Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://img338.imageshack.us/img338/3065/m100307010tx3.jpg[/IMG]
Ale ma biale zabki:cool3: a pozniej po takim patyczku co za balagan jest jak tak na pare kawalkow go pogryzie:evil_lol:

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nareszcie mogę w spokoju - bez nikogo stojącego mi nad głową i poganiającego zwiedzić Galerię Twoich ślicznych dziewczyn.... no nie bardzo w spokoju ktoś mi za uchem zaczyna szczekać....
Czy Flaty już zaczynają zmieniać sierść - wczoraj znalazłam dwa pierwsze tegoroczne kłaczki?

Posted

[quote name='diabelkowa']no ej ja tez sie chce z wami spotkac moze bedziecie tez w niedziele co ? :>>[/quote]
ja napewno będę w piątek i sobotę, w niedzielę -jeszcze nie wiem :)

Posted

[quote name='Dobcia']Cześć...:cool3:
Cudne, piękne, no.... moja ulubienica :loveu::loveu::loveu:I to jej lisie spojrzenie:loveu:
Fajnie macie z tą wystawą...;)[/quote]

dziś suki poczuły, że natura budzi się do życia i mnie taka jedna katowała tym lisim spojrzeniem.. rzucanie zabawek pod nogi i na książkę także się odbywało;)
z wystawą fajnie, jak najbardziej;) mam nadzieję, że uda mi się dotrzeć:evil_lol:

[quote name='diabelkowa']no ej ja tez sie chce z wami spotkac moze bedziecie tez w niedziele co ? :>>[/quote]

mnie w niedzielę na bank nie będzie:shake:

[quote name='KaRa_TC']
Ale ma biale zabki:cool3: a pozniej po takim patyczku co za balagan jest jak tak na pare kawalkow go pogryzie:evil_lol:[/quote]

końcówki ma białe, ale osad jej się odkłada pod dziąsłami:shake: jeszcze dojdzie do tego,że zmienię poglądy nt. czyszczenia psom zębów i się zaopatrzę w ten sprzęt:lol:
patyczek skończył na szczęście w zaledwie 2ch kawałkach:p

[quote name='Czoko']Nareszcie mogę w spokoju [...] no nie bardzo w spokoju ktoś mi za uchem zaczyna szczekać....
Czy Flaty już zaczynają zmieniać sierść - wczoraj znalazłam dwa pierwsze tegoroczne kłaczki?[/quote]

hehehe, bardzo znajomo z tymi sępami krążącymi nad zajętym kompem:lol:
co do kłaczków - owszem:roll: flaty się rozkręcają dopiero, ale rude sypie na całego..

[quote name='eria']ja napewno będę w piątek i sobotę, w niedzielę -jeszcze nie wiem :)[/quote]

ha, ale szalejesz:evil_lol: namiot rozbij pod Spodkiem;) będziesz sobie popijać 'leśne dzbanki' i inne cuda-wianki:evil_lol:

Posted

[IMG]http://img338.imageshack.us/img338/3065/m100307010tx3.jpg[/IMG]
oj grozna bestia grozna :crazyeye:
Ja tez chce do was tylko jakoś funduszy mi brak na transport:placz:
A tak a propos zmiany siersci u mojego bydlaka sie zaczeło ma łyse placki juz na zadzie, a siersc lata całymi garsciami po mieszkaniu, bez odkurzacza sie nie obejdzie dobrze ze jakos zaciaga te kołtuny ;)

Posted

[quote name='eria']noo fajno by było!!!
taki dogonamiot rozbić !! :evil_lol:[/quote]

psy i jabole - czego chcieć więcej..:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Samturia']Wiq, ale w sobote będziesz? to sie możemy spotkać... bede ok. 10 przy ringu 2 :)[/quote]

ja będę przy flatach, na którym są?
a potem przegląd stoisk i zakupy:cool3:

[quote name='Usia']
oj grozna bestia grozna :crazyeye:
Ja tez chce do was tylko jakoś funduszy mi brak na transport:placz:
A tak a propos zmiany siersci u mojego bydlaka sie zaczeło ma łyse placki juz na zadzie, a siersc lata całymi garsciami po mieszkaniu, bez odkurzacza sie nie obejdzie dobrze ze jakos zaciaga te kołtuny ;)[/quote]

potrafi dziabnąć, nie powiem...
może jednak jakieś fundusze wynajdziesz?:cool3:
moje nie są łyse, ale dziś wyciągnęłam psi włos spomiędzy zębów..:evil_lol:

Posted

Flaty są w sobotę, ring nr 9 , godzina 10.00 , sztuk 18 :)
a na tym samym ringu o 12.30 są sznaucery olbrzymki (sztuk 27-chyba się rozpłynę...)to daleko chodzić nie będę musiała!!Ale spotkamy się gdzieś w jakimś charakterytycznym punkcie bo przy ringu to się nie odnajdziemy:evil_lol:

Posted

pewnie spotykajcie sie, umawiajcie a ja tu posiedze sobie sama poczekam popłacze :-( nad złym losem.Pogadam sobie sama do siebie.Spoko co nie. Poogladam troche fotki chociaż to bede mieć a wy se jedzcie :roll: wcale mi nie jest przykro,dam sobie rade, naprawde nie musicie sie o mnie martwić ;)

Wiq rany ale ona ma gruba szyje :-o jak byk (moze takie zdjecie )
[IMG]http://img156.imageshack.us/img156/2043/m090307007vl7.jpg[/IMG]
PS: Wchodzcie na Megi i podrzucajcie do góry moze ktoś ja zobaczy?? Albo moze ktos ze znajomych chce "jamniora" ??:]

Posted

Usiaczku aż mi się smutno zrobiło jak to przeczytałam....szkoda że nie możesz przyjechać....a w czwartek będę w Warszawie,ale raczej się nie spotkamy :(bo mam już bilet na en pociag o 14.10

Posted

[quote name='wiq']
nie ma to jak leżeć na ciuchach i wcinać patyk:evil_lol:
[IMG]http://img338.imageshack.us/img338/3065/m100307010tx3.jpg[/IMG][/quote]
Heloł :).
Ale Bystra groźnie tu wygląda :nerwy:.Groźnie ale pięknie [IMG]http://i3.tinypic.com/4bjnmh0.gif[/IMG]

Posted

a Foxi się leni cały rok tak samo:cool1: wszędzie fruwają kłaki :cool1: a Kreon nie jest trymowany więc też się sypie:cool1: i mamy ubaw:cool1:

Posted

taaaa najlepszy ubaw to jest wtedy, jak goście wyciągają dajmy na to z sałatki taki okazały psi kołtunek.. ja to sobie wyciągnę i jem dalej ale taka ciotka klotka to na zawał z miejsca pada.. Raz mi się zdarzyło i nie chcę nigdy więcej :oops::oops:

Posted

[quote name='Agushka']taaaa najlepszy ubaw to jest wtedy, jak goście wyciągają dajmy na to z sałatki taki okazały psi kołtunek.. ja to sobie wyciągnę i jem dalej ale taka ciotka klotka to na zawał z miejsca pada.. Raz mi się zdarzyło i nie chcę nigdy więcej :oops::oops:[/quote]
Ja tez tak miałam , sama juz przestałam zwracac uwage ze mam kłaki w jedzonku, na bok talerza i szamie dalej. Kiedys to byłam zdruzgotana taka"hiegieną " w moim mieszkaniu i codziennie na kolanach dywany szorowałam szczotką ryzowa a potem odkurzacz zeby było czysto, a cały talerz zupy odstawiałam na bok jak jakis włosek był ku wielkiej radosci bydlaków bo wiadomo było ze potem zupe bedzie u nich w miskach... ale to były dawne czasy, teraz znormalniałam :mdrmed: :mdrmed: ;) ;) ;)

Posted

heja dziołszki!
u psów o.k., u pani gorzej:evil_lol: nawał roboty i nie sposób wszystkiego załatwić, więc jest źle:angryy:
dobrze, że mam chociaż te futra...;)

Posted

oby, oby;)
jako rasowa dogomaniaczka złożyłam zamówienie w krakvecie w ramach rekompensaty za paskudny tydzień:evil_lol: