Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekst do ogłoszeń:

Tola ma 1,5 roku, jest srednią suczką (15 kg) z pewnoscią spokrewioną z rasą husky, ale jest znacznie mniejsza i delikatniejsza.
Tolisia została znaleziona błąkająca się po mieście. Niestety nie znalazł sie jej właściciel. Obecnie przebywa w domu tymczasowym.
Tola to świetny towarzysz dla dzieci, bardzo cierpliwa i delikatna. Zresztą sunia kocha wszytkich, dorosłych też. Potrafi się takze "dogadać" z innymi psami. Nie szczeka, tylko uroczo wyje - to kolejne podobieństwo do husky. I jeszcze jedno - raczej nie zaakceptuje kota...
Reasumując: Tola to domowy pieszczoch, idealna dla ludzi lubiocych ruch, ale odnajdzie się takze jako towarzysz kogoś spokojnego. Będzie wspaniałym przyjacielem dla dzieci.
Tola jest wysterylizowana.

Kontakt w sprawie adopcji: 509 727 921

[email protected]

Posted

Dzisiaj byłyśmy u weta - niestety Tolka ma grzybicę. Nic powaznego, dostała preparat do przymoczek i tyle. Ale nie zawadzi ja ogłaszać, bo pewnie troche to potrwa zanim dom znajdzie , więc zdazy wyzdrowieć..

Koszt wizyty 40 zł.

Posted

Agata69 napisał(a):
Nie wiem co jest w tym watku, ze nikt tu nie zaglada.
A tola cały czas u mnie.

Faktycznie, straszny tłok. To, że nie piszę nie znaczy, że mnie nie ma. Wydaje mi się, że ogólna martwica zapanowała na dogo.

Posted

Widzicie, od razu pomogło. Tola dzisiaj pojechała do DS. pojechalismy z synem na wizyte przedadopcyjna do Torunia i Tola juz została.
Teraz trzeba tylko trzymać kciuki zeby się udało.
Rodzina 4 osobowa, dzieci w wieku 7 i 10, rozumne. Pan bardzo ciepły, psiolubny. Z pania rozmawiałam tylko przez telefon. Pół domku z półogródkiem, całkiem sporym, za płotem po sasiedzku młody haszczak. Niedaleko lasek. Warunki wydaja sie idealne, oby tylko Tola nie uciekła i ludzie nie zniechecili się w leczeniu tego grzybka.

Bardzo bym chciała zeby sie udało.

Posted

Czy skoro suczka ma już dom / choć jak widzę,nie jest to jeszcze pewne / to czy usunąć jej ogłoszenie na innym forum,czy jeszcze zostawić na wszelki wypadek?.

Posted

lis napisał(a):
Czy skoro suczka ma już dom / choć jak widzę,nie jest to jeszcze pewne / to czy usunąć jej ogłoszenie na innym forum,czy jeszcze zostawić na wszelki wypadek?.

Zostaw, ogłoseznia zawsze przynosza mi szczęście. Zreszta ja mam jeszcze dwa pieski, jak ktos się zgłosi, zaproponuje innego.

Posted

Jestem z domem cały czas w kontakcie telefonicznym. Wszystko jest dobrze, państwo bardzo zadowoleni, bo i psina jest fajna, przylepna i bez problemowa. mam nadzieję, ze tak będzie juz zawsze.