camea Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 mam nadzieje,że jutro będa fotki od credity:)dobranoc kolorowych snówpewnie bedzie mi sie snił szalejący, uroczy i sympatyczny Kwazek Quote
Paola06 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dobranoc,pchły pod poduchy a Kwazulek do snów Ciotulek-hoop:calus: Quote
amikat Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Czesc kochani!! Na wstępie pozdrawiam najwspanialszą gwiazdę na firmamencie kina Światowid czyli Kwazia. Ale z Ciebie wspaniały facet - i wcale nie masz gwiazdorskch manier - a przecież mógłbyć - bo ktoś tak sławny i wyjątkowy jak Ty........... PAOLA - jesteś wielka - piękne jest to , jak kochasz tego białego kropkowanego faceta. i nie chcesz niczego w zamian. Taka prawdziwa psia miłość!!! Tak na serio - to BARRRRRRDDDDDZZZZZZZOOOOOO miło mi było Was wszystkich poznać osobiście. Nareszcie zaczynam łączyć twarze z "nikami". Najmilej jednak było zostać wykochanym przezbokcia Kwazia - serdecznego, kochanego psiaka który tylko czeka zeby rozdawać buziaki!!! Mam nadzieje ze puszeczka sie zapełni prędziutko, prędziutko , prędziutko a jej zawartosć wystarczy - NA POCZĄTEK. Mam nadzije ze w piątek spotkanie dojdzie do skutku. Czekam na potwierdzenie godziny. Buziaki od Anetki (z familią), Taksi i Sarci - dwóch laseczek w sam raz dla takiego przystojniaka . Quote
izulkabu Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Kwazi to najsympatyczniejszy psiak jakiego poznałam, ten słodki jęzor, spojrzenie i wciąż merdający ogonek :evil_lol: Cudo !!!!! Przyniesie komuś duuuuuuuużo radości, oby szczęśliwy domek znalazł się szybciutko. :lol: Fajnie było Was wszystkich poznać, postaram się dotrzeć w piątek oczywiście. Jak na razie dom postawię na głowie bo obiecane szelki się schowały :mad: Dzisiaj kontynuuję akcję poszukiwawczą i mam nadzieję że owocnie, bo jak nie, to :wallbash: Buziaki Kwazusiu, chętnie bym Ci tą Twoją mordzię wycałowała :evil_lol: Quote
Agniest Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 No i jeszcze ja muszę dorzucić swoją relację, wczoraj już po prostu padłam, taki wyczerpujący dzień...... BARDZO się sieszę, że poznałam was osobiście, a Kwaziu jest ....... aż trudno opisać jaki jest cudowny :multi: . Credita ja też jak go poznałam od razu miałam ochotę go adoptować :lol: ale Żaba by mu żyć nie dała :diabloti: . To świetny pomysł żeby spotykać się częściej i mam nadzieję, że uda nam się w ten piątek. Całuję mocno naszą gwiazdę i was wszystkie cioteczki :buzi: Quote
Imbirka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 jak ja załuję, ze mnie z wami nie było:placz: :placz: :placz: Quote
Kate I Luka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Imbir1']jak ja załuję, ze mnie z wami nie było:placz: :placz: :placz:[/QUOTE] Oj tak, Ci co nie byli niech żałują takiej okazji. Kwaziu był w wyjątkowej dyspozycji przytulankowo - miziankowej :D Quote
Iza i Avanti Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 :placz: :placz: :placz::placz: :placz: :placz::placz: :placz: :placz: A ja zamiast kochać i miziać Kwazia siedziałam na nuuuuuuuuuudnym i długim zabraniu!!! Ale jakby co, to może w piątek mi się uda???? Quote
boksiedwa Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 oj Kwaziu żeby tylko cię nie zamizialy ciotki :D Quote
izulkabu Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 W katowickim darmowym ECHU DNIA jest artykulik o naszej Mordzi :) bierzcie i czytajcie Katowiczanie :) Ja go jeszcze nie czytałam ale dostałam cynk i poczytam :) Quote
la_pegaza Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 może by ktoś reszcie zeskanował ?? :D Quote
amikat Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Imbir1']jak ja załuję, ze mnie z wami nie było:placz: :placz: :placz:[/quote] Nie żałuj - odrobimy w piątek i w kolejny jakis piątek i jeszcze kolejny... Życie się nie kończy !!:razz: Quote
Kate I Luka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Jest mały problem: w piątek kino ma full zestaw jeśli chodzi o projekcję filmu. Obydwie sale będą zjaęte. Jest opcja w czwartek - o godzinie 18.30 jak ma być wyświetlany film Bezpanskie Psy :p :razz: :eviltong: Z tym, że to znów środek tygodnia, i nie wszystkim pasuje. My od razu mówimy pass - czwartek mamy zawalony do maximum. Więc nie wiem, albo inny dzień,albo inne miejsce spotkania :( :( :( Quote
Agniest Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 :shake: w czwartek jestem w domu dopiero ok. 18.10, więc nie zdążę dojechać w 30 min - mam chyba najdalej z was :roll: A może przyszły piątek ( tzn. 15 grudnia ) ? Quote
Kate I Luka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='la_pegaza']może by ktoś reszcie zeskanował ?? :D[/QUOTE] osoba co miała mi posłać skany nie potrafi tego wysłać mailem :wallbash: :wallbash: Jak ktos ma możliwość odebrania faxu, i ma skaner, to dajcie znac, wyślę do umieszczenia. Quote
Paola06 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Witamy Cioteczki:calus: Przeczytałam spotkanie piątkowe w kinie odpada:( No to albo spotkamy się w innym miejscu,albo w przyszłym tyg.ale tak długo trzeba czekać. Quote
Paola06 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Witamy cieplutko:calus: Jeżeli odpada miejscówka w piątek w kinie,to albo spotkamy się w innym miejscu albo faktycznie w przyszłym tyg.:(Ale to taki odległy termin,a tyle do omówienia tematów Kwazkowycg:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Gwiazda śpi po spacerku i ewnie śnią mu się wczorajsze miziania,bo wzdycha i merda ogonkiem. Quote
izulkabu Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Kate I Luka']osoba co miała mi posłać skany nie potrafi tego wysłać mailem :wallbash: :wallbash: Jak ktos ma możliwość odebrania faxu, i ma skaner, to dajcie znac, wyślę do umieszczenia.[/quote] Ja mam skaner w pracy będę miała gazetkę w domu wieczorkiem, to postaram się zeskanować. Albo wyślij na faks 032 359 68 36 a ja wyślę Ci maila, bo chyba nie wiem jak się takie skany umieszcza :megagrin: a w domu komp nie działa Quote
amikat Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 A może przyzły tydzień (od poniedziałku do piatku) jakiś dzionek??? I puszczeka by postała dłuzej??... Quote
Paola06 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='amikat']A może przyzły tydzień (od poniedziałku do piatku) jakiś dzionek??? I puszczeka by postała dłuzej??...[/QUOTE] Tak by bylo chyba najlepiej z wiadomych względów. Kate,doszły zdjęciuszka?Już chyba bardziej od Cioteczek ich wyczekuję. Quote
izulkabu Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Kate I Luka']ok, posyłam :)[/quote] No to jeszcze adres mailowy poprosze :lol: i wysyłam (niestety jakość skanu z faxu nienajlepsza ale może coś się uda zrobić jak nie to jutro zeskanuję orginał Quote
Kate I Luka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Posłałam 3 wycinki. Z wczorajszego echo miasta, z czwartkowej wyborczej i dziennika zachodniego. Jak tylko dostane @ to umieszczam :) :) :) Quote
la_pegaza Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Kate I Luka']Posłałam 3 wycinki. Z wczorajszego echo miasta, z czwartkowej wyborczej i dziennika zachodniego. [/quote] :evil_lol: :-o :-o wow, we wrocławskim schronisku by się chyba przewrócili, gdyby wiedzili jaką karierę robi Kwazimierz :loveu: Quote
izulkabu Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Sorki. Musze uciekać do domku, artykuł ukaże się jutro :) zeskanuję i wyślę, możecie wysłać adres email na GG Quote
Recommended Posts