pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Mona solenizantką? Ty czarny diable, wszystkiego naj naj naj!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 :loveu::loveu::loveu: najpiękniejsza najkochańsza chciałaś napisać :razz: Sto lat dręczenia Pańciuchy życzymy Monusi :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 sto lat sto lat dla pozytywnej suki :diabloti: Quote
betty_labrador Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='wiq']kiedyś na pewno... nie ma co się śpieszyć, ponoć studia to najpiękniejszy okres w życiu:diabloti: buhahaha :grin: qrv, co to za ograniczenie do 10 ikonek :hmmmm:[/QUOTE] taaa a mi wlasnie ten okres studiowania minal w czerwcu 2007 :P :placz: no wlasnie tez sie wczoraj nieco zdziwilam gdy kazali mi ukrocic ikonki do 10 :roll: Quote
Dobcia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Wszystkiego najlepszego Monciu:loveu: Obyś już nigdy panci nie zwiewała i zawsze pełną michę smakoli miała:loveu: Quote
wiq Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 dziękujemy za życzenia! :multi: Mona dostanie prezent za jakiś czas dopiero, pech.. Quote
diabelkowa Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 ooo same biby :D moja 18 za 6 dni a logana 3 latka 22 czerwca :D Quote
Mudik Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='eria']heheheh gratuluję nabytku :multi::multi::multi: ja niczym prawdziwa kobieta kupiłam wczoraj gumiaki :loveu: Dobcia-mimo wszystko się cieszę że nie studiuje:evil_lol: i ten najlepszy okres mnie minął:evil_lol:[/quote] :megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Mona Sto Lat!!!:multi: Quote
aleb Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [b]wiq[/b] to u was też biba? :evil_lol: U mnie też :lol: Wszystkiego naj naj dla Mony! :multi: :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Piękne to solenizanckie "bydlę" - 100 lat! :loveu: Quote
wiq Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 dziękujemy dziewczyny raz jeszcze :multi: kurde, też bym sobie poszła obejrzeć mecz, ale mam mecz z biochemią.. :placz: ale studia to najpiękniejszy okres w życiu... ;] Quote
Dobcia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 A ja nie oglądałam meczu i nie żałuje:p Oczywiście że najpiękniejszy! W ostatnim tygodniu sesji mam egzamin codziennie... Kto inny, jak nie student, może doświadczyc takich przeżyc?:diabloti: Quote
wiq Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 per aspera ad astra :diabloti: lub ad absurdum, taką wersję też widziałam :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 oj jakie to szczęście,że już skończyłam. największym szczęsciem był dla mnie luty, pierwszy raz bez egzaminów :evil_lol: na wcześniejsze pytanie gospodyni: TAAAK, po jest dużo lepiej :diabloti::cool3: Quote
wiq Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 to super:D jeszcze kilka lat i mi ulży :evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 czym jest kilka lat w stosunku do wieczności?:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 a co tu taka szaaaaaaaaaaaa ... :diabloti: może rozmowek dydaktycznych brakuje? :P Quote
wiq Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Dobcia']czym jest kilka lat w stosunku do wieczności?:evil_lol:[/quote] w moim obecnym stanie psycho-fizycznym te klika lat brzmi jak wieczność x 4:evil_lol: [quote name='betty_labrador']a co tu taka szaaaaaaaaaaaa ... :diabloti: może rozmowek dydaktycznych brakuje? :P[/quote] cisza, bo mam zdecydowanie dość bycia nauczaną:evil_lol: jeszcze dziś dwa koła...:loveu: Quote
wiq Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 cześć dziołchy :cool3: sesja.. hyhyhy... będą pracowite wakację :multi::diabloti: a jutro jadę na dzień lub dwa do suków :cool3: Quote
basia bonnie Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 No to super! :) Liczymy na fotki ze spotkania hehe :evil_lol: ;) Quote
Od-Nowa Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 no jak to? co na wrzesień spadło?? trzymaj się dzielnie!! Niech Cię suki zmotywuja do wytrwania ;) Quote
wiq Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='basia bonnie']No to super! :) Liczymy na fotki ze spotkania hehe :evil_lol: ;)[/quote] zrobię wieczorem, bo teraz gorąco jest ;) [quote name='Od-Nowa']no jak to? co na wrzesień spadło?? trzymaj się dzielnie!! Niech Cię suki zmotywuja do wytrwania ;)[/quote] jeszcze nie koniec sesji, jeszcze coś może spaść:evil_lol::evil_lol: one i tylko one:loveu: i rodzina trochę:evil_lol: Quote
Recommended Posts