Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 w górę.................................. Quote
credita Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 jupiii!!!!!jutro mogę spotkać się z sławnym Kwaziem kończę pracę o 17 aparat spakowany baterie naladowane,bęęędzie sesjaaaa zzzdjęciowa do jutra słodki fafluńcu:loveu: Quote
Paola06 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Kwaziu w świetnej formie,gorzej ze mną:) Całujemy Cioteczki i do zobaczenia o 18:calus: I nareszcie będą zdjątka:multi::multi: Quote
izulkabu Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Paola06 napisał(a):Kwaziu w świetnej formie,gorzej ze mną:) Całujemy Cioteczki i do zobaczenia o 18:calus: I nareszcie będą zdjątka:multi::multi: Na film nie mogę pójść ale wpadnę wrzucić coś do puszeczki dla Kwaziego :) Oby w niej zabrakło miejsca ;) Będziecie w sali kinowej czy w holu ? :lol: Quote
Kate I Luka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Myślę, że do 18.15 będziemy się kręcić między podwórkiem a holem Quote
Kate I Luka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Właśnie był u mnie Kwaziula. Oczywiście , po nim żadnej tremy nie wodać, ale Ola poddenerwowana. Pobiegli teraz na ostatnie poprawiki wyglądu, i przed 18sta sie meldują w kinie. Mam nadzieje, że duza częśc z Was również :) Quote
Paola06 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ja sodzę że po 18 to już będzie można wejść z Kwaziulem do środka a dogomaniacy wchodzą za darmo,tylko wrzucają do puszeczki:calus: To pa,pa.:)już za niedługo sie poznamy:multi::multi::multi: Quote
la_pegaza Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Kwazek szaleje a my czekamy na relacje :laugh2_2::laugh2_2: Quote
Kate I Luka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 No więc już PO.... Kwaziu pięknie się prezentował. Ślicznie lśniąca biała sierśc,nabiera ciałka... Juz praktycznie nie idzie poznac w nim tego psa ze schronu.... Była mała, ale bardzo wierna wątkowa grupka. Nawet nie dam rady wymienić kto był, dziewczyny odmeldujcie się same. Było tak miło, że wszyscy nawet zrezygnowaliśmy z seansu, a czas poświęciliśmy na miłe rozmowy o Kwaziulku i ploteczki. Przyszedł nawet doktor Czogała, u którego Paola robiła bezpłatnie rtg oraz oględziny. Z wypowiedzi doktora wynika, że taki okaz jak Kwaziu ma u niego taryfę ulgową jeśli chodzi o leczenie i opieke weterynaryjną. Puszeczka Kwazkowa powoli się zapełnia :multi: :multi: :multi: Do czwartku trwa akcja zbiórki kasy na białaska naszego. Wstępnie umówiliśmy się na piątek na spotkanie znów w kinie, na podsumowanie i zakończenie akcji. Jutro będe wiedziała, czy spotkanie możemy potwierdzić na 100 %. Chcemy dać szansę na piątkowe spotkanie tym , co dzis nie dali rady się stawić :D ...............................miło było Was poznać :p Quote
Koperek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Kwaziu w kinie zgrywa dżentelmena :gent: , a ciotki czekają na obszerną relację zlożoną glównie z foteczek:iloveyou: Quote
Kate I Luka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Koperek napisał(a):Kwaziu w kinie zgrywa dżentelmena :gent: , a ciotki czekają na obszerną relację zlożoną glównie z foteczek:iloveyou: Fotki będą- możliwe , że już jutro :) Quote
Imbirka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 o kurcze jakie dobre wieści, piszcie, piszcie dziewczyny, opowiadajcie, bo nas tu z ciekawości skręca:cool3::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 :razz:opowiadajcie jak było ...tym co w pracy byli:-( Quote
Paola06 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Witajcie Ciotki Kwazkowe!!!!!!!!!!!!! Przede wszystkim dziękujemy z całego serca za przybycie i tym którzy byli z nami nie będąc-też :calus: Tak jak sobie wyobrazałam,premiera w iście gwiazdorskim stylu:):):) Ciotki Kwazkowe i wujkowie stawili się by wymiżiać przeszczęśliwego Kwazimierza!!!!!!!Grosza nie poskąpili,a tematów było tyle,że zamiast na film to wybrali towarzystwo Kwazia.Atmosfera spotkania supppperrrr,tematy nie dokończone,dalszy ciąg planujemy w piątek. Piknik w kinie,na sali kameralnej-tego jeszcze nie bylo:multi::multi::multi: Dziękuje dr.Czogała,że znalazł odrobinkę czasu i przybył żeby opowiedzieć o kondycji swojego specjalnego pacjenta(szkoda że niektórych studentów weterynarii nie było na tak ciekawym wykładzie:() Zdjątek było mnóstwo ze specjalnymi zaleceniami,coby nic nie umknęło:):):) Imprezę można zaliczyć do udanych,można by się spotykać raz miesiącu:iloveu: A my koniecznie w piątek,ja już w środę wstawiam bogracz,i komisyjnie uroczyście otworzymy PUCHĘ!!!!!!!! Quote
Kate I Luka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Paola06 napisał(a): ja już w środę wstawiam bogracz, :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: tak się Łukasz cieszy na ten bogracz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A sok, o którym tyle dzis wspominałaś, to rozumiem, że w duecie :cool3: Quote
Paola06 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Tak,tak:lol: Relacje jeszcze będą tylko Ciotki muszą dotrzeć do domu:lol: Quote
HebaNova Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Kwaziulek "na żywo" jest po prostu bombowy, tyle psiej radości w takim ciałku to jeszcze nie widziałam. i ten jęzorek :loveu: co do miziania - to bardziej on nas miział niż my jego :evil_lol: każda ciotka i każdy wujek zostali komisyjnie przez niego wyprzytulani, wyskakani i wylizani, niektórzy dostąpili zaszczytu wyiskania i podszczypania :lol: niech żałują ktorzy nie byli :eviltong: Quote
credita Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 no tak Kwazio fajny chłopak:loveu: cały czas o nim myślę :lol: dostałam słodkiego buziaka na odchodne szkoda że nie mogę go adoptować:-( Jutro oddaję negatyw do zeskanowania więc cierpliwości foteczki będą:lol: pozdrowionka dla wszystkich kwaziowych ciotek:multi: oby więcej takich akcji:p Quote
Alicja Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 HebaNova napisał(a):Kwaziulek "na żywo" jest po prostu bombowy, tyle psiej radości w takim ciałku to jeszcze nie widziałam. i ten jęzorek :loveu: co do miziania - to bardziej on nas miział niż my jego :evil_lol: każda ciotka i każdy wujek zostali komisyjnie przez niego wyprzytulani, wyskakani i wylizani, niektórzy dostąpili zaszczytu wyiskania i podszczypania :lol: niech żałują ktorzy nie byli :eviltong: :-(załują ...załują Quote
camea Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Miło z Wami dzis było a gościem specjalnym był przeuroczy Kwazek. ciesze sie,że byłam tam z Wami i Kwazkiem, który jest cudny na maxa. Miło było Was poznac i mam nadzieje,że w pt sie spotkamy:) Quote
Kate I Luka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dziewczyny, jutro sie zorientuje, czy czasem juz w piatek nie graja podwojnych seansow- na duzej i malej sali, gdzie mozemy sie spotykac, i umieszcze info. Jutro zamieszcze tez zeskanowane wycinki z gazet odnosnie Kwazkowej akcji. I jesli dostane jutro od Credity fotki - to zamieszcze cala sesje dzisiejszej SUPER STAR A teraz mowimy juz: dobranoc, kolorowych snow ;) Quote
Recommended Posts