Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, domek pewny, sunia dzisiaj bedzie miała sterylke, trzeba sie zrzucic zeby później im spłacić dług.
Mamy dwa tygodnie żeby nazbierac kase.
Koszt to 150zł.

Pomożecie?

Posted

Sunia juz wyciagnieta z kojca grzeje pupke u znajomych, za godzine czeka ja sterylka, później kilka dni bedzie trzeba sunia sie poopiekowac :)
Najwazniejsze ze juz jest po za kratami kojca ! :)
Zaczaja zgłaszac sie chetni na sunie, trzeba bedzie posprawdzac domki

Posted

Widziałam, że dziewczynka z tego wątku stoi w kolejce w skarbonce sterylkowej. Kolejka nam się coraz bardziej wydłuuuużaaaaa. Mamy 3 razy więcej kandydatek niż kaski, a deklaracji nie przybywa :-(
Próbujemy poprawić płynność finansową skarbonki. Więc przyszłam zachęcać :smile: Jeżeli nie możecie deklarować nawet pięciu złotych, zachęcam do jednorazowego kupna wirtualnego szczeniaczka.
KLIK
a może potrzebujecie plakaciku, banerka, czy czegoś co można ulepić w programie graficznym :smile: ?
KLIK

Jeżeli nie możecie kupić nawet jednego wirtualnego szczeniaczka - promujcie proszę akcję i bazar. W końcu to w naszym wspólnym interesie :)

BTW - śliiiicznnaaaa suńka. Moja ciocia miała sto lat temu takiego pokraka :) Nazywał się Dżeki i zazdrościłam go jej do szaleństwa :) Myślę, że to jego inkarnacja, jest identyczna :)

Posted

Przepraszam!
Mam lekki język :) Kela jest cudooownaaaa (pokraka=krzywe nóżki)
Jest zupełnie w typie vintage i nie mogę oderwać od niej oczu

EDIT: Dżeki jeździł z ciocią trabantem i to był prawdziwy szał, uwierzcie :D

Posted

Ale też to widzisz, prawda?
Słoneczko, lekki wietrzyk, ulicą mknie wypolerowana, świecąca Warszawa z bordową skórą, prowadzi jakaś Pańcia w kapelutku, a w środku Kela jedzie z miną "jestem królewną" na piknik nad rzeką :)

Jestem pewna, że tak będzie :)

Posted

Dokladnie, dam klucze Paulinie i moze suni dogladac, znajomi tez sa cały dzien w pracy wiec zadna różnica, a z rana zawsze moze paulina przyjsc do mnie i poopiekowac sie małym szkrabem