Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc kochani!!
Na wstępie pozdrawiam najwspanialszą gwiazdę na firmamencie kina Światowid czyli Kwazia.
Ale z Ciebie wspaniały facet - i wcale nie masz gwiazdorskch manier - a przecież mógłbyć - bo ktoś tak sławny i wyjątkowy jak Ty...........

PAOLA - jesteś wielka - piękne jest to , jak kochasz tego białego kropkowanego faceta. i nie chcesz niczego w zamian. Taka prawdziwa psia miłość!!!

Tak na serio - to BARRRRRRDDDDDZZZZZZZOOOOOO miło mi było Was wszystkich poznać osobiście. Nareszcie zaczynam łączyć twarze z "nikami". Najmilej jednak było zostać wykochanym przezbokcia Kwazia - serdecznego, kochanego psiaka który tylko czeka zeby rozdawać buziaki!!!

Mam nadzieje ze puszeczka sie zapełni prędziutko, prędziutko , prędziutko a jej zawartosć wystarczy - NA POCZĄTEK.

Mam nadzije ze w piątek spotkanie dojdzie do skutku. Czekam na potwierdzenie godziny.

Buziaki od Anetki (z familią), Taksi i Sarci - dwóch laseczek w sam raz dla takiego przystojniaka .

Posted

Kwazi to najsympatyczniejszy psiak jakiego poznałam, ten słodki jęzor, spojrzenie i wciąż merdający ogonek :evil_lol: Cudo !!!!! Przyniesie komuś duuuuuuuużo radości, oby szczęśliwy domek znalazł się szybciutko. :lol: Fajnie było Was wszystkich poznać, postaram się dotrzeć w piątek oczywiście. Jak na razie dom postawię na głowie bo obiecane szelki się schowały :mad: Dzisiaj kontynuuję akcję poszukiwawczą i mam nadzieję że owocnie, bo jak nie, to :wallbash: Buziaki Kwazusiu, chętnie bym Ci tą Twoją mordzię wycałowała :evil_lol:

Posted

No i jeszcze ja muszę dorzucić swoją relację, wczoraj już po prostu padłam, taki wyczerpujący dzień...... BARDZO się sieszę, że poznałam was osobiście, a Kwaziu jest ....... aż trudno opisać jaki jest cudowny :multi: . Credita ja też jak go poznałam od razu miałam ochotę go adoptować :lol: ale Żaba by mu żyć nie dała :diabloti: . To świetny pomysł żeby spotykać się częściej i mam nadzieję, że uda nam się w ten piątek. Całuję mocno naszą gwiazdę i was wszystkie cioteczki :buzi:

Posted

[quote name='Imbir1']jak ja załuję, ze mnie z wami nie było:placz: :placz: :placz:[/QUOTE]

Oj tak, Ci co nie byli niech żałują takiej okazji. Kwaziu był w wyjątkowej dyspozycji przytulankowo - miziankowej :D

Posted

[quote name='Imbir1']jak ja załuję, ze mnie z wami nie było:placz: :placz: :placz:[/quote]

Nie żałuj - odrobimy w piątek i w kolejny jakis piątek i jeszcze kolejny...

Życie się nie kończy !!:razz:

Posted

Jest mały problem: w piątek kino ma full zestaw jeśli chodzi o projekcję filmu.
Obydwie sale będą zjaęte.

Jest opcja w czwartek - o godzinie 18.30 jak ma być wyświetlany film Bezpanskie Psy :p :razz: :eviltong:
Z tym, że to znów środek tygodnia, i nie wszystkim pasuje.
My od razu mówimy pass - czwartek mamy zawalony do maximum.

Więc nie wiem, albo inny dzień,albo inne miejsce spotkania :( :( :(

Posted

:shake: w czwartek jestem w domu dopiero ok. 18.10, więc nie zdążę dojechać w 30 min - mam chyba najdalej z was :roll: A może przyszły piątek ( tzn. 15 grudnia ) ?

Posted

[quote name='la_pegaza']może by ktoś reszcie zeskanował ?? :D[/QUOTE]

osoba co miała mi posłać skany nie potrafi tego wysłać mailem :wallbash: :wallbash:
Jak ktos ma możliwość odebrania faxu, i ma skaner, to dajcie znac, wyślę do umieszczenia.

Posted

Witamy cieplutko:calus:
Jeżeli odpada miejscówka w piątek w kinie,to albo spotkamy się w innym miejscu albo faktycznie w przyszłym tyg.:(Ale to taki odległy termin,a tyle do omówienia tematów Kwazkowycg:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Gwiazda śpi po spacerku i ewnie śnią mu się wczorajsze miziania,bo wzdycha i merda ogonkiem.

Posted

[quote name='Kate I Luka']osoba co miała mi posłać skany nie potrafi tego wysłać mailem :wallbash: :wallbash:
Jak ktos ma możliwość odebrania faxu, i ma skaner, to dajcie znac, wyślę do umieszczenia.[/quote]

Ja mam skaner w pracy będę miała gazetkę w domu wieczorkiem, to postaram się zeskanować. Albo wyślij na faks 032 359 68 36 a ja wyślę Ci maila, bo chyba nie wiem jak się takie skany umieszcza :megagrin: a w domu komp nie działa

Posted

[quote name='amikat']A może przyzły tydzień (od poniedziałku do piatku) jakiś dzionek???
I puszczeka by postała dłuzej??...[/QUOTE]

Tak by bylo chyba najlepiej z wiadomych względów.
Kate,doszły zdjęciuszka?Już chyba bardziej od Cioteczek ich wyczekuję.

Posted

[quote name='Kate I Luka']ok, posyłam :)[/quote]

No to jeszcze adres mailowy poprosze :lol: i wysyłam (niestety jakość skanu z faxu nienajlepsza ale może coś się uda zrobić jak nie to jutro zeskanuję orginał

Posted

[quote name='Kate I Luka']Posłałam 3 wycinki. Z wczorajszego echo miasta, z czwartkowej wyborczej i dziennika zachodniego. [/quote]

:evil_lol: :-o :-o

wow, we wrocławskim schronisku by się chyba przewrócili, gdyby wiedzili jaką karierę robi Kwazimierz :loveu: