Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

neczka napisał(a):
tylko kiedy to się ruszy... Trzeba czekać na "po-wakacje" ? :nonono2:

nie wiem od czego to zależy :shake:.niektóre szybko znajdują domy:multi: a niektóre czasem czekają latami:crazyeye:jak Czesio z mojego podpisu nie ma biedak szczęścia:placz:.mam nadzieje ,że i dla nich kiedyś zaświeci słońce i znajdą swojego człowieka:lol:

Posted

Dobranoc bullciu...
Z tego co słychowałam, wczoraj Hackenbush miał długi spacerek poza schronisko :roll:
Trzeba będzie w końcu zrobić nowe zdjęcia...

Posted

Witam niedzielnie ;)
A ja tak sobie marzę, że przyjdzie do schroniska dziś, właśnie w niedzielę, taaaka wspaniała rodzinka i zabierze Hackenbusha :roll:

Posted

Otwarte cały tydzień właściwie o każdej porze, ale najlepiej przychodzić od świtu do zmierzchu, bo wtedy psy nie śpią ;)
W schronisku nie ma pojęcia "święto" czy "niedziela", przecież psy i koty czekają codziennie... :roll:

Posted

no wlasnie wiem. Uwazam ze u mnie otwarcie od poniedzialku do piatku do 17 a w soboty do 14 to lekka glupota...;/ toc ludzie wlasnie w soboty poopludniu badz w niedziele moga przyjsc...

Posted

Hacken dalej siedzi w boksie, a ja właśnie wróciłam ze swoim suczem z 4-godzinnego spacerku... życzę Hackenbushowi, żeby mógł niedługo wybrać się ze swoim właścicielem na tak morderczą wędrówkę... :roll:
uf..zdycham.

Posted

4 h? :D o matko.. ja moja sunie biore gora na 20 minut bo potym sie kladzie i isc cholera mala nie chce.. :) no chyba ze jest na dzialce to sama z siebie biega wszedzie :)

Posted

Moją Deylę ciężko zmęczyć nawet 3-godzinnym bieganiem przy rowerze :roll: To jest ciężki przypadek. Szczerze mówiąc, odkąd ją mam, jeszcze nigdy nie pamiętam, żeby się tak porządnie umęczyła :evil_lol:
No może podróżą PKP do Zakopanego :D