AśkaK Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Sto lat, sto lat...!!!:multi::loveu: Ale właśnie...co to za święto że dziewczynki je razem obchodzą?:cool3: Quote
Bodziulka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Telewizji się nie ogląda, radnia nie słucha :mad: Międzynarodowy Dzień Kundelka :loveu: Quote
deszczowa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 już wiem, juz wiem :multi: wszystkiego najlepszego w tym najpiękniejszym dniu Soni i Żabce życzą Baruś i Mikusia :loveu: Quote
AśkaK Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Bodziulka']Telewizji się nie ogląda, radnia nie słucha :mad: Międzynarodowy Dzień Kundelka :loveu:[/quote] O ja nieświadoma!:modla::oops: KUNDELKI GÓRĄ!!!:multi::iloveyou::Cool!: Quote
Bodziulka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ania, u Daglaska jest remont czy sklep likwidują? :-( Quote
Ania-Sonia Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Dziękuję kochane dziewczyny! :loveu: Miło, że ktoś jeszcze o nas pamięta.:multi: Bodziulka, nic nie wiem na ten temat, ale bardzo mnie zmartwiłać, bo jeśli sklep zamknięty "na amen" to będę w gołych nogach dygać :diabloti::placz: Quote
Bodziulka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 no właśnie - a tam najseksowniejszy sprzedawca w całej Wawie jest :placz: Quote
AśkaK Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Oj, to rzeczywiście szkoda.:oops::lol: Ania, a może...jakieś foteczki?:cool3::evil_lol: Quote
Marka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Bodziulka']no właśnie - a tam najseksowniejszy sprzedawca w całej Wawie jest :placz:[/quote] Jak dotąd się nie włączałam w ten temat, ale jak przeczytałam o tym najseksowniejszym sprzedawcy - to od razu się melduję i proszę o dokładniejsze info gdzie, co i jak...!? :evil_lol: :eviltong: PS. A prawdę mówiąc, zajrzałam tu, bo liczyłam na zdjęcie tego trzeciego koła u wozu na którym jedzie stado Ani-Soni..? ;) Quote
Bodziulka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Marka']Jak dotąd się nie włączałam w ten temat, ale jak przeczytałam o tym najseksowniejszym sprzedawcy - to od razu się melduję i proszę o dokładniejsze info gdzie, co i jak...!? :evil_lol: :eviltong: [/quote] Sklep jest (i mam nadzieję, że nadal będzie i to tylko remanent) na Tamce - niedaleko przystanku autobusowego - jak się wysiada z autobusu jadąć z Centrum, to trzeba iść kawałek w stronę Dobrej i po prawej stronie jest sklep z rajstopami itp - sprzedawca w 100% w moim typie :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Witaj Marko! :multi: Sprzedawca rzeczywiście w typie Bodziulki, w moim trochę mniej, ale ujdzie :eviltong: Taki latin lover - muskularny, opalony, chyba już lekko siwiejący i ma na imię Douglas :cool3:. Niestety jest już zajęty :diabloti::evil_lol: Quote
Bodziulka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Ania-Sonia'] Taki latin lover - muskularny, opalony, chyba już lekko siwiejący i ma na imię Douglas :cool3:.[/quote] Opalony? Raczej bym powiedziała że żółte z Azji :evil_lol: [quote]Niestety jest już zajęty :diabloti::evil_lol:[/quote] niestety nie przeze mnie :shake: Quote
Bodziulka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Przejeżdżałam dziś koło Daglaska :cool3: chyba był w pracy ;) tzn sklep działa :) Ania, a Ty masz prechlapane -> pw Quote
Ania-Sonia Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 To dla podtrzymania wątku (i znajomości ;)) napiszę, że moje dziewczynki dostały propozycję występu w teledysku :cool3: :lol: :crazyeye: A Douglasek to już kochany dziadulek się zrobił (ale na chłopów nadal zawzięcie szczeka :evil_lol: ) Quote
Bodziulka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 to kiedy będziemy mogli podziwiać psie gwiazdy w MTV? :cool3: Quote
AśkaK Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Wow, Ania, nie przepuść okazji! Niech się panienki zaprezentują w tv i całemu światu pokażą, jakie ślicznotki!:loveu: A ja ostatnio spacerowałam po naszym parku i ślepia wybałuszam, no rękę bym se dała uciąć że widzę Żabcię! Ale spojrzałam na właścicielkę...niestety to na pewno nie byłaś Ty Aniu.:roll: Pani co najmniej o dekadę starsza.:lol: Quote
asiamm Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 no ładnie :mad: miała się pochwalić Żabcią i Sonią, i przyszła na kuj kuj jak mnie nie było :mad: Quote
deszczowa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ciocia deszczowa też się kulejąco reaktywowała, a tu puchy, hu hu!!! :mad: Mikusia i Baruś pozdrawiają:cool3: Quote
Recommended Posts