KaRa_ Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/3065/m100307010tx3.jpg[/IMG] Ale ma biale zabki:cool3: a pozniej po takim patyczku co za balagan jest jak tak na pare kawalkow go pogryzie:evil_lol: Quote
Czoko Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Nareszcie mogę w spokoju - bez nikogo stojącego mi nad głową i poganiającego zwiedzić Galerię Twoich ślicznych dziewczyn.... no nie bardzo w spokoju ktoś mi za uchem zaczyna szczekać.... Czy Flaty już zaczynają zmieniać sierść - wczoraj znalazłam dwa pierwsze tegoroczne kłaczki? Quote
eria Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='diabelkowa']no ej ja tez sie chce z wami spotkac moze bedziecie tez w niedziele co ? :>>[/quote] ja napewno będę w piątek i sobotę, w niedzielę -jeszcze nie wiem :) Quote
wiq Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 [quote name='Dobcia']Cześć...:cool3: Cudne, piękne, no.... moja ulubienica :loveu::loveu::loveu:I to jej lisie spojrzenie:loveu: Fajnie macie z tą wystawą...;)[/quote] dziś suki poczuły, że natura budzi się do życia i mnie taka jedna katowała tym lisim spojrzeniem.. rzucanie zabawek pod nogi i na książkę także się odbywało;) z wystawą fajnie, jak najbardziej;) mam nadzieję, że uda mi się dotrzeć:evil_lol: [quote name='diabelkowa']no ej ja tez sie chce z wami spotkac moze bedziecie tez w niedziele co ? :>>[/quote] mnie w niedzielę na bank nie będzie:shake: [quote name='KaRa_TC'] Ale ma biale zabki:cool3: a pozniej po takim patyczku co za balagan jest jak tak na pare kawalkow go pogryzie:evil_lol:[/quote] końcówki ma białe, ale osad jej się odkłada pod dziąsłami:shake: jeszcze dojdzie do tego,że zmienię poglądy nt. czyszczenia psom zębów i się zaopatrzę w ten sprzęt:lol: patyczek skończył na szczęście w zaledwie 2ch kawałkach:p [quote name='Czoko']Nareszcie mogę w spokoju [...] no nie bardzo w spokoju ktoś mi za uchem zaczyna szczekać.... Czy Flaty już zaczynają zmieniać sierść - wczoraj znalazłam dwa pierwsze tegoroczne kłaczki?[/quote] hehehe, bardzo znajomo z tymi sępami krążącymi nad zajętym kompem:lol: co do kłaczków - owszem:roll: flaty się rozkręcają dopiero, ale rude sypie na całego.. [quote name='eria']ja napewno będę w piątek i sobotę, w niedzielę -jeszcze nie wiem :)[/quote] ha, ale szalejesz:evil_lol: namiot rozbij pod Spodkiem;) będziesz sobie popijać 'leśne dzbanki' i inne cuda-wianki:evil_lol: Quote
eria Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 noo fajno by było!!! taki dogonamiot rozbić !! :evil_lol: Quote
Samturia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Wiq, ale w sobote będziesz? to sie możemy spotkać... bede ok. 10 przy ringu 2 :) Quote
Usia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/3065/m100307010tx3.jpg[/IMG] oj grozna bestia grozna :crazyeye: Ja tez chce do was tylko jakoś funduszy mi brak na transport:placz: A tak a propos zmiany siersci u mojego bydlaka sie zaczeło ma łyse placki juz na zadzie, a siersc lata całymi garsciami po mieszkaniu, bez odkurzacza sie nie obejdzie dobrze ze jakos zaciaga te kołtuny ;) Quote
wiq Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 [quote name='eria']noo fajno by było!!! taki dogonamiot rozbić !! :evil_lol:[/quote] psy i jabole - czego chcieć więcej..:evil_lol::evil_lol: [quote name='Samturia']Wiq, ale w sobote będziesz? to sie możemy spotkać... bede ok. 10 przy ringu 2 :)[/quote] ja będę przy flatach, na którym są? a potem przegląd stoisk i zakupy:cool3: [quote name='Usia'] oj grozna bestia grozna :crazyeye: Ja tez chce do was tylko jakoś funduszy mi brak na transport:placz: A tak a propos zmiany siersci u mojego bydlaka sie zaczeło ma łyse placki juz na zadzie, a siersc lata całymi garsciami po mieszkaniu, bez odkurzacza sie nie obejdzie dobrze ze jakos zaciaga te kołtuny ;)[/quote] potrafi dziabnąć, nie powiem... może jednak jakieś fundusze wynajdziesz?:cool3: moje nie są łyse, ale dziś wyciągnęłam psi włos spomiędzy zębów..:evil_lol: Quote
bazylowa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ona... ona... ona zjadła jeża :eek: [IMG]http://img156.imageshack.us/img156/2043/m090307007vl7.jpg[/IMG] Quote
eria Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Flaty są w sobotę, ring nr 9 , godzina 10.00 , sztuk 18 :) a na tym samym ringu o 12.30 są sznaucery olbrzymki (sztuk 27-chyba się rozpłynę...)to daleko chodzić nie będę musiała!!Ale spotkamy się gdzieś w jakimś charakterytycznym punkcie bo przy ringu to się nie odnajdziemy:evil_lol: Quote
Usia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 pewnie spotykajcie sie, umawiajcie a ja tu posiedze sobie sama poczekam popłacze :-( nad złym losem.Pogadam sobie sama do siebie.Spoko co nie. Poogladam troche fotki chociaż to bede mieć a wy se jedzcie :roll: wcale mi nie jest przykro,dam sobie rade, naprawde nie musicie sie o mnie martwić ;) Wiq rany ale ona ma gruba szyje :-o jak byk (moze takie zdjecie ) [IMG]http://img156.imageshack.us/img156/2043/m090307007vl7.jpg[/IMG] PS: Wchodzcie na Megi i podrzucajcie do góry moze ktoś ja zobaczy?? Albo moze ktos ze znajomych chce "jamniora" ??:] Quote
eria Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Usiaczku aż mi się smutno zrobiło jak to przeczytałam....szkoda że nie możesz przyjechać....a w czwartek będę w Warszawie,ale raczej się nie spotkamy :(bo mam już bilet na en pociag o 14.10 Quote
misiaczek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='wiq'] nie ma to jak leżeć na ciuchach i wcinać patyk:evil_lol: [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/3065/m100307010tx3.jpg[/IMG][/quote] Heloł :). Ale Bystra groźnie tu wygląda :nerwy:.Groźnie ale pięknie [IMG]http://i3.tinypic.com/4bjnmh0.gif[/IMG] Quote
Agushka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cześć Wiqś :) O wypadaniu włosów tu mowa? U nas na razie spokój ale pewnie niedługo się zacznie ehh Quote
eria Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 a Foxi się leni cały rok tak samo:cool1: wszędzie fruwają kłaki :cool1: a Kreon nie jest trymowany więc też się sypie:cool1: i mamy ubaw:cool1: Quote
Agushka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 taaaa najlepszy ubaw to jest wtedy, jak goście wyciągają dajmy na to z sałatki taki okazały psi kołtunek.. ja to sobie wyciągnę i jem dalej ale taka ciotka klotka to na zawał z miejsca pada.. Raz mi się zdarzyło i nie chcę nigdy więcej :oops::oops: Quote
Usia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='Agushka']taaaa najlepszy ubaw to jest wtedy, jak goście wyciągają dajmy na to z sałatki taki okazały psi kołtunek.. ja to sobie wyciągnę i jem dalej ale taka ciotka klotka to na zawał z miejsca pada.. Raz mi się zdarzyło i nie chcę nigdy więcej :oops::oops:[/quote] Ja tez tak miałam , sama juz przestałam zwracac uwage ze mam kłaki w jedzonku, na bok talerza i szamie dalej. Kiedys to byłam zdruzgotana taka"hiegieną " w moim mieszkaniu i codziennie na kolanach dywany szorowałam szczotką ryzowa a potem odkurzacz zeby było czysto, a cały talerz zupy odstawiałam na bok jak jakis włosek był ku wielkiej radosci bydlaków bo wiadomo było ze potem zupe bedzie u nich w miskach... ale to były dawne czasy, teraz znormalniałam :mdrmed: :mdrmed: ;) ;) ;) Quote
eria Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 nooo ile ja już Foxsiastych kudłów wszamałam!!! Quote
Usia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 oj coś tu cicho, czemu Cie nie ma Wiq i dziewczyn ??coś sie stało :shake: Quote
wiq Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 heja dziołszki! u psów o.k., u pani gorzej:evil_lol: nawał roboty i nie sposób wszystkiego załatwić, więc jest źle:angryy: dobrze, że mam chociaż te futra...;) Quote
wiq Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 oby, oby;) jako rasowa dogomaniaczka złożyłam zamówienie w krakvecie w ramach rekompensaty za paskudny tydzień:evil_lol: Quote
eria Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 a już jutro wystawa!!!! wiq a tak wstępnie to w sobotę gdzie się umówimy i o której mniej więcej ?????????? Quote
wiq Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 heh, wystawa... a mnie się komplikuje sprawa...:shake: Quote
Recommended Posts