:: FiGa :: Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Cześc Wiktoria :multi: [no kurcze wytłumaczcie mi dlaczego tak bardzo podoba mi się imie tej krowy :loveu: i dlaczego ja mam takie wiejskie "sylwia" :mad:] Nadrobiłam zaległości, fotki były, nie.. [U]piękne[/U] fotki były, więc to nadrabianie przebiegało b miło ;) A oto dwie które najbardziej mi się podobują :razz: [quote name='wiq'][IMG]http://img150.imageshack.us/img150/7236/m070307019af2.jpg[/IMG][IMG]http://img143.imageshack.us/img143/9163/m4250207047oi3.jpg[/IMG] [/quote]Uwielbiam takie zbliżenia :loveu: Przepraszam że dyskryminuję czarne :evil_lol: tym razem po prostu ruda bardziej wpadła mi w oko :loveu: Quote
wiq Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Usia']na starosc :eviltong::evil_lol:;) [/quote] oż Ty @ kosmata!:angryy: :evil_lol: [quote name='Usia'] chyba nie musze podpisywać :eviltong: i komentować[/quote] :lol: :lol:[SIZE=1][COLOR=LightBlue](a po kliknieciu...; ) )[/COLOR][/SIZE] [quote name='eria']piękna fotka-takie ciepłe kolorki:loveu: [/quote] dzięki:p wiosenny zachód słońca:loveu: [quote name='mamabazyla'] lowerude :loveu::loveu:[/quote] :pkto jak kto, ale Ty się na rudych znasz:evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Cześc Wiktoria :multi: [no kurcze wytłumaczcie mi dlaczego tak bardzo podoba mi się imie tej krowy :loveu: i dlaczego ja mam takie wiejskie "sylwia" :mad:][/quote] łomatko!:lol: swojsko, krowy, wiejskie imiona..:lol: [SIZE=1](mówisz o kreskówce z 3ma krowami? trochę nie w temacie jestem;))[/SIZE] [quote name=':: FiGa ::'] Nadrobiłam zaległości, fotki były, nie.. [U]piękne[/U] fotki były, więc to nadrabianie przebiegało b miło ;) A oto dwie które najbardziej mi się podobują :razz: Uwielbiam takie zbliżenia :loveu: Przepraszam że dyskryminuję czarne :evil_lol: tym razem po prostu ruda bardziej wpadła mi w oko :loveu:[/quote] dzięki, bardzo mi miło:) [SIZE=1]co do dyskryminacji - przyzwyczaiłam się:evil_lol:[/SIZE] [SIZE=1]czarne są na dogo w odwrocie:shake::evil_lol:[/SIZE] Quote
Usia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote]Wiq :lol: :lol:[SIZE=1][COLOR=lightblue](a po kliknieciu...; ) )[/COLOR][/SIZE] [/quote] a ty wszystkiego musisz dotykać i klikać na wszystko :evil_lol: tak szczerze to ja nie wiem co to jest :niewiem: oswiec mnie:eviltong: Kosmata to ja byłam jak byłam mała teraz mam włoski proste Quote
:: FiGa :: Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Cała Usia :evil_lol: Cóż nie miałam na myśli żandej kreskówki, przeczytaj jeszcze raz :diabloti: Quote
Usia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 przeczytałam i nadal nie wiem o co chosi ?? jestem blondynką wiec to powinno wszystko tłumaczyc.;) Co do kartki nie wiedziałam ze jest odnosnik :oops: wiec bardzo przepraszam i to zmienie zanim wiecej osób okaze sie ciekawskich Quote
wiq Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Cała Usia :evil_lol: Cóż nie miałam na myśli żandej kreskówki, przeczytaj jeszcze raz :diabloti:[/quote] kurde, teraz mi się wydaję, że to ja jestem krową:diabloti: [quote name='Usia']przeczytałam i nadal nie wiem o co chosi ?? jestem blondynką wiec to powinno wszystko tłumaczyc.;) [/quote] też nie wiem, choć blondynką nie jestem:lol: [quote name='Usia'] Co do kartki nie wiedziałam ze jest odnosnik :oops: wiec bardzo przepraszam i to zmienie zanim wiecej osób okaze sie ciekawskich[/quote] :lol::lol:spoko;):shithappens: Quote
wiq Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='Usia']Czy wy sie ze mnie nasmiewacie ?? :cool1:[/quote] gdzież bym śmiała [quote name='diabelkowa']a wy co o nas zapomnieliscie ???[/quote] no fakt, trochę Was zaniedbałam ostatnio:oops: [quote name='_ChiQuiTa_']Hej Wiq :buzi:[/quote] brywieczór:p Quote
:: FiGa :: Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='wiq']kurde, teraz mi się wydaję, że to ja jestem krową:diabloti:[/quote]BINGO! :siara: Quote
Usia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='wiq']gdzież bym śmiała [/quote] ja mysle :mad: :mad: :mad: [quote]:: Figa :: BINGO! :siara: [/quote] to sie rozumie, trafił swój na swego a tak a propos krowy : przychodzi chłop do baru z krową, wychodzi po kilku godzinach pijany jest srodek nocy.Patrzy ostatni autobus odjezdza.Zdesperowany mysli: jak wrócić do domu:z krowa do autobusu nie wejdzie, patrzy w bok.Taksówka stoi, podchodzi do taksówkarza i pyta: - Panie zawieziesz mnie pan do domu?? - pewnie wsiadaj Pan. - dobra a co z krową ?? -przywiaze sie ja do haka:diabloti: Jada 20 na godzine: taksówkarz patrzy w tylnie lusterko -> krowa za nimi Jada 40 na godzine-> krowa dalej za nimi Jada 60 na godzine -> krowa twardo truchta za taksówką Dochodza do 100km/h taksówkarz patrzy w lusterko-> krowa mruga lewym okiem. Pyta sie chłopa: -Panie co ona tak tym lewym okiem - wrzuca kierunek,zaraz bedzie wyprzedzac to tak na poprawe humoru dla krówek :eviltong: ;) Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='Usia'] to sie rozumie, trafił swój na swego[/quote]Masz rację :multi: Też uważam że swietnie do siebie pasujecie :evilbat: [quote name='Usia'] a tak a propos krowy : przychodzi chłop do baru z krową, wychodzi po kilku godzinach pijany jest srodek nocy.Patrzy ostatni autobus odjezdza.Zdesperowany mysli: jak wrócić do domu:z krowa do autobusu nie wejdzie, patrzy w bok.Taksówka stoi, podchodzi do taksówkarza i pyta: - Panie zawieziesz mnie pan do domu?? - pewnie wsiadaj Pan. - dobra a co z krową ?? -przywiaze sie ja do haka:diabloti: Jada 20 na godzine: taksówkarz patrzy w tylnie lusterko -> krowa za nimi Jada 40 na godzine-> krowa dalej za nimi Jada 60 na godzine -> krowa twardo truchta za taksówką Dochodza do 100km/h taksówkarz patrzy w lusterko-> krowa mruga lewym okiem. Pyta sie chłopa: -Panie co ona tak tym lewym okiem - wrzuca kierunek,zaraz bedzie wyprzedzac to tak na poprawe humoru dla krówek :eviltong: ;)[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
misiaczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cześć Wiq :). Po tak długiej nieobecności powinnaś nas zasypać fotkami dziewczynek :eviltong:. Quote
wiq Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name=':: FiGa ::']BINGO! :siara:[/quote] oż Ty!! ta zniewaga krwi wymaga!:angryy: [quote name='Usia'] a tak a propos krowy : [...] to tak na poprawe humoru dla krówek :eviltong: ;)[/quote] ha ha ha:angryy::diabloti:;) [quote name='misiaczek']Cześć Wiq :). Po tak długiej nieobecności powinnaś nas zasypać fotkami dziewczynek :eviltong:.[/quote] miały być, ale za takie traktowanie..:shake: musicie ponieść zbiorową odpowiedzialność!:evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ja nie zawiniłam,ja cicho siedziałam!! a kawał o krowie super!! Quote
BBeta Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='Usia'] a tak a propos krowy : przychodzi chłop do baru z krową, wychodzi po kilku godzinach pijany jest srodek nocy.Patrzy ostatni autobus odjezdza.Zdesperowany mysli: jak wrócić do domu:z krowa do autobusu nie wejdzie, patrzy w bok.Taksówka stoi, podchodzi do taksówkarza i pyta: - Panie zawieziesz mnie pan do domu?? - pewnie wsiadaj Pan. - dobra a co z krową ?? -przywiaze sie ja do haka:diabloti: Jada 20 na godzine: taksówkarz patrzy w tylnie lusterko -> krowa za nimi Jada 40 na godzine-> krowa dalej za nimi Jada 60 na godzine -> krowa twardo truchta za taksówką Dochodza do 100km/h taksówkarz patrzy w lusterko-> krowa mruga lewym okiem. Pyta sie chłopa: -Panie co ona tak tym lewym okiem - wrzuca kierunek,zaraz bedzie wyprzedzac to tak na poprawe humoru dla krówek :eviltong: ;)[/quote] Dobre :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='wiq']oż Ty!! ta zniewaga krwi wymaga!:angryy:[/quote]I bądź tu szczery :placz: to zaraz będa grozić i robic strajk, nie dawać fotek... no dobra - odwołuję :mad: Quote
wiq Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 hmm... przy takim obrocie sprawy chyba odwolam strajk...:evil_lol: Quote
wiq Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 dziś mało - deszcz pokapywał, słońca nie było..:shake: [IMG]http://img100.imageshack.us/img100/7850/m090307009yb3.jpg[/IMG] [IMG]http://img130.imageshack.us/img130/5504/s090307008pc5.jpg[/IMG] Quote
wiq Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [IMG]http://img156.imageshack.us/img156/2043/m090307007vl7.jpg[/IMG] [IMG]http://img300.imageshack.us/img300/2039/m090307002hr2.jpg[/IMG] Quote
BBeta Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [B]wiq[/B], a tak z czystej ciekawości jaki masz aparat ?? Quote
Samturia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 a cóż to ona w pyszczku trzyma? :) ale Bystra ma jęzor :evil_lol: Quote
wiq Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='BBeta'][B]wiq[/B], a tak z czystej ciekawości jaki masz aparat ??[/quote] canon 400d [quote name='Samturia']a cóż to ona w pyszczku trzyma? :) ale Bystra ma jęzor :evil_lol:[/quote] aport z zająca;) Quote
Recommended Posts