emdziolek Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Cukiereczek jakich mało :) Dziendobry Keluniu Quote
emdziolek Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Jedziemy w odwiedzinki do Keli :) Zobaczymy jakie postepy zrobi dzisiaj. Justyna z Rudy sie nie odzywa, nie moge znaleźć nikogo innego. Pomożecie?? Quote
emdziolek Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Dziewczyny, domek pewny, sunia dzisiaj bedzie miała sterylke, trzeba sie zrzucic zeby później im spłacić dług. Mamy dwa tygodnie żeby nazbierac kase. Koszt to 150zł. Pomożecie? Quote
PaulinKa030894 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Pomóżcie :) Każdy "grosz" się liczy aby pomóc Nam w spłaceniu długu ! Quote
emdziolek Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Sunia juz wyciagnieta z kojca grzeje pupke u znajomych, za godzine czeka ja sterylka, później kilka dni bedzie trzeba sunia sie poopiekowac :) Najwazniejsze ze juz jest po za kratami kojca ! :) Zaczaja zgłaszac sie chetni na sunie, trzeba bedzie posprawdzac domki Quote
emdziolek Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 szukamy kogoś z Rudy Śląskiej i Korszy do sprawdzenia domku. Quote
beataczl Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 zglosilam sunie do f. sterylki z prosba o pomoc ... trzymam kciuki za sterylke niuni! Quote
oalela Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Widziałam, że dziewczynka z tego wątku stoi w kolejce w skarbonce sterylkowej. Kolejka nam się coraz bardziej wydłuuuużaaaaa. Mamy 3 razy więcej kandydatek niż kaski, a deklaracji nie przybywa :-( Próbujemy poprawić płynność finansową skarbonki. Więc przyszłam zachęcać :smile: Jeżeli nie możecie deklarować nawet pięciu złotych, zachęcam do jednorazowego kupna wirtualnego szczeniaczka. KLIK a może potrzebujecie plakaciku, banerka, czy czegoś co można ulepić w programie graficznym :smile: ? KLIK Jeżeli nie możecie kupić nawet jednego wirtualnego szczeniaczka - promujcie proszę akcję i bazar. W końcu to w naszym wspólnym interesie :) BTW - śliiiicznnaaaa suńka. Moja ciocia miała sto lat temu takiego pokraka :) Nazywał się Dżeki i zazdrościłam go jej do szaleństwa :) Myślę, że to jego inkarnacja, jest identyczna :) Quote
maja602 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Przepraszam ale coś mi tutaj nie pasuje. Jekiego pokraka? Kto jest pokraka? Quote
oalela Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Przepraszam! Mam lekki język :) Kela jest cudooownaaaa (pokraka=krzywe nóżki) Jest zupełnie w typie vintage i nie mogę oderwać od niej oczu EDIT: Dżeki jeździł z ciocią trabantem i to był prawdziwy szał, uwierzcie :D Quote
maja602 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Oczywiście moje oburzenie było z uśmiechem. Ona jest śliczności. Quote
oalela Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ale też to widzisz, prawda? Słoneczko, lekki wietrzyk, ulicą mknie wypolerowana, świecąca Warszawa z bordową skórą, prowadzi jakaś Pańcia w kapelutku, a w środku Kela jedzie z miną "jestem królewną" na piknik nad rzeką :) Jestem pewna, że tak będzie :) Quote
beataczl Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 bedzie , bedzie -tez w to wierze!:smile: a jak dzis Kela po sterylce sie czuje..? Quote
emdziolek Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Nie wiem jeszcze bo jestem w szkole ale tak wogole to chyba wezme mala do siebie od znajomych na czas rekonwalensacji, wole miec pewnosc ze wszystko bedzie ok :) Quote
beataczl Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 aaa. to czekamy na wiesci pozniej... a jak bedziesz w szkole to kto sie Nia zaopiekuje... czy to dobry pomysl Quote
PaulinKa030894 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 W razie czego ja jestem pod ręką, służe dla Emilki pomocą i ona to wie :) Quote
emdziolek Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Dokladnie, dam klucze Paulinie i moze suni dogladac, znajomi tez sa cały dzien w pracy wiec zadna różnica, a z rana zawsze moze paulina przyjsc do mnie i poopiekowac sie małym szkrabem Quote
beataczl Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 no jak tak sie ma sprawa to pewnie,ze u Ciebie najlepiej :smile: Quote
PaulinKa030894 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Bo ja obecnie jestem dyspozycyjna więc dla mnie byłby to żaden problem :) I cała przyjemność po mojej stronie:) Quote
Recommended Posts