Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bodziulka']Telewizji się nie ogląda, radnia nie słucha :mad:
Międzynarodowy Dzień Kundelka :loveu:[/quote]
O ja nieświadoma!:modla::oops:

KUNDELKI GÓRĄ!!!:multi::iloveyou::Cool!:

Posted

Dziękuję kochane dziewczyny! :loveu: Miło, że ktoś jeszcze o nas pamięta.:multi:

Bodziulka, nic nie wiem na ten temat, ale bardzo mnie zmartwiłać, bo jeśli sklep zamknięty "na amen" to będę w gołych nogach dygać :diabloti::placz:

Posted

[quote name='Bodziulka']no właśnie - a tam najseksowniejszy sprzedawca w całej Wawie jest :placz:[/quote]
Jak dotąd się nie włączałam w ten temat, ale jak przeczytałam o tym najseksowniejszym sprzedawcy - to od razu się melduję i proszę o dokładniejsze info gdzie, co i jak...!? :evil_lol: :eviltong:

PS. A prawdę mówiąc, zajrzałam tu, bo liczyłam na zdjęcie tego trzeciego koła u wozu na którym jedzie stado Ani-Soni..? ;)

Posted

[quote name='Marka']Jak dotąd się nie włączałam w ten temat, ale jak przeczytałam o tym najseksowniejszym sprzedawcy - to od razu się melduję i proszę o dokładniejsze info gdzie, co i jak...!? :evil_lol: :eviltong:
[/quote]

Sklep jest (i mam nadzieję, że nadal będzie i to tylko remanent) na Tamce - niedaleko przystanku autobusowego - jak się wysiada z autobusu jadąć z Centrum, to trzeba iść kawałek w stronę Dobrej i po prawej stronie jest sklep z rajstopami itp - sprzedawca w 100% w moim typie :cool3:

Posted

Witaj Marko! :multi:
Sprzedawca rzeczywiście w typie Bodziulki, w moim trochę mniej, ale ujdzie :eviltong: Taki latin lover - muskularny, opalony, chyba już lekko siwiejący i ma na imię Douglas :cool3:. Niestety jest już zajęty :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Ania-Sonia']
Taki latin lover - muskularny, opalony, chyba już lekko siwiejący i ma na imię Douglas :cool3:.[/quote]

Opalony? Raczej bym powiedziała że żółte z Azji :evil_lol:

[quote]Niestety jest już zajęty :diabloti::evil_lol:[/quote]

niestety nie przeze mnie :shake:

• 5 months later...
Posted

To dla podtrzymania wątku (i znajomości ;)) napiszę, że moje dziewczynki dostały propozycję występu w teledysku :cool3: :lol: :crazyeye:

A Douglasek to już kochany dziadulek się zrobił (ale na chłopów nadal zawzięcie szczeka :evil_lol: )

Posted

Wow, Ania, nie przepuść okazji! Niech się panienki zaprezentują w tv i całemu światu pokażą, jakie ślicznotki!:loveu:
A ja ostatnio spacerowałam po naszym parku i ślepia wybałuszam, no rękę bym se dała uciąć że widzę Żabcię! Ale spojrzałam na właścicielkę...niestety to na pewno nie byłaś Ty Aniu.:roll: Pani co najmniej o dekadę starsza.:lol:

• 2 months later...
  • 7 months later...