sota36 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Witam - poszukuje namiarow na psie salony na Slasku. Robie baze danych. Dziekuje. Quote
ninik Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Katowice Brynów przy Klinice weterynaryjnej. Quote
sota36 Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 [quote name='ninik']Katowice Brynów przy Klinice weterynaryjnej.[/quote] tak wiemy i dziekuje za info :) Quote
Mona4 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Niepolecam w BYTOMIU-Miechowicach:angryy: ul Felinskiego Osoba niemajaca zielonego pojecia o psach,niemila,niesympatyczna,dotego,niepozwala czekac na psa w salonie!!! Po obcieciu pazurkow pies krwawil 3 godziny,skonczylo sie na wizycie u weta!!!! Po strzyzeniu,ranki po maszynce,rany na uszach:shake: Jest sporo skarg!!! wlasciciel psow zaczeli omijac ten salon wielkim kregiem. Polecilam ten salon raz znajomej z Yorkiem,bylo mi potem bardzo przykro ze potakiej wizycie piesek musial byc leczony. Quote
Ania_w Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Katowice, ul. Kościuszki 31, tel.032 251 49 23 Pieski Świat (polecam, jezdzilam tam w moja suczka PON-y) i jeszcze ul. Mikołowska 33, tel. 032 781 31 52; 605 204 652 Quote
kasiam_ Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Tychy leza 20 km od katowic,i oprzy ul Armii Krajowej (obok wiezowca ) jest fryzjer. nigdy nie bylam, ale podobno jest tam fajnie:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Joluś w Michałkowicach jest tez fryzjer dla piesków który współpracuje ze sklepem zoologicznym Amorek u mnie na osiedlu, jak coś moge się dowiedzieć nr tel i ulice. Drugi fryzjer jaki mi się nasuwa to oczywiście P.Magda u której obcinaliśmy Oskarcia, Katowice tylko zebym ja pamietała adres :oops: w kazdym badz razie niedaleko wiezy TV a nr do niej to 508279511[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Patikujek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='Mona4']Niepolecam w BYTOMIU-Miechowicach:angryy: ul Felinskiego Osoba niemajaca zielonego pojecia o psach,niemila,niesympatyczna,dotego,niepozwala czekac na psa w salonie!!! Po obcieciu pazurkow pies krwawil 3 godziny,skonczylo sie na wizycie u weta!!!! Po strzyzeniu,ranki po maszynce,rany na uszach:shake: Jest sporo skarg!!! wlasciciel psow zaczeli omijac ten salon wielkim kregiem. Polecilam ten salon raz znajomej z Yorkiem,bylo mi potem bardzo przykro ze potakiej wizycie piesek musial byc leczony.[/quote] [B][COLOR=darkorange]Ja tam idę znów w czwartek...kiedys polecił mi ktoś tę panią i poszłam tam i okazało się że jest bardzo miła i wg. ładnie mojego Baksika ostrzygła...no i tak w ogóle to pierwsza osoba której mójpies dał sie spokojnie obciąć, miała dobre podejście do niego i ja czekałam na psiaka w środku a wręcz czasem jej pomagałam go przytrzymać gdy histeryzował ja osobiście polecam tę panią[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]P.S[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]W Zabrzu na ul. Szczęść Boże jest salon fryzjerski, jednak nigdy tam nie byłam(a słyszałam też negatywne opinie)[/COLOR][/B] Quote
madzia.madzia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [COLOR=black]W sumie to nie do końca na śląsku - Kędzierzyn-Koźle - jakieś 20 km od Gliwic. Zupełnie nie dawno powstał nowy salon - ja już byłam ze swom pieskiem. Pani która obcina jest niezła, pomoże, doradzi.[/COLOR] [COLOR=black]Salon mieści się przy gabinecie weterynaryjnym i sklepie zoologicznym. Fachowa obsługa 3 w 1. [/COLOR] [COLOR=black]Podaje adresik: [/COLOR] [COLOR=black]ul. Korfantego 19 Kędzierzyn-Koźle [/COLOR] [COLOR=black]Wcześniej przed wizytą trzeba umówić się telefonicznie na konkretny dzień i godzinę. [/COLOR] [COLOR=black]Mają też e-maila: [/COLOR][EMAIL="[email protected]"][COLOR=black][email protected][/COLOR][/EMAIL] [COLOR=black]tel kom 0696 762 650[/COLOR] Quote
bea00 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Może Sosnowiec, fryzjer przy lecznicy "Lupus" ul.Ostrogórska 33a, tel 032 292-49-18 Quote
sota36 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 UWAGA!!! Wracajac z psem ze spacerku zauwazylam, ze w Chorzowie Starym, przy ulicy Siemianowickiej powstaje nowy salon groomerski!! Na pierwszy rzut oka - obszerny i przyjemny!!! ma ruszyc kolo 20 czerwca! Pani 3 lata w zawodzie - ceny "normalne" - tyle powiedzial mi ktos, kto z owa Pania ma kontakt. Bede sprawe sledzic! Quote
jag888 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='sota36']UWAGA!!! Wracajac z psem ze spacerku zauwazylam, ze w Chorzowie Starym, przy ulicy Siemianowickiej powstaje nowy salon groomerski!! Na pierwszy rzut oka - obszerny i przyjemny!!! ma ruszyc kolo 20 czerwca! Pani 3 lata w zawodzie - ceny "normalne" - tyle powiedzial mi ktos, kto z owa Pania ma kontakt. Bede sprawe sledzic![/quote] HEJ, zalezy mi na tej informacji, czyli fryzjerze w Chorzowie, czy dysponujesz jakims info? pozdrawiam Jarek Quote
sota36 Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Wg mnie to fajny salon - ma byc otwarty w tym tygodniu- jestem zdecydowana tam posc z psem - chce sie umowic w piatek lub sobote - niestety wracam z pracy zbyt pozno, by " zaczepic" kogos i poprosico "namiary" na groomerke. Ale - PILNUJE! Quote
Elitesse Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [B]szukam fryzjera dla sznuacera na slasku - znajacego sie na rasie i umiejacego przygotowac psa do wystawy[/B] Quote
M Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Elitesse, to przyjdz ze swoim psiakiem do niedawno otwartego salonu w Dąbrowie Górniczej [URL]http://www.elperro.pl/[/URL] Nie wiem teraz dokładnie, ale końcem miesiąca ma tam być gościnnie groomerka, po kursach we Francji, pracująca od wielu lat w zawodzie, takze moze udaloby Ci sie zalatwic, zeby przygotowala Twojego psa :) Quote
sota36 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='sota36']Wg mnie to fajny salon - ma byc otwarty w tym tygodniu- jestem zdecydowana tam posc z psem - chce sie umowic w piatek lub sobote - niestety wracam z pracy zbyt pozno, by " zaczepic" kogos i poprosico "namiary" na groomerke. Ale - PILNUJE![/quote] a propos owego salonu - nazywa sie "Bella", jest na rogu ulic Kosciuszki i Siemianowickeij w Chorzowie Starym. Duzy, przestronny, czysty, swiezy, ladnie pachnie ( jestem wechowcem :) ).Poprostu - ladny i nowy. Pani "rozkreca" sie. Widzialam tam foksterierki, spaniele, yorki, owczarki i "agresory walijskie", czyli mieszance. Pani sluzy porada, podaje proste, a zaskujace rozwiazania,jesli idzie o pielegnacje psow. Mila, wesola, wylewna do psow. Pani na wiele pozwala zwierzakowi, ale jest zdecydowana. I mowi, mowi,mowi doradzajac wlascicielowi psa w wielu kwestiach. Salonik jest dobrze oznakowany.Jak ktos che podam namiary na priw. Quote
diabelkowa Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Katowice- Os. Witosa ul. Ossowskiego 26(jak ktos chce to zapraszam 5 pietro mieszkanie 13 na kawke ;) tel. 605 787 327 trzeba najpierw umowic sie telefonicznie :) mile panie tam sa :) Quote
Elitesse Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='M']Elitesse, to przyjdz ze swoim psiakiem do niedawno otwartego salonu w Dąbrowie Górniczej [URL]http://www.elperro.pl/[/URL] Nie wiem teraz dokładnie, ale końcem miesiąca ma tam być gościnnie groomerka, po kursach we Francji, pracująca od wielu lat w zawodzie, takze moze udaloby Ci sie zalatwic, zeby przygotowala Twojego psa :)[/quote] po pierwsze nie moj pies bo swoje robie sama ale psiak z mojej hodowli i nie interesuje mnie jednorazowe przygotowanie a wieloletnia wspolpraca Quote
weridiana Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 doskonaly, chociaz pokusze sie na stwierdzenie, ze najlepszy groomer z wieloletnia praktyka hodowlana oraz groomerska: pani Bożena Brzdak Tel. +48604537908, a pracuje w Bielsku-Bialej Quote
Nemezis Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Polecam salon w Częstochowie Lady York ul. M.Skłodowskiej-Curie 24.Pani strzyże tam psy na wystawy,fachowe podejście nawet do agresywnych psiaków,właściciel może być obecny przy zwierzaku,po strzyżeniu jest kąpiel i modelowanie włosów.Podaję link do tej strony [url]www.ladyyork.czwa.eu[/url]. Quote
weridiana Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 proszono o namiary na specjaliste w sprawach sznaucerow- wiec podaje. odnosnie czestochowy :roll: westikom nie strzyze sie calych uszu, nie mowie juz nic wiecej o czymkolwiek, bo nie szukam problemow, ktos sie jeszcze obrazi i wytoczy mi sprawe w sadzie... Quote
agris Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 masz racje co do westie, zalezy to od wielkosci i osadzenia ucha. Quote
devilindisguise Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Hoduję westie i głowę przedstawiciela tej rasy osobiście robię inaczej:p niż zamieszczone w galerii salonu z Częstochowy;) Quote
weridiana Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Droga Agris ;) z tego co uczyla mnie ta wlasnie osoba, ktora wymienilam nigdy nie strzyze sie calego ucha u westikow ;) fakt fryzure dopasowywujemy do wielkosci i osadzenia ucha, tak samo jak i do dlugosci kufy i typu wlosa. mysle, ze pani z Czestochowy chciala robic westie jak yorki w krotkim wlosie, ale jak pisalam wczesniej- nie chce wchodzic w detale, bo zaraz sie zaczna problemy, a takowych nie szukam. Jak kto robi- kazdy widzi ;) i kazdy wybierze tego, ktory mu pasuje ;) Devilindisguise moze potwierdzic, ot Bielska Szkola :diabloti: Quote
Recommended Posts