Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Imbir1'][IMG]http://img300.imageshack.us/img300/2554/kwazek121106002ko6.jpg[/IMG]
no to jest słodkie:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Kwazuś sobie podusie znalazł :evil_lol: a gdzie kocyk :mad: :lol:

Posted

Już jesteśmy:)Noc minęła bardzo czule i spokojnie.Niestety złamałam się i wzięłam go do łóżka,Kwazuś chrapał wtulony(dosłownie)we mnie całą noc,o 4 nad ranem zaczął się kręcić,i już wiedziałam o co chodzi,nie namyślając się długo w pół biegu,po omacku,ubrałam się.W ostatniej jak się okazało chwili.Ma straszną biegunkę,węgiel dostał wieczorem,nad ranem,a teraz po konsultacji z wetem NIFUROKSAZYD.Dam jego jelitką czas do jutra.
Apetyt ma nieprawdopodobny,i wygłupiłam się,wcześniej pytając o wielkość krokiecika suchego pokarmu.Dla Kwazka nie miałoby to większego znaczenia.
Na razie je kurczaczka,z warzywami i ryżem,a do picia mocno rozcieńczony kleik.
Na spacerkach jest bardzo ciekawski,niczego się nie boi,przyjazny stosunek do wszystkiego co się rusza,i tylko gdyby nie to że co parę metrów muszę przypadkowym przechodniom tłumaczyć się dlaczego jest taki chudy-to byloby zupelnie fajnie.Kwazek to niestety sama skóra i kości,aż momentami boję sie żzzzze się przewróci.Ipodziwiam go że przy tym wszystkim,jest psem NAD WYRAZ RADOSNYM.
Bardzo lubi się przytulać,rozumie komendę FE,utrzymuje kontakt wzrokowy z człowiekiem!
To prawdziwy rodzinny,domowy przytulak.
A na koniec zostawiłam Kochanym Cioteczką Kwazkowym,niespodziankę(PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE TAKA BYŁA):Kwaziu od 8.30 do 13 został sam w domu i nic nie nabroił.Grzecznie czekał,nic nie zniszczył,i nie piszczał ani nie wył bo sasiadka zaprzyjazniona zdała mi relację.No i co?Ideał.Teraz po spacerku,wypiciu kleiku z wodą,śpi w koszyku.I burczy mu w brzuszku.To na razie tyle:lol::lol::lol::lol:

Posted

To życzymy idealnemu Kwazkowi szybkiego powrotu do zdrówka, co by mu jelitka nie dawały się we znaki:) i czekamy na dalsze relacje oraz profesjonalną sesję zdjęciową:):D

Posted

A ja się stasznie martwię,ale wiem że będzie dobrze-patrząc ile radości i chęci do życia jest w Kwazku:)
Miał Kwazuś pierwsze odwiedzinki:lol: To mój tato przyszedł obejrzeć maleństwo,został euforycznie przywitany,wylizany i wywąchany.I wiecie co......Mój tata się popłakał z żałości nad Kwazkiem....To naprawdę taka chudzina.

Posted

Ja czekam na jakieś odwiedzinki cioteczek z aparatem,swojego jeszcze się nie dorobiłam,a z telefonu komórkowego to chyba żadna jakość,ale i tak coś wymyślę.
:):):):):):):):lol::lol::lol::lol::):):):):):)

Posted

Oj Paola06! :cool1: To Ty naprawdę jeszcze nie widzialaś chudego psa??? Do nas (wroc. schron.) trafiają (rzadko bo rzadko ale się zdarza) psy tak chude, że matko! Byla swego czasu taka mix bernardynka, której brzuszek moglam zlapać jedną dlonią:-(

Posted

Kwazinek jeszcze smacznie śpi,ale już za chwilkę będziemy się zrywać na spacerek.
Ugotowałam nową porcję kurczaczka,ryżu i marchewy.Zapaszki kręciły w noski że aż biedulkowi,z pysznych naleśników zaczęły wypływać....gluty:):lol:
Został zakupiony(na zlecenie lekarza)preparat wapniowy,składający się z 4rodzajów wapna.To na wszelki wypadek gdyby jednego nie wchłaniał,to drugi napewno-a reszta nie zaszkodzi,do tego w preparacie jest vit.C,i magnez.
Moje KOCHANIE,jest takie grzeczne że aż serducho mi mocniej pika.
Jakbyście go widziały na spacerkach,Cioteczki Kochane-to byście umarły ze śmiechu:lol:
Czekamy na Ciotulkę Anię,to porobi trochę zdjątek.:Rose:
Trzymajcie jeszcze kciuki,za zdrówko Poczciwiny:loveu:

Posted

[quote name='Ania_w']hmm.. wiecie.. na moje oko to wcale nie trzeba bedzie szukac Kwazkowi domu stalego - on JUZ w nim jest :evil_lol: .[/quote]
Również sobie tak pomyślałam:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Oj Bialasek! Ciotka Koperek nie da ci zginąć w tym natloku nowych wątków:lol: Wskakuj na górę i podaż się wszystkim! Chociaż na dobranoc cię podniosę kochanie:loveu: