Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']no cóż... lepiej na nich nie liczmy za bardzo... :roll:
przepraszam za gorycz... co roku popełniam ten sam błąd... :grab:[/quote]
to szczera prawda :shake: niestety :shake: jak patrzę na córę i słyszę o jej znajomych to nie dziwię się że zamiast na emeryturę, trzeba będzie pracować :p

Posted

[quote name='jolek68']teraz jak wydłużyli wiek emerytalny, to tak myślę że wiele osób może nie dotrwać do tych wakacji :shake:[/quote]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Gapa ze mnie, ale przegapiłam w mediach wydłużenie wieku emerytalnego. Jaki obecnie jest dla Panów i Pań ?

Posted

Bo to trzeba odkładać pierwszego, a nie 30-go :evil_lol: (Mnie też brakuje, ale jednak - stówę obowiązkowo, choćbym miała psom od mordek zabrać i jeść chleb z pietruszką)... (Bez pietruszki odmawiam:eviltong:)

Posted

:roll: kiedy mnie po zrobieniu przelewów, w zasadzie nic na końcie nie zostaje.. .:placz:

Wena ma domek! Wega szuka, ale zainteresowanie jest... więcej w ich wątku... pierwszy banerek w moim podpisie...:razz:

Posted

[quote name='Bjuta']No troszeczkę ... :evil_lol: Kobitki, a odkładacie coś na emeryturę extra, tak jak radzą wszyscy ekonomiści?[/quote]

Ja odkładam tłuszcz w aortach żeby mnie wcześnie zabił.

Posted

[quote name='DG32']Ja odkładam tłuszcz w aortach żeby mnie wcześnie zabił.[/quote]
mój tato z takim tłuszczem przeżył 61 lat :shake: a dowiedział się o tym na kilka dni przed śmiercią :-( załapał się na rok emerytury :shake:

Posted

[quote name='jolek68']mój tato z takim tłuszczem przeżył 61 lat :shake: a dowiedział się o tym na kilka dni przed śmiercią :-( załapał się na rok emerytury :shake:[/quote]

Przykro mi :glaszcze:, ja to zawsze coś palne :oops:.

Posted

[quote name='DG32']Przykro mi :glaszcze:, ja to zawsze coś palne :oops:.[/quote]
eeee tam ;) dla mnie to tragedia :-( ale pomimo wszystko jest i przestroga-kontrola cholesterolu zalecona dla nas przez szpital :shake: ja mam oki bo mam chorą wątrobę od lat ale reszta nie za wesoło :shake:
a mój mąż twierdzi że będzie żyć aż do następnego zaćmienia słońca(całkowitego) :evil_lol:

Posted

o matko, jakie tu dyskusje się toczą u Halbinki na kanapie:crazyeye: Dziewczyny, brać się za siebie, ale już. Na cholesterol wodę Jan pić i herbatki - działa, sprawdziłam na sobie:p Truskawkami się raczyć, nie marudzić i pamiętać, że optymizm to podstawa. Pozdrawiam wszystkich

Posted

I dużo się ruszać (psom też na zdrowie!). Np. zmusiłam moją 74 matkę po zawale do chodzenia na basen! I chwali sobie! Codziennie chodzi i mnie też zmusza... (A ja czasu niby nie mam).

Posted

[quote name='Bjuta']I dużo się ruszać (psom też na zdrowie!). Np. zmusiłam moją 74 matkę po zawale do chodzenia na basen! I chwali sobie! Codziennie chodzi i mnie też zmusza... (A ja czasu niby nie mam).[/quote]

święte słowa, święte słowa;) Kiedyś w grupie miałam emerytowanego lekarza, który powtarzał przy każdej okazji: " Ruch zastąpi każde lekarstwo, żadne lekarstwo nie zastąpi ruchu"

Posted

cudo w naszym schronie czy ktos ma jakies wolne DT bo szkoda malenstwa !!!!! a takie cudo to pewnie raz dwa pojdzie do adopcji - niesprawdzonej niestety a szkoda by bylo :placz:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-w-katowicach-pomozmy-im-znalezc-domy-75461/index102.html"][COLOR=#000000]Schronisko w Katowicach - POMÓŻMY IM ZNALEŹĆ DOMY !!!![/COLOR][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images6.fotosik.pl/476/b75ac20787ea6c86.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[FONT=Arial]o dżisys....ale fajne rozmówki :p jak u mojej teściowej na spotkanku z okazji Dnia Matki ;) ja se jak mi sie coś odłoży to wycinam :diabloti::evil_lol:...TZ się cieszy że mi tajle wymieniają :diabloti:[/FONT][B][FONT=Arial]

Halbinko miałam dziś fona w sprawie twego suczydła :razz::razz:[/FONT][/B]