Madlene Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Dobra robimy bazarek! i to szybko! Miał być dla tamtej suni, ale ona ma już DS. Czy ktoś z Was robił już taki bazarek? Potrzebne fanty! Quote
Temida Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Aduś, mamy fanty tylko trzeba będzie troszkę popracować. Pomożesz :) Quote
Temida Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 BAZAREK DLA NELI: http://www.dogomania.pl/threads/208655-%C5%9Aliczne-ubrania-i-dodatki-dla-NELI-kt%C3%B3ra-potrzebuje...-SERCA-do.4.06-do-21. Quote
AresekSE Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 czy wplaty robic na to konto podane w pierwszym poscie? Quote
Temida Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Dziękuję Adamowi za transport. Zadzwoniła do mnie Ania potwierdzając, że w chwili obecnej nie może zabrać Nelci, bo obawia się aby przy remoncie dachu i natłoku ludzi na podwórku Nelcia nie uciekła, albo żeby coś innego jej się nie stało. Jednocześnie też narastał dług, a i doktor ma ostatnio sporo na głowie i prosił aby jak najszybciej znaleźć coś dla Nelci. Oczywiście te wszystkie informacje doprowadziły mnie do małego załamania :( Na ratunek przyszła Sylwia i awaryjnie Nelcia wylądowała u niej. Jakoś ją chwilowo upchnęła, ale mam prośbę o nasilenie ogłoszeń. Dziękuję wszystkim za pomoc :( Quote
sylwiaso Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 I dla wszystkich cioteczek buziaki od Nelci i ciotki s.!nie umiałam odmówić Temidzie i Nelci tak jak mówiła Ania nie potrwa to długo także damy radę!Nelcia ma budeczkę na placu zabaw,ale dziś spała z nami w domu nie było żadnych problemów!Super psinka. Quote
tibby Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Wiem, że to jest najbardziej wkurzająca prośba, ale możesz jej porobić kilka fotek ? Dosłownie kilka :) Quote
sylwiaso Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Fotki zrobimy jak najszybciej mam nadwornego fotografa robi cudne fotki! Quote
tibby Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Widziałam ją tylko raz, a już za nią tęsknię :( Znajduj domek dziewczynko ;* Dziękujemy za zdjęcia :) Widać, że z niej jest domowy piesek, a jak tam jej zachowanie ? :) Quote
sylwiaso Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 zachowanie:lilangel::lilangel::lilangel:!!!!Cały czas chce być przy mnie kochana psina. Quote
tibby Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 No wiedziałam :) Do dzieci tez ok. Normalnie cudeńko :) Quote
Marycha35 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Cudeńko, Anioł, trafiła na swego Anioła, Sylwiasku dziękujemy:) Quote
sylwiaso Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Marysiu:oops::oops:!Nelcia kocha i kotki i króliczki i chomiczki!!! Quote
Marycha35 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Hi, hi, to jest psie serducho!!!!!!:) Dziewczynki na wszelaki zaś uwaga: OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
Recommended Posts