Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niepolecam w BYTOMIU-Miechowicach:angryy: ul Felinskiego

Osoba niemajaca zielonego pojecia o psach,niemila,niesympatyczna,dotego,niepozwala czekac na psa w salonie!!!

Po obcieciu pazurkow pies krwawil 3 godziny,skonczylo sie na wizycie u weta!!!!
Po strzyzeniu,ranki po maszynce,rany na uszach:shake:

Jest sporo skarg!!! wlasciciel psow zaczeli omijac ten salon wielkim kregiem.

Polecilam ten salon raz znajomej z Yorkiem,bylo mi potem bardzo przykro ze potakiej wizycie piesek musial byc leczony.

Posted

Katowice, ul. Kościuszki 31, tel.032 251 49 23 Pieski Świat (polecam, jezdzilam tam w moja suczka PON-y) i jeszcze ul. Mikołowska 33, tel. 032 781 31 52; 605 204 652

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Joluś w Michałkowicach jest tez fryzjer dla piesków który współpracuje ze sklepem zoologicznym Amorek u mnie na osiedlu, jak coś moge się dowiedzieć nr tel i ulice. Drugi fryzjer jaki mi się nasuwa to oczywiście P.Magda u której obcinaliśmy Oskarcia, Katowice tylko zebym ja pamietała adres :oops: w kazdym badz razie niedaleko wiezy TV a nr do niej to 508279511[/COLOR][/SIZE][/FONT]

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Mona4']Niepolecam w BYTOMIU-Miechowicach:angryy: ul Felinskiego

Osoba niemajaca zielonego pojecia o psach,niemila,niesympatyczna,dotego,niepozwala czekac na psa w salonie!!!

Po obcieciu pazurkow pies krwawil 3 godziny,skonczylo sie na wizycie u weta!!!!
Po strzyzeniu,ranki po maszynce,rany na uszach:shake:

Jest sporo skarg!!! wlasciciel psow zaczeli omijac ten salon wielkim kregiem.

Polecilam ten salon raz znajomej z Yorkiem,bylo mi potem bardzo przykro ze potakiej wizycie piesek musial byc leczony.[/quote]

[B][COLOR=darkorange]Ja tam idę znów w czwartek...kiedys polecił mi ktoś tę panią i poszłam tam i okazało się że jest bardzo miła i wg. ładnie mojego Baksika ostrzygła...no i tak w ogóle to pierwsza osoba której mójpies dał sie spokojnie obciąć, miała dobre podejście do niego i ja czekałam na psiaka w środku a wręcz czasem jej pomagałam go przytrzymać gdy histeryzował ja osobiście polecam tę panią[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]P.S[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]W Zabrzu na ul. Szczęść Boże jest salon fryzjerski, jednak nigdy tam nie byłam(a słyszałam też negatywne opinie)[/COLOR][/B]

• 2 months later...
Posted

[COLOR=black]W sumie to nie do końca na śląsku - Kędzierzyn-Koźle - jakieś 20 km od Gliwic. Zupełnie nie dawno powstał nowy salon - ja już byłam ze swom pieskiem. Pani która obcina jest niezła, pomoże, doradzi.[/COLOR]
[COLOR=black]Salon mieści się przy gabinecie weterynaryjnym i sklepie zoologicznym. Fachowa obsługa 3 w 1. [/COLOR]

[COLOR=black]Podaje adresik: [/COLOR]
[COLOR=black]ul. Korfantego 19 Kędzierzyn-Koźle [/COLOR]
[COLOR=black]Wcześniej przed wizytą trzeba umówić się telefonicznie na konkretny dzień i godzinę. [/COLOR]
[COLOR=black]Mają też e-maila: [/COLOR][EMAIL="[email protected]"][COLOR=black][email protected][/COLOR][/EMAIL]
[COLOR=black]tel kom 0696 762 650[/COLOR]

• 3 weeks later...
Posted

UWAGA!!! Wracajac z psem ze spacerku zauwazylam, ze w Chorzowie Starym, przy ulicy Siemianowickiej powstaje nowy salon groomerski!! Na pierwszy rzut oka - obszerny i przyjemny!!! ma ruszyc kolo 20 czerwca! Pani 3 lata w zawodzie - ceny "normalne" - tyle powiedzial mi ktos, kto z owa Pania ma kontakt. Bede sprawe sledzic!

Posted

[quote name='sota36']UWAGA!!! Wracajac z psem ze spacerku zauwazylam, ze w Chorzowie Starym, przy ulicy Siemianowickiej powstaje nowy salon groomerski!! Na pierwszy rzut oka - obszerny i przyjemny!!! ma ruszyc kolo 20 czerwca! Pani 3 lata w zawodzie - ceny "normalne" - tyle powiedzial mi ktos, kto z owa Pania ma kontakt. Bede sprawe sledzic![/quote]

HEJ, zalezy mi na tej informacji, czyli fryzjerze w Chorzowie, czy dysponujesz jakims info?

pozdrawiam
Jarek

Posted

Wg mnie to fajny salon - ma byc otwarty w tym tygodniu- jestem zdecydowana tam posc z psem - chce sie umowic w piatek lub sobote - niestety wracam z pracy zbyt pozno, by " zaczepic" kogos i poprosico "namiary" na groomerke. Ale - PILNUJE!

• 3 weeks later...
Posted

Elitesse, to przyjdz ze swoim psiakiem do niedawno otwartego salonu w Dąbrowie Górniczej [URL]http://www.elperro.pl/[/URL] Nie wiem teraz dokładnie, ale końcem miesiąca ma tam być gościnnie groomerka, po kursach we Francji, pracująca od wielu lat w zawodzie, takze moze udaloby Ci sie zalatwic, zeby przygotowala Twojego psa :)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='sota36']Wg mnie to fajny salon - ma byc otwarty w tym tygodniu- jestem zdecydowana tam posc z psem - chce sie umowic w piatek lub sobote - niestety wracam z pracy zbyt pozno, by " zaczepic" kogos i poprosico "namiary" na groomerke. Ale - PILNUJE![/quote] a propos owego salonu - nazywa sie "Bella", jest na rogu ulic Kosciuszki i Siemianowickeij w Chorzowie Starym. Duzy, przestronny, czysty, swiezy, ladnie pachnie ( jestem wechowcem :) ).Poprostu - ladny i nowy. Pani "rozkreca" sie. Widzialam tam foksterierki, spaniele, yorki, owczarki i "agresory walijskie", czyli mieszance. Pani sluzy porada, podaje proste, a zaskujace rozwiazania,jesli idzie o pielegnacje psow. Mila, wesola, wylewna do psow. Pani na wiele pozwala zwierzakowi, ale jest zdecydowana. I mowi, mowi,mowi doradzajac wlascicielowi psa w wielu kwestiach.
Salonik jest dobrze oznakowany.Jak ktos che podam namiary na priw.

Posted

Katowice- Os. Witosa
ul. Ossowskiego 26(jak ktos chce to zapraszam 5 pietro mieszkanie 13 na kawke ;)
tel. 605 787 327
trzeba najpierw umowic sie telefonicznie :) mile panie tam sa :)

Posted

[quote name='M']Elitesse, to przyjdz ze swoim psiakiem do niedawno otwartego salonu w Dąbrowie Górniczej [URL]http://www.elperro.pl/[/URL] Nie wiem teraz dokładnie, ale końcem miesiąca ma tam być gościnnie groomerka, po kursach we Francji, pracująca od wielu lat w zawodzie, takze moze udaloby Ci sie zalatwic, zeby przygotowala Twojego psa :)[/quote]

po pierwsze nie moj pies bo swoje robie sama ale psiak z mojej hodowli i nie interesuje mnie jednorazowe przygotowanie a wieloletnia wspolpraca

• 2 weeks later...
Posted

doskonaly, chociaz pokusze sie na stwierdzenie, ze najlepszy groomer z wieloletnia praktyka hodowlana oraz groomerska:
pani Bożena Brzdak Tel. +48604537908, a pracuje w Bielsku-Bialej

Posted

Polecam salon w Częstochowie Lady York ul. M.Skłodowskiej-Curie 24.Pani strzyże tam psy na wystawy,fachowe podejście nawet do agresywnych psiaków,właściciel może być obecny przy zwierzaku,po strzyżeniu jest kąpiel i modelowanie włosów.Podaję link do tej strony [url]www.ladyyork.czwa.eu[/url].

Posted

proszono o namiary na specjaliste w sprawach sznaucerow- wiec podaje.

odnosnie czestochowy :roll: westikom nie strzyze sie calych uszu, nie mowie juz nic wiecej o czymkolwiek, bo nie szukam problemow, ktos sie jeszcze obrazi i wytoczy mi sprawe w sadzie...

Posted

Droga Agris ;) z tego co uczyla mnie ta wlasnie osoba, ktora wymienilam nigdy nie strzyze sie calego ucha u westikow ;) fakt fryzure dopasowywujemy do wielkosci i osadzenia ucha, tak samo jak i do dlugosci kufy i typu wlosa.
mysle, ze pani z Czestochowy chciala robic westie jak yorki w krotkim wlosie, ale jak pisalam wczesniej- nie chce wchodzic w detale, bo zaraz sie zaczna problemy, a takowych nie szukam. Jak kto robi- kazdy widzi ;) i kazdy wybierze tego, ktory mu pasuje ;)

Devilindisguise moze potwierdzic, ot Bielska Szkola :diabloti: