despera Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ja, ja!!:evil_lol: W jeździe wprawdzie mam przerwę ale w spotkaniach nie:loveu: Jeszcze co do maści... W jeździe western używa się koni quarter horse, i ich maści określa się tradycyjnie po amerykańsku;) np. zamiast kasztan jest chestnut itp. I weź to człowieku zapamiętaj:shake: Quote
basia bonnie Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ja też konikuje, ale jako początkująca :loveu: Quote
wiq Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 ja nie, czasem tylko fotografuję:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [I][B]wpadliśmy z odwiedzinkami do rodzinki ale widzę że tutaj zamiast psów to temat koni jest na topie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: maść tarantowata jest super no i kara:loveu::loveu::loveu: kary fryz :loveu::loveu::loveu: się rozmarzyłam :evil_lol:[/B][/I] Quote
basia bonnie Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]wpadliśmy z odwiedzinkami do rodzinki ale widzę że tutaj zamiast psów to temat koni jest na topie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: maść tarantowata jest super no i kara:loveu::loveu::loveu: kary fryz :loveu::loveu::loveu: się rozmarzyłam :evil_lol:[/B][/I][/quote] Rinuś, kary fryz... mmm :loveu::loveu: ahh..ohh...:loveu::loveu::loveu:mm..:loveu: Dobra, koniec offa w galerii Wiq :evil_lol: Hehe, Mona, Ada, Bystra :loveu::loveu: Mona i Ada - kare psy :evil_lol::loveu: Quote
wiq Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 cześć [B]Rinuś[/B]! hehe, a Bystra jaką ma maść?:evil_lol: Quote
despera Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ja bym obstawiała skarogniadą-mój Wiger wyglądał podobnie w lecie:evil_lol: Albo ciemnogniada...?:hmmmm: Może jakieś fotki żeby się lepiej przyjrzeć:diabloti: Quote
eria Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 no właśnie Wiq, daj jakieś aktualne,najlepiej dzisiejsze fotki Bystrej to zastanowimy się nad maścią :evil_lol: Quote
wiq Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 może bułana:cool3: ni ma fot, ni ma chęci:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 wiq-rozruszaj stare kości:) i na spacer wieczorem i cykac foty Quote
wiq Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 mam taki plan, ale pójdę chyba po ciemku, bo jest ciągle masakrycznie duszno:/ ale widzę na niebie jakieś chmurki..:cool3::cool3: Quote
eria Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ja tak koło 20 się wybieram na jakiś dłuższy spacerek, choć pewnie wiele chłodniej nie będzie:roll: Quote
wiq Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 my jedziemy za chwilke nad wode, bo dostane z nimi o glowy:shake::evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='wiq'][B]Jadzia, przyślę Ci z niej skórkę:evil_lol:[/B][/quote] A spróbuj tylko:mad::mad::mad: Miejsce skórki Bystrej jest na Bystrej:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poczytałam sobie wasze wywody na temat maści koni, ale ciągle sie czuje jakaś niedoinformowana:evil_lol: Choć rysunek Basi już mnie coś nieco oświecił;) Quote
Tina.Sara Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 dobry dzień :loveu: raczej wieczór :eviltong: choć i tak gorąco :shake::cool3: Quote
wiq Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Dobcia'] Miejsce skórki Bystrej jest na Bystrej:mad: [/quote] haha, to zdanie mnie rozbroiło!:lol::lol::lol: [quote name='Tina.Sara']dobry dzień :loveu: raczej wieczór :eviltong: choć i tak gorąco :shake::cool3:[/quote] noo.. gorąco, ale już znośnie;) suki mokre i wymęczone:loveu: na jutro też mają już taki wypad zaplanowany:evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='wiq']noo.. gorąco, ale już znośnie;) suki mokre i wymęczone:loveu: na jutro też mają już taki wypad zaplanowany:evil_lol:[/quote] Wymęczone...a przez kogo?:cool3: Quote
wiq Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 przeze mnie i znajomego goldena;) dziś się zawiodłam na mej obróżce - klamra się odpięła:shake: na szczęście szwy wytrzymały:evil_lol: niestety, bye bye love :evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Na twojej obróżce? A ja myślałam, że to obrózki suczek...:evil_lol: Ciekawe, kto je bardziej wymęczył?:cool3: Quote
eria Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 która to obróżka poszła ?? mam nadzieję że ta z rogza którą zamówiłam Foxi, wytrzyma długie lata :evil_lol: Quote
wiq Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 rozszyfrowałaś mnie, tą czarną w żółte paski uszyłam specjalnie dla siebie!:evil_lol: czasem pożyczam Monie;) Kto kogo zmęczył: Bystrą - ja (nową piłeczką, dostała prezent od Baltowej rodziny:p), Monę - Balto (zebrało mu się na amory:evil_lol:), Adę - stawy (wbiegała to do jednego, to do drugiego i pływała sobie, bez aportu nawet;)), kumpla - moje gadatliwe i mokre psie towarzystwo:evil_lol:, mój nos - Mona (wytarzała się w rybce chyba:mad:). jak mi się co wspomni to dopiszę:lol: Quote
wiq Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='eria']która to obróżka poszła ?? mam nadzieję że ta z rogza którą zamówiłam Foxi, wytrzyma długie lata :evil_lol:[/quote] nie, ta szyta przeze mnie:placz: tzn nie zniszczyła się, ale klamra po szarpnięciu się rozpięła, więc nie mam już do niej zaufania:shake: a klamra z psich szelek wzięta:mad: za to tą z Red Dingo zgubiłam:placz: rogzy i lupine mają się bdb:lol: jaką zamówiłaś?:cool3: Quote
wiq Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 wystarczyłoby wymienić klamrę na porządną:cool1: ale skąd takową wziąć, z rogza nie wypruję:evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Biedna Wiqusia! Tylko ciebie nie miał kto wymęczyć:p Szkoda tej obróżki... ładna była... można kupić szelki do dziecęcego wózka-tanie i mocne, wypruć, wszyć i gotowe:cool3: Quote
Recommended Posts