yewcia1 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Radek napisał(a):Rybak, mały łakomczuszek :) Rybak tak a tradycja taka, że wszystkie pieski z Uciechowa jak już są w nowy domku to jest atak na maselniczki i masełka nie ma:evil_lol: Ale to dlatego, ze w Uciechowie nie ma krówki i masełka sie nie robi:lol: Quote
Radek Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 W takiej sytuacji trzeba mieć maselniczkę blaszaną, żeby psiak się nie pokaleczył jak zrzuci szklaną. Quote
justynavege Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Oby juz był ten domek z maselniczką......... Quote
justynavege Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Odkryłam tajemnicę Dongowo-Rybakowego fotela zgadnijcie ktory się na nim dziś wylegiwał? :loveu: podeszłam do boksu po cichutku........... Quote
yewcia1 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 justynavege napisał(a):Odkryłam tajemnicę Dongowo-Rybakowego fotela zgadnijcie ktory się na nim dziś wylegiwał? :loveu: podeszłam do boksu po cichutku........... Myślę, że Dingolec:lol: A Rybaczek biedny nie ma fotela:-( Quote
justynavege Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 w tu niespodzianka.......... na fotelu leżał Rybak :) kurcze jak on to z Dingiem wynegocjował :cool3: :crazyeye: :-o Quote
yewcia1 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 justynavege napisał(a):w tu niespodzianka.......... na fotelu leżał Rybak :) kurcze jak on to z Dingiem wynegocjował :cool3: :crazyeye: :-o Może Dingolec przegapił okazje i Rybakowi się udało powylegiwać na fotelu:loveu: Quote
justynavege Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ogłoszę więc może Rybaka Władcą Fotela hihihi :loveu: Quote
Radek Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Może Rybak ma talenty negocjacyjne :) Quote
yewcia1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Radek napisał(a):Może Rybak ma talenty negocjacyjne :) Witam Radka po przerwie weekendowej:lol: Rybak tak chyba ma taki taent, spokojny, opanowany i udało mu się wywalczyć fotel - bezkrwawo. Quote
yewcia1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Rybak dostojny młody chłopak, bardzo kocha dzieci i ludzi;) Quote
Radek Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Kto chciałby tak wyjątkowego psiaka? Quote
yewcia1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Rybak czy trafisz do kochanego domku w końcu? Quote
justynavege Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Rybak chyba się nie doczeka domku od Mikołaja :( Quote
yewcia1 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Radek napisał(a):Może Mikołaj się tylko spóźni? Mikołaj ma dużo pracy ale pewnie przyniesie jeszcze w tym roku domek dla grzecznego Rybaczka:lol: Quote
yewcia1 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Tutaj Rybak pyta czy go też odwiedzi Mikołaj i da dom i fotel oraz serce Quote
Radek Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Śliczny psiak, fajne są takie rudzielce :) Quote
yewcia1 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Radek napisał(a):Śliczny psiak, fajne są takie rudzielce :) I dodam, że Rybak nie ma nic z prawdziwego rudaska i nie jest wredny - to mit!:loveu: Quote
justynavege Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Radek']Śliczny psiak, fajne są takie rudzielce :) Radek napisałeś to jak byś je znał.......... tzn nazwałeś je rudzielce :loveu: tak włąśnie o nich mówimy :) heheheh telepatia ? :) a Rybak wpadł dziś do biura i załapał sie na ciastko:) kawy nie chciał :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Rybaczek sam chodzi na spacerki, ponieważ to bardzo grzeczny psiak;) Quote
Recommended Posts