Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja, ja!!:evil_lol: W jeździe wprawdzie mam przerwę ale w spotkaniach nie:loveu:
Jeszcze co do maści... W jeździe western używa się koni quarter horse, i ich maści określa się tradycyjnie po amerykańsku;) np. zamiast kasztan jest chestnut itp. I weź to człowieku zapamiętaj:shake:

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[I][B]wpadliśmy z odwiedzinkami do rodzinki ale widzę że tutaj zamiast psów to temat koni jest na topie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
maść tarantowata jest super no i kara:loveu::loveu::loveu:
kary fryz :loveu::loveu::loveu:
się rozmarzyłam :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]wpadliśmy z odwiedzinkami do rodzinki ale widzę że tutaj zamiast psów to temat koni jest na topie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
maść tarantowata jest super no i kara:loveu::loveu::loveu:
kary fryz :loveu::loveu::loveu:
się rozmarzyłam :evil_lol:[/B][/I][/quote]
Rinuś, kary fryz... mmm :loveu::loveu: ahh..ohh...:loveu::loveu::loveu:mm..:loveu:
Dobra, koniec offa w galerii Wiq :evil_lol: Hehe, Mona, Ada, Bystra :loveu::loveu:
Mona i Ada - kare psy :evil_lol::loveu:

Posted

Ja bym obstawiała skarogniadą-mój Wiger wyglądał podobnie w lecie:evil_lol: Albo ciemnogniada...?:hmmmm: Może jakieś fotki żeby się lepiej przyjrzeć:diabloti:

Posted

mam taki plan, ale pójdę chyba po ciemku, bo jest ciągle masakrycznie duszno:/

ale widzę na niebie jakieś chmurki..:cool3::cool3:

Posted

[quote name='wiq'][B]Jadzia, przyślę Ci z niej skórkę:evil_lol:[/B][/quote]

A spróbuj tylko:mad::mad::mad:
Miejsce skórki Bystrej jest na Bystrej:mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Poczytałam sobie wasze wywody na temat maści koni, ale ciągle sie czuje jakaś niedoinformowana:evil_lol:
Choć rysunek Basi już mnie coś nieco oświecił;)

Posted

[quote name='Dobcia']
Miejsce skórki Bystrej jest na Bystrej:mad:
[/quote]

haha, to zdanie mnie rozbroiło!:lol::lol::lol:

[quote name='Tina.Sara']dobry dzień :loveu: raczej wieczór :eviltong: choć i tak gorąco :shake::cool3:[/quote]

noo.. gorąco, ale już znośnie;) suki mokre i wymęczone:loveu: na jutro też mają już taki wypad zaplanowany:evil_lol:

Posted

[quote name='wiq']noo.. gorąco, ale już znośnie;) suki mokre i wymęczone:loveu: na jutro też mają już taki wypad zaplanowany:evil_lol:[/quote]

Wymęczone...a przez kogo?:cool3:

Posted

przeze mnie i znajomego goldena;)

dziś się zawiodłam na mej obróżce - klamra się odpięła:shake: na szczęście szwy wytrzymały:evil_lol: niestety, bye bye love :evil_lol:

Posted

rozszyfrowałaś mnie, tą czarną w żółte paski uszyłam specjalnie dla siebie!:evil_lol:
czasem pożyczam Monie;)

Kto kogo zmęczył:
Bystrą - ja (nową piłeczką, dostała prezent od Baltowej rodziny:p),
Monę - Balto (zebrało mu się na amory:evil_lol:),
Adę - stawy (wbiegała to do jednego, to do drugiego i pływała sobie, bez aportu nawet;)),
kumpla - moje gadatliwe i mokre psie towarzystwo:evil_lol:,
mój nos - Mona (wytarzała się w rybce chyba:mad:).

jak mi się co wspomni to dopiszę:lol:

Posted

[quote name='eria']która to obróżka poszła ?? mam nadzieję że ta z rogza którą zamówiłam Foxi, wytrzyma długie lata :evil_lol:[/quote]

nie, ta szyta przeze mnie:placz:
tzn nie zniszczyła się, ale klamra po szarpnięciu się rozpięła, więc nie mam już do niej zaufania:shake: a klamra z psich szelek wzięta:mad:

za to tą z Red Dingo zgubiłam:placz:

rogzy i lupine mają się bdb:lol:

jaką zamówiłaś?:cool3:

Posted

Biedna Wiqusia! Tylko ciebie nie miał kto wymęczyć:p

Szkoda tej obróżki... ładna była... można kupić szelki do dziecęcego wózka-tanie i mocne, wypruć, wszyć i gotowe:cool3: