Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy, witamy:lol:
Która ma wygodniej?:eviltong: Obie są szczęściary:lol::loveu:Czyż one nie są słodkie jak spią:eviltong: Cieszę się że nas odwiedziłaś:multi:
Goście mile widziani:lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:roll: a ja się miałam odchudzić :placz:[/QUOTE]

Ja też:evil_lol:, to upieczemy kiełbaski, szaszłyki, boczusie, karczki itp. a potem zrobimy zdjęcia na pamiątkę i.......................zjemy bo szkoda wyrzucić przecież:eviltong:

Posted

W sobotę powiekszy mi się rodzina;), o 380 g kociaka w kolorze.....czarnym:razz:, to kolejny czarny kot, który trafia do naszego domu:razz:, nie bialy, nie rudy, kolorowy, albo szary:razz:, tylko czarny:eviltong: Czarny to ponoć szczęscie, ale jak go zobaczyłam to nie wiem:shake:. Musiałam go zabrać, bo gdyby został tam gdzie był to dzisiaj by juz nie żył:shake:. Od poniedziałku jest w lecznicy, tak mi sie tydzień zaczął:razz:, zawansowanym katarem kocim:shake:, miał poważne kłopoty z oddychaniem, cały nos zaklejony i oczka, nie mógł już jesć i był bardzo słaby:shake:, a do tego jeszcze świerzbowiec uszny:shake:, kochani jak ja zobaczyłam co mieści się w jego uchu to zdebiałam:crazyeye:, lekarz powiedział że drugi raz w życiu to robi, wycisnął z jego ucha czarno-brązowe beeeee w ksztalcie jego małżowiny, ucho było pełne po brzegi:shake:, pchły prawie go zjadły:shake: Rysiek, bo tak go nazwaliśmy już lecznicy, ma ok 4-5 tygodni, a dlatego Rysiek, bo ma krótki ogonek, połamany w trzech miejscach:shake: Ważne że kociak czuje się lepiej i to najważniejsze:loveu:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Taki mały kociak a tyle już przeszedł :roll: Dobrze że trafił na Ciebie i fajnie że może z Wami zostać. Trzymam kciuki żeby Rysio szybko wrócił do zdrowia i cieszył Was swoją obecnością w domu.[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Taki mały kociak a tyle już przeszedł :roll: Dobrze że trafił na Ciebie i fajnie że może z Wami zostać. Trzymam kciuki żeby Rysio szybko wrócił do zdrowia i cieszył Was swoją obecnością w domu.[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Dzieki:lol:, biedny mały Rysio będzie z nami, ale gdyby jakiś domek się dla Rysia znalazł to by też było super. Mam już dwa kociaki i trzeci to juz tłum:eviltong:, ale jak bedzie musiał to zostanie i już:lol:. Jak zrobię fotki to wstawie, narazie jest w lecznicy do soboty, muszą go wzmocnić zanim go do domku zabiorę.

Posted

[quote name='drzalka']Hej Sabinki, pokażcie tego nowego domownika :D:D[/QUOTE]
Witamy boksiową cioteczkę:multi:, cieszę się ze nas odwiedziłaś:lol:. Mam fotkę w komórce, którą w poniedziałek zrobiłam, ale kabla nie mogę znalezć:eviltong:. Zrobię mu zdjęcia i wstawie napewno, jest taki malutki że mi sie na dłoni mieści:loveu:.

Posted

No to czekam, my mamy jedną 2 letnią kotkę Raszkę.
Chętnie adoptowałabym jakiegoś koteczka do pary, lecz w tej chwilę prowadzę nieustanną naukę psiego Savoir-vivre między Omarem a kotami :/
Powiedzmy że już kotkę akceptuje, ale nie zawsze przejdzie koło niej obojętnie. Zmuszać do lubienia go nie będe, bo to bez sensu, ale myślę że z czasem da sobie spokój z myślą że na kotka trzeba polować;p
Kilka lat temu przechodziłam to samo z Lena, a teraz suczka potrafi spać z kotkiem, wiec damy rade :D

Posted

Byłam dziś u Rysia, jest bardzo dobrze:lol:, lekarz powiedział że apetyt ma wielki:eviltong:, szybko do zdrowia wraca:multi:, oczka wyglądają o niebo lepiej, tylko katarek i kaszelek jeszcze został:shake:. Ale teraz to juz tylko lepiej byc może!!!
Omarek poluje?:eviltong: Saba tez nie jest obojetna:eviltong:, jak tylko może to goni je, przyciska łapą, czsem muszę wkroczyć bo nie zna umiaru:razz:. Dianka
[*] była bardziej wyluzowana przy kotach, Saba je męczy, chce sie ciagle z nimi bawić, jest jeszcze psim dzieciakiem:lol: Jak Rysiek do domku przyjedzie bedę musiała bardzo jej pilnować:cool3:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Coś mi się wydaje że przywiążesz się do Rysia Tygrysia ;) tak że już go nie oddasz :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Wiesz że to mozliwe:eviltong:, jest uroczy, taki mały, z dużym brzuchem i rozczochrany:eviltong::loveu: Sama słodycz:loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Rysio się jeszcze tutaj nie pokazał a już zyskał kilka przydomków...to się charyzma nazywa :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

polot artystyczny :lol:

[quote name='sabinka40']Och! jak zobaczycie Rysia to Wam tez sie zachce takiego, kochane cioteczki:eviltong: Zapraszamy, zapraszamy:multi:w odwiedziny:lol:[/QUOTE]

odwiedzimy ale nie zachce się nam ;)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Z pewnością...zawsze podobały mi się czarne koty :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Chcesz jednego? Mam trzy:eviltong:, kiedyś miałam sześć i wszystkie czarne:razz:

Posted

[quote name='sabinka40']U nas przygotowania na przyjęcie malucha do domu:eviltong:, kołyska, pieluchy, oliwka i co jeszcze bo już zapomniałam:eviltong:, acha spioszki:multi:[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=navy][B]
a wózek :razz::razz: jaki wybraliście :diabloti:w końcu malca cza bujać

Byliśmy w Żorach dzisiaj ale nawet mi do głowy nie przyszło podjechać do Was :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=navy]a wózek :razz::razz: jaki wybraliście :diabloti:w końcu malca cza bujać [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=navy]Byliśmy w Żorach dzisiaj ale nawet mi do głowy nie przyszło podjechać do Was :oops:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

:evil_lol:No jasne, jak mogłam zapomnieć o wózku:eviltong:, może czerwony? Co Wy na to?:eviltong:
Byliście w Żorach?:cool3: Postaram sie Wam wybaczyć że do głowy Wam nie przyszło nawet:mad:Nadrobimy to:eviltong: