aga 2 Posted November 26, 2003 Posted November 26, 2003 A co, woesz coś, o czym ja nie wiem? :help1: Aga&Co Quote
sic! Posted November 27, 2003 Posted November 27, 2003 No aga nie wiesz??? Sobol cały miot wykupi:) Quote
aga 2 Posted November 27, 2003 Posted November 27, 2003 a wiesz ze mialem taki pomysl :D Kłamca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Aga&Co Quote
sic! Posted November 28, 2003 Posted November 28, 2003 Tiaaaa ja wiedziałam że chciałbyś mieć w domu stadko grasujących rottów:) A tak wracając do tematu: sobol jak tam postępy szkoleniowe? Quote
sobol Posted November 28, 2003 Posted November 28, 2003 hmmm jakos idzie, na parowke musze go brac...warowanie cwiczymy...rzadko wyjdzie :) ale bedzie dobrze Quote
sobol Posted November 30, 2003 Posted November 30, 2003 heheh co raz to bardziej mi sie podoba szkolenie :D pies na razie tak sobie to polubil chyba :) musze mu pilke na sznurku kupic, albo na odwrot, sznurek z pilka? :D Quote
sic! Posted November 30, 2003 Posted November 30, 2003 Taaaa piłka to podstawa-tylko kup taką jak Ci Ania kazała a nie jakiś tam kauczukowy szajs:) Quote
sobol Posted November 30, 2003 Posted November 30, 2003 hm ania mowila w sumie tylko zeby byla zółta :) hehehe w sumie to chyba najwaznijesze zeby byla widoczna i na sznurku , no i oczywiscie wytrzymala :)) hehehe Quote
aga 2 Posted November 30, 2003 Posted November 30, 2003 Tylko kup taką, żeby Duke jej nie połknął, i na krótkim sznurku, bo długi to pomyłka i g... z czymś takim zdziałasz :wink: A poza tym piłka to extra napędzacz do ćwiczeń :D Aga&Co Quote
mag Posted December 5, 2003 Posted December 5, 2003 Dwa dni temu przeprowadzilam rozmowe z zagorzalymi zwolennikami Hauwardu i powiedziano mi, ze na Spacerowej szkolenie jest watpliwej jakosci, psy niebezpieczne trzymane sa z cala reszta a po szkoleniu psy staja sie agresywne. Prosilabym o ustosunkowanie sie do tej wypowiedzi. Aaaaa i dowiedzialam sie jeszcze, ze AST W OGOLE sie nie szkoli, na co mi szczeka opadla do ziemi i odpowiedzialam, ze chyba w Hauwardzie sie nie szkoli, ale dziewczyna zaprzeczyla i stanowczo powiedziala, ze W OGOLE. Hmmm... ale ortografa zrobilam, wrrr, mam nadzieje, ze nikt poza Sobolem nie zauwazyl :D Quote
sobol Posted December 5, 2003 Posted December 5, 2003 a to nie byl przypadkiem silver z alina ? :D hehhehehe i nie powiedzial ze bullowatych sie nie szkoli? :P Quote
aga 2 Posted December 5, 2003 Posted December 5, 2003 Mag, no więc stwierdzenie, że amstaf się nie szkoli, nie, że bullowate się nie szkolą, powinno Ci wystarczyć. Mam wrażenie, że hauuward prowadzi nieładną wojnę ze Związkiem. A co do agresywności psów po szkoleniu na Spacerowej :o , to naprawdę musimy się spotkać, zobaczysz moją Mati, która spędziła tam na placu pół życia. Zresztą, Sobol, powiedz Mag, jak bardzo jest agresywna Matylda. Viggo się nie liczy, jeszcze nie był szkolony :evilbat: Mag, najlepiej sama pojedź i obejrzyj te agresywne psy :wink: Aga&Co Quote
sobol Posted December 5, 2003 Posted December 5, 2003 to tylko ja dodalem ze bullowatych sie nie szkoli ..joke ale Matysia to sam spokoj, a ja sam ze swojej strony mogepowiedziec ze u Ani za klifm jest amstaff brazowy(chyba) :D i widzialem ze chlopak ladnie z nim pracuje i psu dobrze idzie, nie widzialem zadnej agresji z jego strony w stosunku innych psow... zero reakcji nie nie !! Quote
sic! Posted December 7, 2003 Posted December 7, 2003 mag ja już o Haauwardzie napisałam chyba wszystko w tym temacie,nie mam nic więcej do dodania. Jak napisał Sobol: u p. Ani za Klifem są dwa obecnie amstaffy-szkoli je się moim zdaniem jak każdego innego psa i tyle. A do tego co napisała Aga na temat wojny: moim zdaniem podstawowym problemem u nas jest tak duża liczba tze: szkółek i to,że ich właściele czy jak tam sobie chcesz treserzy zajmują się własną prywatą zamiast dbać o to,żeby psy były prawodłowo ułożone. A wracając do HAuuwardu: mam do czynienia z dwoma ON po szkoleniu tam,jeden po PT1 zdanym u nich na bodajże 198 pkt. a drugi po PT1 i PT2 na równie wysoką ilość pkt-a poziom tych psów jest ŻENUJĄCY i tyle pozdrawiam i życzę słusznego wyboru:) Quote
aga 2 Posted December 7, 2003 Posted December 7, 2003 Sic!, no bo kto odbiera egzaminy w Hauuwardzie? Żenada to dobre słowo :-? Aga&Co Quote
sobol Posted December 7, 2003 Posted December 7, 2003 a ja niestety nie moglem byc w ten weekend na szkoleniu, pierwszego dnia zaspalem po nocce, a drugiego brak transportu :(( nawet autobus jechal o 10 dopiero :( ale za to pochwale Wam sie , bo potem pojechalem zmienic opony na dzialke, pod Koscierzyne zapraszam do fotkow :) http://duke.dabeknet.org/galeria.htm ze 3 zdjecia sa bez pieska :)ale pokazuja moja dzialke :) Quote
aga 2 Posted December 7, 2003 Posted December 7, 2003 Duke jest boski, działka niezła :wink: Komu zjadał nogę? W czapce jest niesamowity. Chyba Ci z kadru uciekl :wink: A tak poza tym to ciesze się, że żyjesz. Aga&Co Quote
sic! Posted December 8, 2003 Posted December 8, 2003 Sic!, no bo kto odbiera egzaminy w Hauuwardzie?Żenada to dobre słowo :-? Aga&Co Heh wiadomo:))) załam, totalny załam poprostu Quote
sic! Posted December 8, 2003 Posted December 8, 2003 a ja niestety nie moglem byc w ten weekend na szkoleniu, pierwszego dnia zaspalem po nocce, a drugiego brak transportu :(( nawet autobus jechal o 10 dopiero :( TY LENIU:)))))) NIeładnie oj nieładnie, trzeba było na piechotę:)) Aga a jak tam przemyślenia na temat agility??? Quote
aga 2 Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 Aga a jak tam przemyślenia na temat agility??? Jeszczo nie myślała :oops: A Ty u Ani na placu to agility trenujesz? Ja nie wiem, jak to z młodym będzie, bo prawdopodobnie ma zapalenie ścięgien :( Jak go szybko nie podleczę, to będzie źle. Aga&Co Quote
Recommended Posts