Nat & Timon Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ratujcie, powiedzcie prosze co to może byc :-( Mój pies od jakiegoś czasu ma coś dziwnego na genitaliach. Jest to taki hmm. czerwono-przeźroczysty balonik ? To coś wychodzi mu ostatnio coraz częściej.. i do tego posikuje na swoim posłaniu. :-( Na pewno wybiore się z nim do weta, ale narazie przebywam za granicą a pies jest z ojcem. Póki co proszę powiedzcie co to może byc ? Mam nadzieję, że nic poważnego.. :-( Quote
strix Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Oczekujesz, ze ktos Ci powie przez neta na co chory jest Twoj pies? Coz... moze w takim razie w ogole nie powinnas miec zwierzat, skoro oczekujesz diagnozy od forumowiczow a nie od weta? To moze byc wszystko wlacznie z rakiem albo z powazna niedroznoscia drog moczowych, zaburzeniami krazenia itp. Radze przestac tracic czas na wpisy na forum, wyslac ojcu kase i niech leci do weta. Quote
Nat & Timon Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Jutro wracam do Polski i odrazu pójde z nim do weta. Wiem, że na forum nie dowiem się dokładnie ale chciałam tak mniej więcej coś wiedziec.. Niestety mój ojciec jest taki, że nie pójdzie, bo to nie jego obowiązek.... :/ Quote
strix Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Nat & Timon']Jutro wracam do Polski i odrazu pójde z nim do weta. Wiem, że na forum nie dowiem się dokładnie ale chciałam tak mniej więcej coś wiedziec.. Niestety mój ojciec jest taki, że nie pójdzie, bo to nie jego obowiązek.... :/[/QUOTE] To moze sie zastanow z kim zostawiasz psa? Wybacz, ale glupota, bo inanczej tego nie nazwe, niektorych wlascicieli nie zna granic. Najpierw sprawiasz sobie psa, potem wyjezdzasz za granice i zostawiasz go z osoba, ktora nie chce isc z nim to weta? Coz, bardzo prawdopodobne, ze za owa granica, za takie cos odebrano by Ci psa. Bo to jednak jest zaniedbanie sie, jak sie psa zostawia z kims, kto sie nim prawidlowo nie opiekuje. Poczytaj sobie o niedroznosci drog moczowych u psa i jak sie to konczy, moze szybciej z tej zagranicy wrocisz. Ja tez mam psa i kota i tez mieszkam za granica. Oba pojechaly ze mna. Wierz mi, jak sie chce to mozna. Quote
Nat & Timon Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Wyjechałam tylko na ''chwile'' w ważnej sprawie i nie mogłam go wziąśc ze sobą. I proszę nie pisz mi, że nie powinnam miec psa itp. Nie wiesz jak jest.. :( Quote
strix Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Nat & Timon']Wyjechałam tylko na ''chwile'' w ważnej sprawie i nie mogłam go wziąśc ze sobą. I proszę nie pisz mi, że nie powinnam miec psa itp. Nie wiesz jak jest.. :([/QUOTE] Na chwilę albo nie, jeśli nie masz z kim zostawić psa, to pies powinien mieć paszport i zabierasz go ze sobą. Quote
gryf80 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 troszkę za malo opisu,może to guz stickera?ale tak jak napisała strix internet to nie wet Quote
Recommended Posts