psiapsiula Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Według moich długoletnich obserwacji i praktyki uważam że najbardziej uczulający jest kurczak i wołowina to ta sama grupa białka.Wieprzowina gotowana bardzo rzadko uczula. jeden z moich psów jest uczulony na kurczaka i wieprzowinę, białko jaja kurzego, pszenicę, mleko krowie no i jeszcze roztocza, grzyby, platan i tymotka łąkowa, są wspaniałe suche karmy np Purizon z rybami oceanicznymi cena przystępna, są tez inne bardzo dobre trzeba dobrze czytac skład kupuję w zooplusie, ale ja też gotuje jedzonko i mają urozmaicenie Quote
Ares_biz_pl Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Albo poszukać tych karm w innych sklepach internetowych gdzie również znajdziesz je bez problemu w podobnej cenie. Poza tym moim zdaniem sucha karma sprawdzi się tutaj lepiej niż BARF,będzie bezpieczniejsza. Quote
kasikz Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 W zasadzie pies powinien jeść karmę, odpowiednio dobraną i zbilansowaną tak by dostarczała wszystkie potrzebne wartości odżywcze. Ale... Co zrobić jak nasz pupil nie lubi karmy. Należy zapoznać się z przepisami kulinarnymi dla psów. Gotować specjalne obiady dla pieska, to dużo bardziej pracochłonne no ale jak mus to mus ;) Podaj surowe, będzie mniej pracochłonne. Quote
tomm Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 witam . mam pytanie dla was karmie mojego amstaff mięsem wołowym i wieprzowy . i nie wiem czy mu to wystarcza . czytałem ruzne fora ze dużo wapnia pies musi dostawca . możecie mi doradzić co mogę mu kupować do jedzenia jeszcze . tylko powiem ze jest wybredne . i ma 5 miesięcy . dzięki za pomoc 1 Quote
Falilia Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Dawaj mu dodatkowo surowe kurze drapcie (bez dużej kości), lub galaretkę z kurzych drapek - świetne na stawy. Quote
Recommended Posts