Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety cichutko... :nonono2:
Ja jestem 25h na dobę pod telefonem, także wciąż czekam ;)

Tak sobie myślę... znacie może na forum kogoś z fundacji zajmujących się pomocą TTB ? Ja osobiście kojarzę jedynie AST, ale kto z nich jest na dogomanii to już nie mam pojęcia...

Posted

Neczka napisał(a):
Czyżby wszyscy wyjechali na weekend i zapomnieli o Hackenie ?
Oj nie ładnie... ;)

nie wszyscy wyjechali i nie wszyscy zapomnieli .Zaglądam z doskoku bo mam remont w domu i nawet dla Basterka i Lusi nie mam czasu.Jak dobrze pamiętam to mojego Basterka poznałaś.Czy to ty byłaś z Majuską u mnie na przedadopcyjnej,koło Leżajska,

Posted

O właśnie - dobrze, że mi przypomniałaś o warczeniu przy misce... Sprawdzimy Hackenboo pod tym kątem. Ale myślę, że powinno być spoko, skoro chłopak bez mruknięcia daje wbijać w siebie igły :roll:
Nie chcę rozpoczynać zbyt wielu nowych wątków, ale mamy w schronisku jeszcze jednego TTB o charakterku niestety zupełnie odmiennym... ale nie ma się czemu dziwić, był okrutnie potraktowany przez "życie". MYślałam, że może dołączę go do tego wątku na drugiego, ale to byłby chyba zbyt wielki misz - masz :watpliwy:

A co do Twoich bullków widzę, że gromadka ma się świetnie ;) A z resztą... przenoszę się na ich wątek, coby kolegi Hackenbusha nie "spamować" ;)

Posted

Kurczę no tyyyle ogłoszeń i ZERO telefonów :nonono2:

A tak ogólnie jestem zdziwiona, że do schroniska nie wpada pełno łysych, przypakowanych obwieszonych łańcuchami... buraków. Za czasów bytowania u nas innych bullowatych zdarzało się to nagminnie :roll:. No chyba, że po którymś wyrzuceniu za bramę stwierdzili w końcu, że nie ma sensu :eviltong:

Posted

moim zdnaiem to dosc lsby okres na oglaszanie psa... :( ale pociesze jednym. Przejrzalam moj zeszloroczny bazarek i okazalo sie ze wiekszosc psiakow znalazly jednak domu. a bylo ich oklo 70 takze nadzieja jakas powinna byc :)

Posted

Tak naprawdę to chyba nie ma dobrych okresów na ogłaszanie...
Wakacje, ferie, etc. - wszyscy wyjeżdżają.
Święta, komunie (blablabla) - zwierzaczki bierzemy na prezenty.
Zima - "nie chce mi się dojeżdżać do schroniska i chodzić po śniegu".

No a w schronisku teraz ogromny zastój. Prawie nikt nie przyjeżdża.
Chociaż nie wierzę w przeznaczenie, to chyba jednak trzeba czekać na ten "przeznaczony" mu dom... ;)