Nugatowa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='wiq'] a tak mnie urządziła Mona :fadein: [IMG]http://img101.imageshack.us/img101/553/s120407047cs7.jpg[/IMG] :evil_lol:[/quote] :mdleje: Ale masz śliczne iczy :loveu: O matko a cóż Ty jej zrobiłaś ?:crazyeye: Quote
Dobcia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='wiq'] [IMG]http://img85.imageshack.us/img85/5589/s120407002dz9.jpg[/IMG] [/quote] Ah.... się suczka zadumała...:loveu: [quote name='wiq'] [IMG]http://img101.imageshack.us/img101/553/s120407047cs7.jpg[/IMG] [/quote] No to podpadłaś... musisz uważać teraz jak będziesz z domu wychodzić:cool3: [SIZE=1] Ładnie pomalowane łoczka:loveu:[/SIZE] Quote
aleb Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ładne oczka, a rankę też miałam kiedyś podobną, ale bardziej na policzku :lol: Quote
wiq Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='KaRa_TC'] Ale jej sie ogonek pozwijał jak u kota:evil_lol: :evil_lol: [/quote] przez te emocje związane z piłką:evil_lol: [quote name='misiaczek'] A trzeba to zupę tak solić? :mad:[/quote] co ja mogę, że karmę taką słoną robią?:placz::placz: [quote name='Usia']Ja cie uratuje :cool3: chcesz ? [/quote] o szajse, ktoś wykorzysta ten post przeciwko Tobie:evil_lol: że sadystyczne skłonności masz:evil_lol: [quote name='kesslee'] u mnie tusz do rzęs - ZAWSZE. nie ruszam się z domu bez pomalowanych oczu ;)[/quote] tu się absolutnie zgadzam:fadein: [quote name='Nugatowa'] O matko a cóż Ty jej zrobiłaś ?:crazyeye:[/quote] hmm.. założyłam kaganiec:diabloti::evil_lol::diabloti: [quote name='Dobcia']Ah.... się suczka zadumała...:loveu: [/quote] ostatnio ma takie refleksyjne momenty;) [quote name='aleb']Ładne oczka, a rankę też miałam kiedyś podobną, ale bardziej na policzku :lol:[/quote] łączę się w bólu;) na fotce tak nie widać, ale w realu śliwa coraz ładniejsza:evil_lol: zawsze lubiłam fioletowe cienie:evil_lol: p.s. dzięki dziewczyny za komplementy :oops:;) wcześniej o tym, że mam ładne oczy usłyszałam tylko od nauczycielki angola:evil_lol: żaden facet ich nie docenił, niestety:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Wiq Poczekaj poczekaj moze na białym rumaku przygalopuje książe do Twych oczu :cool3: Tak apropo mam bardzo podobny kolor :D Quote
wiq Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Nugatowa, bo się stanę romantyczką...:evil_lol::evil_lol: hehe, ja nigdy nie wiem, jaki to kolor:evil_lol: niebieski czy szary?:roll:;) Quote
eria Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 kurde oczy naprawdę ładne!!prawie tak jak moje :evil_lol: :evil_lol: ale ludzie to se będą myśleć, biją ją, facet ją pobił , przemoc w rodzinie i te sprawy :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='wiq']Nugatowa, bo się stanę romantyczką...:evil_lol::evil_lol: hehe, ja nigdy nie wiem, jaki to kolor:evil_lol: niebieski czy szary?:roll:;)[/quote] Jaki to kolor powiadasz? :evil_lol: NAJPIĘKNIEJSZY :loveu: Quote
wiq Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 już tak myślą..:evil_lol::evil_lol: niektórzy tak głupio zerkają:evil_lol: Quote
wiq Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Nugatowa']Jaki to kolor powiadasz? :evil_lol: NAJPIĘKNIEJSZY :loveu:[/quote] i wszystko jasne:D:evil_lol: Quote
sylrwia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 widze wiq ze wkoncu dziewczyny zrobily z Toba porzadek:evil_lol: Quote
aleb Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='sylrwia']widze wiq ze wkoncu dziewczyny zrobily z Toba porzadek:evil_lol:[/quote] to tak jak się psom podskakuje... :evil_lol: :lol: Quote
Usia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='wiq'] co ja mogę, że karmę taką słoną robią?:placz::placz: o szajse, ktoś wykorzysta ten post przeciwko Tobie:evil_lol: że sadystyczne skłonności masz:evil_lol: p.s. dzięki dziewczyny za komplementy :oops:;) wcześniej o tym, że mam ładne oczy usłyszałam tylko od nauczycielki angola:evil_lol: żaden facet ich nie docenił, niestety:evil_lol:[/quote] Wiq karme to najpierw trzeba próbowac :eating:zeby potem takich niespodzianek nie było To ty nie wiedziałaś.Spójrz na psy one prawde Ci powiedza, zastraszone biedactwa nie karmione.Misiak ciagle słyszy, ze na mieso pójdzie :diabloti: i dopiero bedzie epidemia: choroba szalonego Ays-a :evil_lol: Bo faceci to do .. są (ty wiesz do czego:evil_lol: )Oni sie patrza na oczy ale nie te, na które my bysmy chciały zeby patrzyli.:angryy: A co do profesorki od angielskiego - wiesz zaczeła bym mieć obawy :roll: Quote
Dobcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Usia'] Bo faceci to do .. są (ty wiesz do czego:evil_lol: )Oni sie patrza na oczy ale nie te, na które my bysmy chciały zeby patrzyli.:angryy: A co do profesorki od angielskiego - wiesz zaczeła bym mieć obawy :roll:[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: Świetnie powiedziane Usiu, podpisuje się pod tym;):evil_lol: Quote
wiq Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='sylrwia']widze wiq ze wkoncu dziewczyny zrobily z Toba porzadek:evil_lol:[/quote] ale idzie weekend i się zemszczę:diabloti::diabloti: dostaną taki wycisk, że się pochlastają:evil_lol::evil_lol: [quote name='diabelkowa']wiq jakiego tuszu uzywasz ?:D[/quote] różnych z Avonu:) wtedy akurat podkręcającego;) [quote name='aleb']to tak jak się psom podskakuje... :evil_lol: :lol:[/quote] o, przepraszam, to pies podskoczył i mi przyrżnął:evil_lol::evil_lol: [quote name='Usia'] Bo faceci to do .. są (ty wiesz do czego:evil_lol: )Oni sie patrza na oczy ale nie te, na które my bysmy chciały zeby patrzyli.:angryy: A co do profesorki od angielskiego - wiesz zaczeła bym mieć obawy :roll:[/quote] :grin::grin::grin: dobrze powiedziane:evil_lol::evil_lol: chociaż.. znajomi płci męskiej dziś zauważyli limo.. a profesorki skłonności się boję, ale pedagogicznych:evil_lol: [quote name='Dobcia']:roflt: :roflt: :roflt: Świetnie powiedziane Usiu, podpisuje się pod tym;):evil_lol:[/quote] :fadein::fadein: Quote
wiq Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 bo, o zgrozo, nie ma dziś fotek:evil_lol: narzekałyście, że za dużo..:roll::krolik: Quote
Usia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='wiq']dobrze powiedziane:evil_lol::evil_lol: chociaż.. znajomi płci męskiej dziś zauważyli limo.. a profesorki skłonności się boję, ale pedagogicznych[/quote] Poczekaj teraz je widac i dla tego patrza, minie troche czasu i znowu beda patrzec Ci prosto w "oczy" Na profesorke uwazaj bo zacznie cie wykorzystywac ... do starcia tablicy ;) Quote
wiq Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Usia, ciężkie masz doświadczenia z facetami:shake::grin: Nauczycielce się nie dam wykorzystywać (jeszcze 2 tyg..:cool3::cool3: i mam wolne) Quote
Usia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='wiq']Usia, ciężkie masz doświadczenia z facetami:shake::grin: [quote] skad wiedziałaś ?? My tu gadu gadu a zdjec nie dasz !!! Quote
gochgoch Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [FONT=System]no wiq... Za tą fotkę Gratulacje!!!!! Chociaż ostro pogrzebana, ale efekt niezły![/FONT] [IMG]http://img341.imageshack.us/img341/3698/s010407023gx4.jpg[/IMG] Quote
wiq Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 dzięki:) myślę, że bez przeróbki nie miałaby takiego klimatu;) Quote
wiq Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 o.k., znalazłam folder pełen fotek, których nie widziałyście;) (co prawda jesienne, ale cóż piękniejszego niż jesienny las?..) ktoś chętny??:cool3: Quote
Recommended Posts