Tofikowa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 BUDRYSEK napisał(a):niech ktos cos wymysli :( na wątku Rufusa jest propozycja dt dla kilku psiaków, może tam Maniuś pojedzie? Quote
BUDRYSEK Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Tofikowa napisał(a):na wątku Rufusa jest propozycja dt dla kilku psiaków, może tam Maniuś pojedzie? moze udaloby sie je wykupic, 40 zl za psa Quote
paulinken Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Ja mogę dać 40 zł dla Maniusia, tylko go wyciągnijcie. Quote
Tofikowa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 BUDRYSEK napisał(a):moze udaloby sie je wykupic, 40 zl za psa wszystkie można wykupić? Quote
BUDRYSEK Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Tofikowa napisał(a):wszystkie można wykupić? teoretycznie tak, praktycznie moze byc ciezko Quote
Tofikowa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 BUDRYSEK napisał(a):teoretycznie tak, praktycznie moze byc ciezko a będzie mógł jechać z Rufusem? Quote
Tofikowa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 BUDRYSEK napisał(a):czy ktos moze przygarnac Maniusia? czy Maniuś to mały piesek? Pytam bo inga.mm mogłaby przyjąć małego pieska Quote
BUDRYSEK Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Tofikowa napisał(a):czy Maniuś to mały piesek? Pytam bo inga.mm mogłaby przyjąć małego pieska inga nie moze kto moze wplacic pare groszy na wykup? trzeba to wszystko zgrac logistycznie Quote
Tofikowa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 paulinken napisał(a):Ja mogę dać 40 zł dla Maniusia, tylko go wyciągnijcie. Paulinken zaproponowała kaskę dla Mańka. Quote
BUDRYSEK Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Tofikowa']Paulinken zaproponowała kaskę dla Mańka. super! Manius-paulinken - 40 zl Quote
masuimi33 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 ja również podniosę i oczywiście porozgłaszam;) Quote
haliza Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Słuchajcie, dziewczyny na wykup jednego psiaka mogę dać jak macie go gdzie zabrać :p Quote
Tofikowa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='haliza']Słuchajcie, dziewczyny na wykup jednego psiaka mogę dać jak macie go gdzie zabrać :p haliza, te psiaki nie mają jeszcze kaski, dziękujemy [quote name='BUDRYSEK']pieniadze na wykup zapewnione maja : Fifi, Manius, Paroweczki,Harris, Brutus, Jamniczek nie maja jeszcze: nowy Onek, chory psiak,Beniu, wystraszony psiak, astrka, Rufusek - chyba ze nie doczytalam? Quote
paulinken Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Budrysku, zapisz mnie na jeszcze jednego jakiegoś. Tylko je wyciągajcie. Quote
BUDRYSEK Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='paulinken']Budrysku, zapisz mnie na jeszcze jednego jakiegoś. Tylko je wyciągajcie. ok, dzieki :) zapisuje Cię na nowego Onka Quote
BUDRYSEK Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 pieniadze na wykup zapewnione maja wszystkie psiaki...bardzo dziekuję :) Fifi - asia-s Manius -paulinken Paroweczki - bazarek Harris - Isiak Brutus -kasa z konta Ramba Jamniczek -Jamnicza skarpeta nowy Onek -paulinken Rufusek - wystraszony psiak - haliza chory psiak - Malgorzata G. Beniu - Malgorzata G. astka - Malgorzata G. propozycje dt: Teresa Borcz - Fifi, wystraszony psiak i chory psiak na bdt ihabe - Jamniczek - tylko do 20.6 na bdt Bambino - Paroweczki - transport ? beta ata - Rufusek i Harris - byc moze transport w pt do Wrocka....potem? nie mamy nic dla reszty psiakow :( wykupimy je i co dalej? Benio Brutus - moze jechac do Leszna - tylko transport potrzebny nowy Onek Manius astka moze ktos je przetrzymac chociaz kilka dni? Quote
Recommended Posts