Franusio Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Na allegro pojawiła się ofert ana ubezpieczenie psa - czy ktoś skorzystał, albo kontaktował się z tymi ludźmi od Petsupport? Quote
rICO1987 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Ja mam ubezpieczonego psa w Petsupport i jestem zadowolona, niskie koszty ubezpieczenia bo dla mojego psa 2 letniego to ok. 150 pln na cały rok. Zwierzaki nieustannie chorują, a leczenie nie jest najtańsze, dzięki ubezpieczaniu mogę leczyć swojego psa prawie za darmo. Jak wybierałam ubezpieczalnie sprawdzałam ofertę PZU, ale opinie w necie nie zachwyciły ponadto w Petsupport zwracają 85% faktycznie poniesionych kosztów, podczas gdy w pzu 70%, ochrona także na terenie Unii Europejskiej zwracają 50% poniesionych kosztów, chyba nie ma narazie lepszej oferty, mam taką nadzieje bo byłabym zła jakbym dowiedziała się, że przepłaciłam. Pozdrawiam wszystkich przezornych ubezpieczonych psiarzy:) Quote
pa-ttti Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Ja mam ubezpieczonego psa w Petsupport i jestem zadowolona, niskie koszty ubezpieczenia bo dla mojego psa 2 letniego to ok. 150 pln na cały rok. Zwierzaki nieustannie chorują, a leczenie nie jest najtańsze, dzięki ubezpieczaniu mogę leczyć swojego psa prawie za darmo. Jak wybierałam ubezpieczalnie sprawdzałam ofertę PZU, ale opinie w necie nie zachwyciły ponadto w Petsupport zwracają 85% faktycznie poniesionych kosztów, podczas gdy w pzu 70%, ochrona także na terenie Unii Europejskiej zwracają 50% poniesionych kosztów, chyba nie ma narazie lepszej oferty, mam taką nadzieje bo byłabym zła jakbym dowiedziała się, że przepłaciłam. Pozdrawiam wszystkich przezornych ubezpieczonych psiarzy:) miałaś już taką sytuację że rzeczywiście zwrócili coś za leczenie? Quote
Katarzyna B. Posted October 12, 2017 Posted October 12, 2017 Ubezpieczenie psa w Polsce to nadal rzadkość i firmy ubezpieczeniowe raczej nie rozwinęły jeszcze swojej oferty pod tym kątem. Standardem jest jedynie, że w przypadku ubezpieczenia OC w życiu prywatnym, ubezpieczyciel odpowiada także za szkody poczynione przez zwierzaki osoby kupującej polisę. No ale taki produkt nie chroni samego zwierzęcia. Istnieją jednak pewne możliwości ubezpieczenia psa - przegląd takich ofert można znaleźć tutaj https://ubea.pl/Ubezpieczenie-psa-i-kota%2Cartykul%2C907/ Quote
Doggy12 Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Warto sprawdzic wczesniej na co zwracac uwage przed wykupem polisy dla psa - wiecej na https://ubezpieczeniepsa.com/ Firmy ubezpieczeniowe czesto przygowuja w umowie paragrafy z drobnym druczkiem, czytajcie dokladnie zanim cokolwiek podpiszecie. Quote
Recommended Posts