Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karolciasz28 napisał(a):
A może to Becia napawa się faktem że ona wie a my ( wraz z Majuska:evil_lol:) nic nie wiemy.:evil_lol:

Majuska wie (przyznała się na boguchwalskim), tylko nie powie.
A na ciężarną krzyczeć nie wolno...

Posted

Dopiero wróciłam bo podwoziłam do domu Czarusiową Panią. No więc Czarek mieszka w bloku, na wakacjach przeprowadzają się do swojego domu więc będzie ogród. Pani bardzo przejęta, a jeszcze bardziej 13-letnia wnuczka która mieszka z babcią bo w czasie jazdy już dzwonila jak tam piesek.

Własnie odebrałam telefon i wiem że Czaruś chodzi pięknie na spacerku, zrobił siku i kupkę, napił się wody ale nic nie chciał zjeść z miski tylko z ręki.
Pani na spacer zabiera wodę i miseczkę bo może mu się zachcieć pić.:diabloti:

Posted

Pani na spacer zabiera wodę i miseczkę bo może mu się zachcieć pić.

Dobrze, dobrze :) Już ja sobie wyobrażam jak tam Becia Panią poinstruowała w sprawach opieki nad Czarusiem:evil_lol:

Posted

majuska napisał(a):
Dobrze, dobrze :) Już ja sobie wyobrażam jak tam Becia Panią poinstruowała w sprawach opieki nad Czarusiem:evil_lol:

jutro rano p.Ewa po szeleczki idzie bo tego co boję sie najbardziej, to żeby nie wymknął się z obrózki i nie poszedł w siną dal bo to przecież dla niego teraz obce miejsce, obcy ludzie. To mnie najbardziej stresuje.

Posted

U Czarusia wszystko dobrze, p.Ewa dzwoniła i dziękowała za tak cudownego psa i zaprasza w odwiedziny. Może się wybiorę za tydzień lub dwa.
Choć tak krótko, Czaruś bezbłędnie wraca do klatki, wchodzi za Panią nawet do kibelka, a spał z wnuczką w łóżku i przytulał się jak najbliżej , tak że dziewczę poszło trochę niewyspane do szkoły. P.Ewa martwi sie tylko że mało pije ale jeść chce i owszem.:lol:

Posted

Super, super, no już jestem spokojniejsza!!! Beciu, to ja też chcę się wybrać w odwiedziny!!! Pamiętaj o mnie!! W końcu Czaruś to taki mój przytulanek :)

• 4 months later...
Posted

Rozmawiałam z Czarusiowym domkiem, wszystko w najlepszym porządku. Czaruś bardzo grzeczny i zdyscyplinowany, nauczył sie już zostawać sam w domu bo na początku trochę piszczał ale to są krotkie wyjścia bo p.Ewa nie pracuje i mieszka do tego z 16- letnią wnuczką ktora się z Czarusiem uwielbia i śpią razem w łóżku. Piesio lubi spacery ale jeszcze chętniej wraca do mieszkania i okupuje wszystkie kanapy. Wybredny strasznie w jedzeniu, rozbawiło mnie - kiedy Pani powiedziala że najchętniej je z ręki na kanapie i p.Ewa prosi go jak małe dziecko o każdy kęs który mu wklada do buzi. Na wiosnę Czaruś przeprowadzi się do domu z ogrodem. Na zdjęciach Czaruś własnie wrócił ze spaceru i jest strasznie zmęczony.