Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

Posted

[quote name='supergoga']No nie wiem czy nie jest źle. Jakbym miała tak codziennie porządkować, to bym osiwiała - ale może wreszcie się wszystko unormuje. Bąbel w net powstawiany. Może domek się znajdzie.MUSI>[/quote]
To taka pokuta! Cały rok ostatni byłam w depresji, wtedy nie sprzątałam prawie wcale... Nawet na Święta Bożego Narodzenia nie posprzątałam... Moja Mama zmarła w Wigilię... :-(

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neris']Utrzymywanie porządku to coś czego szczerze NIENAWIDZĘ!

A Platon nie obgryza gipsu Bąbelkowi?[/quote]
Współodczuwam w kwestii utrzymywania porządku...
Platon nie je gipsu i - na szczęście - tynków... A miałam kiedyś szczeniaki, które jadły, więc ciiii!...
Bąbel zaś nie ma gipsu. Ma gwoździe w nodze, dlatego go wzięłam. W końcu metal zawsze można sprzedać...
Ma też deseczkę, więc kiedy Platon zje całą podpałkę, użyjemy tej deseczki, by napalić w piecu... :evil_lol:

Posted

Dziś dzień wyborów! Będziemy wybierać swoich przedstawicieli. Ludzi, którzy przez najbliższe lata będą decydować, na co wydać nasze pieniądze. Gospodarzy miasta, dminy i województwa.
Myślę, że powinniśmy wziąć udziałw tych wyborach i wybrać takich, którym los naszych braci mniejszych nie jest obojętny!
Tylko, czy znamy takich ludzi? Czy wiemy, którzy zadbają nie tylko o siebie, ale i o nas, i o zwierzęta?

Posted

[quote name='Neris']Halbinka pewnie w pracy, a Platonek rządzi...
Filmy obejrzał, książki przeczytał, co dzisiaj?[/quote]
Ja tam jestem niespotykanie spokojny człowiek... i zwierzęciu dużo wybaczę, więcej niż człowiekowi... ale jak mi się weźmie za książki, to :mad:
Nawet taki żywioł jak pożar się nie ośmielił! Spaliła mi się szafa z ubraniami, zaczadziły - NIESTETY! - pies i kot (które zresztą z narażeniem życia próbowałam ratować), ale nie spaliła się w czasie pożaru mieszkania ani jedna książka, ba! ani jedna klasówka (zresztą ponoć rękopisy nie płoną, jak twierdzi Voland z "Mistrza i Małgorzaty" Bułhakowa).
Więc, Platonku, od książek wara! :mad:
Platon zjadł dziś więcej opakowania po czekoladzie niż samej czekolady (dwa kawałki, mam nadzieję, że podzielił się z Bąblem) i popił, a przynajmniej próbował kakao (rozbryzgane na środku pokoju), dobrze, że nie chciał go posłodzić (cukier został oszczędzony), ale podłoga i tak się lepi... :evil_lol:

Posted

[/quote]
Platon zjadł dziś więcej opakowania po czekoladzie niż samej czekolady (dwa kawałki, mam nadzieję, że podzielił się z Bąblem) i popił, a przynajmniej próbował kakao (rozbryzgane na środku pokoju), dobrze, że nie chciał go posłodzić (cukier został oszczędzony), ale podłoga i tak się lepi... :evil_lol:[/quote]

przepraszam ze sie tak nie na temat wtrace :razz: ale uwazajcie z czekolada .Moj wet oswiecil mnie ostatnio ze od czekolady pies moze nawet umrzec /wszystko zalezy od dawki / No i jeszcze sie dowiedzialam ze nie wolno dawac psom winogron ,niestety nie spytalam czemu ./dowiedzialam sie przypadkiem ,jak sie pochwalilam ,ze moj piesio uwielbia winogrona .Zreszta on chyba tylko cebuli i cytryny nie zje :evil_lol:

Posted

Wiedziałam o czekoladzie, dlatego w trosce o zdrowie swojego psa zjadłam całą sama! :evil_lol: I żałuję, że te dwa kawałki zostawiłam... Mea culpa! Mea culpa! Mea maxima culpa!!! :evil_lol:

Posted

jak pojde do weta to spytam o te winogrona ,popytajcie swoich wetow zobaczymy co powiedza.I jest jeszcze jedna rzecz ktorej nie moga psiaki jesc ale za cholere nie pamietam co :oops:

Posted

Myślę, że chodzi o fruktozę (cukier zawarty w winogronach).
UWAGA! Zapomniałam się pochwalić: Mężnieje chłopak! Platon zaczyna podnosić tylną łapkę do siusiania!... Tylko jeszcze drzewo nie jest mu do tego potrzebne... :eviltong: