Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc Kobieto :loveu::loveu::loveu:Kochasz mnie jeszcze ?:evil_lol:
Chcialam Ci powiedziec ze jesteś wredna, bo każesz swoim pieskom pływać w zupie !!!!!!!!!!!!!:diabloti:

Pozdrawiam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kocham, Je t'aime czy jakoś tak :evil_lol:

jakbyś czytała dokładniej to byś wiedziała, że planuję gorsze rzeczy niż zupą wpław :diabloti:

Posted

No pewnie że wsio będzie dobrze ze sterylką. Zobaczysz że później będziesz się śmiać że tak sobie tym głowe zawracałaś :lol::lol::lol:
:kciuki:

Nie puściłabym tam psa [url]http://img73.imageshack.us/img73/7180/s040907095ki8.jpg[/url] :oops: ;))) Nigdy nie wiadomo co tam pod wodą się kryje ;)

Posted

Sterylka ?, niematrw się wiq ;) Od Leny steryli mineły 2 miesiące, troszke się demrwowałam, ale miala dobrą opieke przed i po zabiegiem, wiec wszystko było ok, po zabiegu, wzruszyłąm się troche, bo pies jest jescze niedokońca obudzony, taki niemrawy, leżała na kocyku u wet pod kroplówko, oczy miałą załzawione, było mi ją żal, nawet płakać mi się chciało, Lena chciała wstać , ale niemogła.. patrzyla się na mnie takimi oczkami spuchniętymi, jescze niezabardzo komunikowała. Niewiem czy miala wyrzuty do mnie, wet niepozwolila mi przed uspieniem wejsc do ganinetu, tylko moja mama byla znią, moze dlatego ze jestem do niej przywiązana, i zeby mnie niewspominala zle ?, niewiem, ale wiem ze po tygodniu, lena juz po trzech dniach od zabiegu, byla radosna, po tygodniu 0 dwoch, juz biegałą szczęśliwie po polku. :p:lol:, Niemartw się. Wszystko będzie dobrze ;)

Posted

[quote name='anetta']No pewnie że wsio będzie dobrze ze sterylką. Zobaczysz że później będziesz się śmiać że tak sobie tym głowe zawracałaś :lol::lol::lol:
:kciuki:

Nie puściłabym tam psa [URL]http://img73.imageshack.us/img73/7180/s040907095ki8.jpg[/URL] :oops: ;))) Nigdy nie wiadomo co tam pod wodą się kryje ;)[/quote]

uu... za 1,5 h... :scared:
trzymajcie kciuki;)

same wlazły:oops:

[quote name='drzalka']Sterylka ?, niematrw się wiq ;) Od Leny steryli mineły 2 miesiące, troszke się demrwowałam, ale miala dobrą opieke przed i po zabiegiem, wiec wszystko było ok, po zabiegu, wzruszyłąm się troche, bo pies jest jescze niedokońca obudzony, taki niemrawy, leżała na kocyku u wet pod kroplówko, oczy miałą załzawione, było mi ją żal, nawet płakać mi się chciało, Lena chciała wstać , ale niemogła.. patrzyla się na mnie takimi oczkami spuchniętymi, jescze niezabardzo komunikowała. Niewiem czy miala wyrzuty do mnie, wet niepozwolila mi przed uspieniem wejsc do ganinetu, tylko moja mama byla znią, moze dlatego ze jestem do niej przywiązana, i zeby mnie niewspominala zle ?, niewiem, ale wiem ze po tygodniu, lena juz po trzech dniach od zabiegu, byla radosna, po tygodniu 0 dwoch, juz biegałą szczęśliwie po polku. :p:lol:, Niemartw się. Wszystko będzie dobrze ;)[/quote]

dzięki za wsparcie ;)
już się tak nie denerwuję;)

Posted

uff.. już po...
operacja przebiegła bez komplikacji i dość szybko, przy okazji usunięto guz - okazał się tłuszczakiem..

dzięki za kciuki, ale nie puszczajcie - przed nami jeszcze 2 sterylki i najgorsze - gojenie ran;)

Posted

wieści z frontu - Ada dochodzi do siebie, zjadła 2 łyżki ryżu i niezbyt chce pić..
chce za to wstawać, co jej nie wychodzi;)
aha, i zaliczyłam już pranie kaftanika, bo zasikała go menda jedna;)

Posted

[URL]http://img73.imageshack.us/img73/7180/s040907095ki8.jpg[/URL] świetne:evil_lol:
Wiq będzie dobrze, suczydła w formie więc wydobrzeją raz dwa;) Mój Nes nie miał żadnej kondycji, jak miał zabieg, a po operacji wsiadł do samochodu z nasza niewielką pomocą;) Pozdrawiamy dzielną Adusię i trzymamy kciuki:loveu::multi:

Posted

Dzięki jeszcze raz wszystkim za słowa otuchy i sms'y :loveu: Bardzo to miłe :)
Adzik już coraz lepiej się ma, kaftanik wysechł, wodę pije;)
Bystra ją wspiera, a Mona się jej boi;)

Posted

Mówiłam że nie ma się czym tak denerwować! Panny szybko dojdą do siebie! A w ogóle to gratulacje za zdobycie się na taki krok! Dawaj fotki- panny bezjajecznej i jej dwóch towarzyszek;)