PaulinKa030894 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Otóż odwiedziłam dziś suwalskie schronisko. W jednym boksie ujrzałam czarnego , włochatego "Misia" w typie rasy Nowofundland. Sunia jest przecudna, daje się głaskać, liże po rękach . Po prostu jest Boska:loveu: Na moje oko wygląda na ok. 4 lata. Ona jest z takich typowych misiów przytulaków. Nie mogłam przejść obok niej tak obojętnie . Ten jej wzrok wpatrzony w człowieka.Szuka kontaktu na każdym kroku choć nie domaga się tego jakimś typowym psim szczekaniem,zwracaniem na siebie uwagi. Tylko siedzi z pyskiem wsadzonym w kraty i się patrzy:-(i wciąż czeka... Czeka na człowieka z którym będzie mogła szczęśliwie spędzić resztę swojego życia.Któremu będzie wierna i oddana całym psim sercem. Więc stąd Moja gorąca prośba do Was.Pomóżmy jej znaleźć domek! Od razu zaznaczam,że nie pozwolę na to aby trafiła na łańcuch:angryy: Pomóżmy jej pokazać,jak wygląda życie bez krat!:shake: A oto ona : Na razie tylko takie zdjęcie udało mi się zrobić Quote
Vicky62 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Jestem na wątku psiny ...piękna jest i taka smutna ...dziewczyny podajcie link do Psich Ratowników, moze coś doradzą oni zajmują sie niufkami Quote
emdziolek Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 wysłałam im maila z prosba o pomoc i zdjeciem suni, zobaczymy co odpiszą Quote
Olga7 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Może szukać suni pomocy i oglaszać bez ogladania się na Psich Ratownikow ? Bo oni mają chyba i tak dużo pracy,ale probować można ...Ale jesli pomogą -to b.dobrze.Mam pewne doświadcz./przyklad z jedną sunią ratowniczką,ale inna fundacja pomogla i zabrala sunię,nie Psi Rat. Każda pomoc potrzebna.Może akurat pomogą ?Oby. Quote
Vicky62 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 oczywiście można ogłoszenia porobić i ją ogłaszać... ale nadzieje najwieksza chyba jest w Psich Ratownikach Quote
emdziolek Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Dzisiaj pojechali do schroniska nasi znajomi obejrzec sunie, moze sie jej poszcześci... oby... juz tak długo tam siedzi.... :( Quote
Vicky62 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 W taki, razie mocno trzymam kciuki za sunie...oby jej się poszczęściło Quote
emdziolek Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 dostałam właśnie wiadomość ze wzieli sunie! :D suuuper, domek z ogrodem, porzadny wybieg, mieszkaja kawałek za miastem :D Bomba :D to sie małej poszczesciło !! Quote
Vicky62 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Superrrr!!!! ...aż trudno uwierzyć tak długo w schronie, aż tu nagle... domek i to jaki??? :-) Quote
PaulinKa030894 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 oo widze Emilka juz poinformowala ;p wlasnie odebrali sunie wioza ja do nowego domku, dla ciekawskich wstawie zdjecia po wykapaniu i wyczesaniu psiska :) Quote
Olga7 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Oby tylko sunia na zawsze juz miala tam swoj dom i wszyscy żyli tam szczęsliwie.:p:loveu: Quote
Recommended Posts