Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Otóż odwiedziłam dziś suwalskie schronisko. W jednym boksie ujrzałam czarnego , włochatego "Misia" w typie rasy Nowofundland. Sunia jest przecudna, daje się głaskać, liże po rękach . Po prostu jest Boska:loveu: Na moje oko wygląda na ok. 4 lata. Ona jest z takich typowych misiów przytulaków.

Nie mogłam przejść obok niej tak obojętnie . Ten jej wzrok wpatrzony w człowieka.Szuka kontaktu na każdym kroku choć nie domaga się tego jakimś typowym psim szczekaniem,zwracaniem na siebie uwagi. Tylko siedzi z pyskiem wsadzonym w kraty i się patrzy:-(i wciąż czeka...

Czeka na człowieka z którym będzie mogła szczęśliwie spędzić resztę swojego życia.Któremu będzie wierna i oddana całym psim sercem.

Więc stąd Moja gorąca prośba do Was.Pomóżmy jej znaleźć domek!
Od razu zaznaczam,że nie pozwolę na to aby trafiła na łańcuch:angryy:

Pomóżmy jej pokazać,jak wygląda życie bez krat!:shake:

A oto ona :
Na razie tylko takie zdjęcie udało mi się zrobić

Posted

Może szukać suni pomocy i oglaszać bez ogladania się na Psich Ratownikow ? Bo oni mają chyba i tak dużo pracy,ale probować można ...Ale jesli pomogą -to b.dobrze.Mam pewne doświadcz./przyklad z jedną sunią ratowniczką,ale inna fundacja pomogla i zabrala sunię,nie Psi Rat. Każda pomoc potrzebna.Może akurat pomogą ?Oby.