wiq Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 niestety, niezbyt to lubię :evil_lol: no, ale nie ma co marudzić, trzeba się nauczyć i przeżyć ;) a na którą? :P Quote
wiq Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 ha, siostra mi napisała, że psy zeżarły 10 jajek i almette, które to sobie stały grzecznie na stole :roll: to już patologia :evilbat: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Wszystko zostaje w rodzinie :diabloti: Quote
wiq Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 wiesz co, ja tych psów powoli nie poznaję ... a moje weekendowe przypomnianie porządku to za mało :/ Quote
eria Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 a te jajka to razem ze skorupkami zeżarły ?? :evil_lol: ciesz sie że to nie wielkanoc bo by na świąteczne śniadanie nie było :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Dzikie bestie! niedługo zjedzą Twoje rodzeństwo i konika :diabloti: [QUOTE] a na którą? :P [/QUOTE] jeżeli możesz to bardzo prosiłabym o wklejenie zdjecia z pogrupowanymi. po prawj stronie zdjęcia były z wzorkami, tj na czarnym tle zdobiona taśma. Dwie były różne. :loveu: Quote
eria Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Od-Nowa']Dzikie bestie! niedługo zjedzą Twoje rodzeństwo i konika :diabloti: [/quote] o żółwiu ze skorupą nie wspominając :diabloti: Quote
wiq Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='eria']a te jajka to razem ze skorupkami zeżarły ?? :evil_lol: ciesz sie że to nie wielkanoc bo by na świąteczne śniadanie nie było :evil_lol:[/quote] chyba bez:roll::evil_lol: [quote name='Od-Nowa']Dzikie bestie! niedługo zjedzą Twoje rodzeństwo i konika :diabloti: jeżeli możesz to bardzo prosiłabym o wklejenie zdjecia z pogrupowanymi. po prawj stronie zdjęcia były z wzorkami, tj na czarnym tle zdobiona taśma. Dwie były różne. :loveu:[/quote] brat cwany się ewakuował:evil_lol: [IMG]http://img398.imageshack.us/img398/1346/swlkasobota08001ry1.jpg[/IMG] :evil_lol: wprawiam się w klimat [url]http://youtube.com/watch?v=bHXuEyq3EUw&feature=related[/url] :loveu: Quote
Od-Nowa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 dzieuję za zdjęcie:loveu::cool3: pytanie: -bonarama reddingo - czy nie zdarzyło Ci się ,że klamra się wypięła? (podoba mi się bardzo myślałam o kupnie bo są dostępne normalnie) a podoba mi się najbardziej z kolumny po prawej 1 od góry. ale to jest półzacisk? chcesz się pozbyć :cool3: Quote
wiq Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 nie zdarzyło, a to obroża Mony - a potrafi zerwać łańcuszek :evil_lol: ta obroża mocno schepana jest :shake: ale mam ją [URL="http://tupwroclaw.republika.pl"]stąd[/URL] Quote
wiq Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='eria']o żółwiu ze skorupą nie wspominając :diabloti:[/quote] jeszcze nie traktują go jak rzecz jadalną:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 o to świetnie! dziekuję za rady ;) a te harcie i nie tylko przepiękne :loveu: jak z jakością? one są na polarze? Quote
wiq Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 na polarku, mocna tasma i na to ozdobna. nie mam zastrzeżeń, a my obroży nie oszczędzamy :evil_lol: schepały się trochę, ale w końcu parę lat je intensywnie użytkuję ;) Quote
Od-Nowa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 :p no to decyzja podjęta! jeszcze raz dziekuję. Przyznać muszę,że kolekcje masz obłędną! my mamy tylko 1 obrożę dyżurną :-o;) i tak po roku wygląda dalej dobrze. smyczy więcej bo 4 i linka Quote
Dobcia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Jakie ładne te obróżki z polarkiem:loveu: jak często można kupowac psu obroże bez posądzenia o :stupid:?:evil_lol: Quote
anetta Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 "Obława"...fajna ta piosenka. Chyba w Animalsach ją dawali :) Quote
eria Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='anetta']"Obława"...fajna ta piosenka. Chyba w Animalsach ją dawali :)[/quote] co prawda to prawda ;)też lubię tą piosenkę..... Quote
wiq Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='Od-Nowa']:p no to decyzja podjęta! jeszcze raz dziekuję. Przyznać muszę,że kolekcje masz obłędną! my mamy tylko 1 obrożę dyżurną :-o;) i tak po roku wygląda dalej dobrze. smyczy więcej bo 4 i linka[/quote] pochwalcie się później:cool3: kolekcjonuję 9 lat, mam prawo mieć tego dużo:evil_lol: [quote name='Dobcia']Jakie ładne te obróżki z polarkiem:loveu: jak często można kupowac psu obroże bez posądzenia o :stupid:?:evil_lol:[/quote] granica jest cienka:shake::evil_lol: tym bardziej, że wypatrzyłam takie super na allegro..:evil_lol: [quote name='anetta']"Obława"...fajna ta piosenka. Chyba w Animalsach ją dawali :)[/quote] możliwe:D [quote name='eria']co prawda to prawda ;)też lubię tą piosenkę.....[/quote] kto nie lubi?:evil_lol: Quote
drzalka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Witanko :D:D:D o jaka zbior :lol: [url]http://img398.imageshack.us/img398/1346/swlkasobota08001ry1.jpg[/url] moze manmata do kolekcji :D:D:D widze ze lubisz zielony :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
wiq Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 niee.. dzięki.. na razie dość.. chyba :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 swietne te Twoje wzroy:loveu: :loveu: :loveu: moze to dobrze ze mam tylko jednego sredniego psa:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 niedobrze, trzeba mieć min. 2 :evil_lol: jedna taka [IMG]http://img266.imageshack.us/img266/933/slubockie018bq8.jpg[/IMG] Quote
Dobcia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Bystrunia wygląda, jakby miała zaraz kichnąc:lol: Jakaś taka 'inna' ta fotka, ale ładna:loveu: Quote
wiq Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 właśnie chyba miała się otrzepać :lol: tylko jedną wyhaczyłam, to ją trochę zmasakrowałam :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 ale jakbym miala 2 to bym wiecej wydawala na obroze, smycze tym bardziej jak bym chcialam malamuta wszystko w wersji XL :evil_lol: taka inna ta fotka, fajna:loveu: Quote
Recommended Posts