Neczka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Kierownik ;) Większość imion naszych psów to "jego sprawka" ;) Mamy jeszcze np. Rumburaka, Trójzęba - Altannika, Pipkę, Jumbo - Jet'a, etc. :D Zapraszam na www.schroniskoorzechowce.pl Wiele ciekawych inspiracji :D Quote
Wadercia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 no to faktycznie :) nawet przez chwile się zastanawiałam czy to nie pzypadkiem jakas radsa ktorej nie znam :D Quote
Neczka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Hackenbush to zespół rockowy ;) ...ale byłaś blisko :D A ja zapraszam wszystkich na wątek Bombaja, uroczego boksera - kolegi Hackena ze schroniska http://www.dogomania.pl/threads/208888-Spr%C3%B3buj-nie-pokocha%C4%87-tego-boksera.-Za%C5%82o%C5%BCymy-si%C4%99-%C5%BCe-on-Ci%C4%99-do-tego-zmusi-Bombaj. Quote
baster i lusi Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 wadercia dzięki za błyskawiczne ogłoszenia.:lol::loveu: Quote
Wadercia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 wiecie kochane moim zdaniem to troche slaby termin na szukanie domow. Przed wakacjami.... Aczkolwiek wiem ze w sprawach niektorych psiakow pojawialy sie telefony :) Quote
Neczka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Niestety cichutko... :nonono2: Ja jestem 25h na dobę pod telefonem, także wciąż czekam ;) Tak sobie myślę... znacie może na forum kogoś z fundacji zajmujących się pomocą TTB ? Ja osobiście kojarzę jedynie AST, ale kto z nich jest na dogomanii to już nie mam pojęcia... Quote
Neczka Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Czyżby wszyscy wyjechali na weekend i zapomnieli o Hackenie ? Oj nie ładnie... ;) Quote
baster i lusi Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Neczka napisał(a):Czyżby wszyscy wyjechali na weekend i zapomnieli o Hackenie ? Oj nie ładnie... ;) nie wszyscy wyjechali i nie wszyscy zapomnieli .Zaglądam z doskoku bo mam remont w domu i nawet dla Basterka i Lusi nie mam czasu.Jak dobrze pamiętam to mojego Basterka poznałaś.Czy to ty byłaś z Majuską u mnie na przedadopcyjnej,koło Leżajska, Quote
Neczka Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Aaaaa o kurczę :-o Zupełnie nie pomyślałam, że to możecie być Wy :D A jak się chłopak sprawuje ? ;) Quote
baster i lusi Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Neczka']Aaaaa o kurczę :-o Zupełnie nie pomyślałam, że to możecie być Wy :D A jak się chłopak sprawuje ? ;) zobacz sama na koleżankę którą mi syn przyniósł gdy wycofałam się z adopcji Ajry.Los bywa okrutny bałam się warczenia Ajry przy misce a Lusi robi to samo.to ich wątek http://www.dogomania.pl/threads/199775-Baster-i-Lusi-moje-dwa-szkodniki Quote
Neczka Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 O właśnie - dobrze, że mi przypomniałaś o warczeniu przy misce... Sprawdzimy Hackenboo pod tym kątem. Ale myślę, że powinno być spoko, skoro chłopak bez mruknięcia daje wbijać w siebie igły :roll: Nie chcę rozpoczynać zbyt wielu nowych wątków, ale mamy w schronisku jeszcze jednego TTB o charakterku niestety zupełnie odmiennym... ale nie ma się czemu dziwić, był okrutnie potraktowany przez "życie". MYślałam, że może dołączę go do tego wątku na drugiego, ale to byłby chyba zbyt wielki misz - masz :watpliwy: A co do Twoich bullków widzę, że gromadka ma się świetnie ;) A z resztą... przenoszę się na ich wątek, coby kolegi Hackenbusha nie "spamować" ;) Quote
Neczka Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Kurczę no tyyyle ogłoszeń i ZERO telefonów :nonono2: A tak ogólnie jestem zdziwiona, że do schroniska nie wpada pełno łysych, przypakowanych obwieszonych łańcuchami... buraków. Za czasów bytowania u nas innych bullowatych zdarzało się to nagminnie :roll:. No chyba, że po którymś wyrzuceniu za bramę stwierdzili w końcu, że nie ma sensu :eviltong: Quote
Wadercia Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 moim zdnaiem to dosc lsby okres na oglaszanie psa... :( ale pociesze jednym. Przejrzalam moj zeszloroczny bazarek i okazalo sie ze wiekszosc psiakow znalazly jednak domu. a bylo ich oklo 70 takze nadzieja jakas powinna byc :) Quote
Neczka Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Tak naprawdę to chyba nie ma dobrych okresów na ogłaszanie... Wakacje, ferie, etc. - wszyscy wyjeżdżają. Święta, komunie (blablabla) - zwierzaczki bierzemy na prezenty. Zima - "nie chce mi się dojeżdżać do schroniska i chodzić po śniegu". No a w schronisku teraz ogromny zastój. Prawie nikt nie przyjeżdża. Chociaż nie wierzę w przeznaczenie, to chyba jednak trzeba czekać na ten "przeznaczony" mu dom... ;) Quote
gryf80 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 co najwyżej podnieśc można i zaciskac paluchy licząć na cud Quote
Wadercia Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 dokladnie:) ogloszenia co zazwyczaj na 3 miesiace i w koncu ktos psiaka wypatrzy :) tylko nie wolno siepoddawac :) Quote
Neczka Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Nie ma mowy o poddaniu się ;) Czasami nawet lepsza ta cisza niż denerwujące telefony... Dlatego czekamy na ten jeden jedyny - sensowny ;) Quote
Neczka Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Z zamotania zapomniałam o ważnej rzeczy... ;) Wczoraj było Hackenbushowe ciach-ciachanie jajek ;) Quote
baster i lusi Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 zaglądam ale co pisać ale u Czesia z mojego podpisu też zero telefonów. Quote
Recommended Posts