] ok, a pytałaś się czy mama dostała przelew? ;) Quote
Yuveza Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Bardzo bardzo sie zdziwiłam że nagle postanowiłas mieć od tak bordera, wczesniej sie nimi nie interesowałaś, zastanawiam się dlaczego akurat True Story bo z Twojego podekscytowania w postach widzę że bardzo a nawet w sumie najbardziej zwracasz uwagę na masć czekoladową, nie chcę cię tutaj obrazać ani oceniać, ale jak dla mnie to za szybko i za duży impuls w Ciebie wpadł. Wymieniłaś wczesniej hodowle Energizer to jest świetna hodowla psów owczarskich, ich psy pracują przy owcach, dlaczego więc Cie ona interesowała? bo wiem że są tam "czekolady" moze to to? Zaczęłaś się interesować bc od teraz nagle i napisałas że bedziesz miec, ok ale najdziwniejsze jest że już wiesz ze to będzie czekolada, a hodowla True Story? dlaczego? Quote
paulaa. Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='westie_justa']Bardzo bardzo sie zdziwiłam że nagle postanowiłas mieć od tak bordera, wczesniej sie nimi nie interesowałaś, zastanawiam się dlaczego akurat True Story bo z Twojego podekscytowania w postach widzę że bardzo a nawet w sumie najbardziej zwracasz uwagę na masć czekoladową, nie chcę cię tutaj obrazać ani oceniać, ale jak dla mnie to za szybko i za duży impuls w Ciebie wpadł. Wymieniłaś wczesniej hodowle Energizer to jest świetna hodowla psów owczarskich, ich psy pracują przy owcach, dlaczego więc Cie ona interesowała? bo wiem że są tam "czekolady" moze to to? Zaczęłaś się interesować bc od teraz nagle i napisałas że bedziesz miec, ok ale najdziwniejsze jest że już wiesz ze to będzie czekolada, a hodowla True Story? dlaczego?[/QUOTE] dokładnie to samo mnie zastanawia.. ;) Quote
Aleksa. Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Silky123']ok, a pytałaś się czy mama dostała przelew? ;)[/QUOTE] niee, nie chce mi sie sprawdzac znam hasło, ale ci wierzę.:) Quote
Aleksa. Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 A dlaczego na Natalie tak naskakujecie ? :shake: To jej sprawa.. nie ma co się na kimś wyżywać, bo ona dostała szanse tego psa..;) ma dużo czasu na zapoznanie się i wierzę, że da radę. Nie ma co naskakiwać na was też kiedyś czas przyjdzie.. a wasze posty można odebrać o złość do niej bo Wy go mieć nie możecie troche niefajnie ;) można by to troszkę grzeczniej Justyna napisać ;) Quote
Recommended Posts