kesslee Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='wiq']dziś trochę inaczej...:evil_lol: [IMG]http://img407.imageshack.us/img407/8628/lvpaw0.jpg[/IMG] :evil_lol::evil_lol:[/quote] Jak mam to interpretować? :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
kesslee Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='eria']eeeeeee co to jest :crazyeye:[/quote] wygląda jak foczka z wielkim czarnym nosem :cool3: Quote
gochgoch Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='wiq']dziś trochę inaczej...:evil_lol: [IMG]http://img407.imageshack.us/img407/8628/lvpaw0.jpg[/IMG] :evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=System]hm...nowe zwierzątko w domu? :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
eria Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='kesslee']wygląda jak foczka z wielkim czarnym nosem :cool3:[/quote] czy ta foczka nie ma czasem oka Bystrej i psiego nosa ?? :evil_lol: Quote
misiaczek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cześć Wiq :). Jak u Was kwieciście :loveu:. Lubię wiosnę ale zdecydowanie wolę jesień (złotą nie deszczową) i zimę.Upalne lato be :shake: szczególnie dla moich krótkonosych piesów. Quote
kesslee Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='eria']czy ta foczka nie ma czasem oka Bystrej i psiego nosa ?? :evil_lol:[/quote] nie może być :shake: :lol: :evil_lol: Quote
bazylowa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Heloł!! Nadrabiam zaległosci nie wieco co to jest u licha :crazyeye: [IMG]http://img407.imageshack.us/img407/8628/lvpaw0.jpg[/IMG] Quote
wiq Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 :roflt::roflt::roflt::roflt: wiedziałam, że tak będzie, wcale sie znacie się na sztuce:shake::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://img292.imageshack.us/img292/43/s070407012yh8.jpg[/IMG] na tym testowałam filtry:evil_lol: a potem, żeby przypominało oryginał musiałam dokleić oko i nos:evil_lol: Quote
bazylowa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='wiq']:roflt::roflt::roflt::roflt: wiedziałam, że tak będzie, wcale sie znacie się na sztuce:shake::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://img292.imageshack.us/img292/43/s070407012yh8.jpg[/IMG] na tym testowałam filtry:evil_lol: a potem, żeby przypominało oryginał musiałam dokleić oko i nos:evil_lol:[/quote] buahahahahahaha jak mogłaś jej to zrobic!!!! Quote
kesslee Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='wiq']musiałam dokleić oko i nos:evil_lol:[/quote] ale ten nos to tak trochę krzywo chyba się dokleił :oops: :cool3: Quote
wiq Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='mamabazyla']buahahahahahaha jak mogłaś jej to zrobic!!!![/quote] e tam, jest proste wiejskie dziewczę, trochę kultury się przyda:evil_lol: [quote name='kesslee']ale ten nos to tak trochę krzywo chyba się dokleił :oops: :cool3:[/quote] no krzywo, bo nie umiem obrócić:lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Oj przyznam sie że na pocżatku myslałam ze to żaba :( ale nas zażyłaś jeje :D:bigcool: a co do bąka/trzmiela jest ochydny... nie nawidzę bąków, trzmieli, szerszeni, pszczół, os... i sie panicznie boje:( Quote
wiq Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 :roflt: częściej będę robić te zagadki, bo świetną zabawę mam:D:lol: hehe, tak jak moja siostra- każdego robala i... ptaka się boi:lol: Quote
kesslee Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] a co do bąka/trzmiela jest ochydny... nie nawidzę bąków, trzmieli, szerszeni, pszczół, os... i sie panicznie boje:([/quote] no to witaj w klubie :roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No rób rób bo też sie uśmiałam hehehe :D:D ja sie ptakow nie boje ale owadów owszem... brrr... Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='kesslee']no to witaj w klubie :roll:[/quote] łaaaa nie jestem sama !! :multi: bo jak narazie wszyscy ze mnie zieja ze jak widze ose lub cos to spierniczam i sie dre przy okazji...:roll: Quote
kesslee Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']łaaaa nie jestem sama !! :multi: bo jak narazie wszyscy ze mnie zieja ze jak widze ose lub cos to spierniczam i sie dre przy okazji...:roll:[/quote] ty przynajmniej uciekasz - a ja dosłownie zastygam w bezruchu i cała zaczynam się trząść jakbym jakiś atak miała :roll: MASAKRA. Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='kesslee']ty przynajmniej uciekasz - a ja dosłownie zastygam w bezruchu i cała zaczynam się trząść jakbym jakiś atak miała :roll: MASAKRA.[/quote] Dokładnie to jak usłysze jakas pszczołe i ja zobacze to wpadam w szał, zrywam sie z miejsca i uciekam. W miedzy czasie robi mi sie gorąco, pocą mi się ręce i zaczynam sie jąkać.... :shake::shake: Quote
wiq Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 :roflt: dzisiaj bardzo zabawowo w c-r:lol: [SIZE=1]wiem, że nie powinnam się śmiać z Waszych fobii, ale cóż poradzę..:lol::lol:[/SIZE] Quote
kesslee Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='wiq']:roflt: [SIZE=1]wiem, że nie powinnam się śmiać z Waszych fobii, ale cóż poradzę..:lol::lol:[/SIZE][/quote] HA HA. Bardzo śmieszne :shake: :cool1: :lol: :lol: :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No właśnie każdy tak reaguje... bo ich to śmieszy kiedy ja sie tak zachowuje... czasem sobie idziemy.. a ktoś krzyknie :Edzia pszczołaa !!! a ja uciekam ... i mają wielkie śmiania Quote
ewelinabuck Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ale super byla ta zagadka ja bym w zycie nie zgadala co to jest:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie wiem czy u mnie byliscie ale chyba nie wiec zapraszam na fotki Quote
eria Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 no patrz! ale zgadłam że to oko Bystrej!!! :evil_lol: Quote
Recommended Posts